hadi 6. bölümü okuyun çocuklarım

340 29 51
                                    

Ah herkese merhaba. Sanırım suanki okuyucularımı sevdim. Öncelikle her zamanki gibi diğer  bölümdeki bütün yorumları okuduğumun altını çizmek isterim.  Ah güzellerim çoğunuz sizi kaale alması için farklı yorum yapın demişsiniz  ama şöyle ki ben herkesi kaale  alırım. Bana göre sadece siz ve karakteriniz önemli fazlası yok. Ve ben içten yapılan yorumlara,  bir dahaki bölümde yer veririm.  Sadece gerçekten merak ettiğiniz soruları sorun bu kadar basit. Yani şu meme olayına girmeyin sevgili çocuklarım. :"D

Ah tabi ikinci bir konu da şu; üşenip üşenmediğimi sormuşsunuz. Bu işi yıllardır yapan birisi olarak üşenmek lügatımda  yoktur. Çoğunuz alay konusu olarak seçip dalga geçiyor olsanız da kelimeleri kullanma profesyonelliğimden aslında yazmak konusunda o kadar amatör  olmadığımı  anlamanız uzun sürmez:"D

Sadece size anlatmak istediğim  kadarı ile yazıyorum. Ve şu soru dikkatimi çekti "neden bu kadar uğraşıyorsun  kimse senin dediklerini takmıyor ki?"

Açıkçası beni takıp  takmamanız  o kadar da önemli bir mevzuyu arz ettirmiyor zaten. Ben yanlızca yazarım okuyup okumamak sizin elinizde. Yada kendi tercihiniz.  Ama şunu açıklamak isterim ki seni kimse kaale almıyor demenize rağmen hala okunan sayılı ifşalardan  birine sahibim.

Evet öncelikle önceki bölümde yorumlarını esirgemeyen okuyucularıma cevap yazmak istiyorum.

adriangibi

Merhaba ece. Ah sevgili çocuğum öncelikle bütün yorumlarını okumak benim için büyük zevkti.  Açıkçası beni büyük bir şaşkınlığa sürüklediğini itiraf etmem gerektiğini  düşünüyorum.  Bildiğim kadarıyla küfüre yatkın bir karakterin yoktu. Çoğu zaman küfürden çok konuşmanın çözümüne inanan sakin bir kızdın.  Umarım sadece sinirlendiğin için  küfüre  başvurmuşsundur , zira seninde değişip  küfüre  başvurmaya  başlaman bende  büyük bir hayalkırıklığına vesile olur.

Başka bir konu fazla insan ile yüz  göz  olmayı sevmediğini  biliyorum, bu yüzden sevgili Eylül'ün ailesindeki az kullanıcı dışında pek arkadaşlık kurmazsın.

Ah evet ve şu var ki kelime hataları konusunda olan hassasiyetini uzun zamandır biliyordum zaten. Mesela okuduğun çoğu kitapta ana konuya odaklanmak yerine yanlış kelimeleri düzeltmeye çalışman oldukça ilginçti. Burda amatör kitaplara bu yüzden fazla şans vermezsin çünkü yanlış yazılan kelimler ve imla hataları seni çok sinir eder. Evet sevgili kızım haklısın ne diyebilirim  ki...?

IIGecenin_TenhasiII

Ah merhaba Adıgüzel,  yada senin deyişin ile Kerem'mi? tabiki Kerem değil:D

Güzel yorumların için teşekkür ederim.  Belki bir ara başka bir hesabımdan sana yazabilirim. Dediğim  gibi bana samimi geliyorsun Kürt  çocuğu:D

incitanesi57

Ah merhaba tatlı kızım. İlk bölümden beridir yaptığın bütün yorumları okuduğumu bilmeni isterim. Açıkçası çoğu yorumun hoşuma gitmedi değil. Ama ne var ki şunu fark ettim; kötü yorum yapılan yerleri aynı şekilde kendi fikrin olmamasına rağmen  kötü yorum yapmışsın.  İyi yorum yapılan yerlere ise sanki az önce kötü bir yorum  yapmamış gibi normal yorum yapıyorsun.

Bu dikatimi cezbetti. Açıkçası sana küçük bir tavsiyede bulunmam gerektiğini düşündüm.

Kimin ne dediğini umursama kızım, sadece kendin ol. Herkes kötü mü dedi? Ama sana doğru mu geldi? Herkesin yaptığını yapma. Yada herkese doğru sana yanlış mı  geldi? O zaman korkmadan bu yanlış de. Kendi fikrini savun, yoksa asla kendi karakterin yerine oturmaz hep ikilemde kalırsın. Umarım anlamaya çalışmak yerine tekrar "benden sana ne?!" Gibi gereksiz  kelime yazılımlarına girmezsin.

Tabi yorum yapan çok kişi var ama dediğim  gibi çoğu kişi yanlızca herkes kötü görüyor diye kötü yorum yapmaya çalışmış. Çoğunuzun gerçek düşünceleri bile değildi.

Ve şunu gerçekten ilk bölümden beridir söylüyorum ki; bana yapmış olduğunuz  hakaretler ve küfürler  bende hiç etki yapmıyor.  Biraz  mantıklı  düşünürseniz çoğu saçma ifşaya nazaran ben burda hiç kimseye çok afedersiniz orospu yada pezevenk damgası vurmuyorum. Ha sanal sex tekliflerinde bulunanları ifşalıyorum. Orası ayrı ama yazılarım doğru olmasaydı veyahut doğruluk payı  bu derece yüksek olmasaydı daha 24 saat dolmadan 950. Okuyucu toplamazdı.

Ve çoğu yorumların aksine güzel yorum yapanları gözardı edemem. Asla bu tür şeyleri okumam ama bu  dikkatimi çekiyor diyen sevgili çocuklarım ah beni ne denli mutlu ettiğinizi tahmin dahi edemezsiniz.

Ve son olarak sevgili kızım eylül beni bir kez daha şaşırtmadın. Asi ve küfürbaz ah ne diyebilirim ki ılımlı bir insan olmayı  öğreneceksin . Söz veriyorum. :D

Evet bir  bölümün daha sonuna geldik ha? Üzülen  varmıdır? :D

Hadi bana şahsi fikrinizi söyleyin. Ah sevgili canlarım neden bir çoğunuzun haksız kötü yorum yapacağınızı seziyorum :D

Kendini OkuWhere stories live. Discover now