Capitolul 23

10 0 0
                                    


După ospățul de seară, toata lumea era în camera ei . Eram îmbrăcată în pijamalele mele pufoase si verzi , dar nu aveam somn. Mă întorceam de pe o parte pe alta si nu intelegem de ce . Chiar ma simteam bine aici si ar fi trebuit dupa atata mâncare , sa ma ia somnul instant . Dar nu apăru.
Ma ridic din pat , imi iau hanoracul si papucii de casa si ies din dormitor usor astfel încât să nu scot vreu sunet sau sa trezesc pe cineva . Voiam putin aer curat si proaspăt. Poate asa , am sa adorm mai usor. Deschid usa încet si ma pun pe scările casei de afara, inspirand aerul rece in plămâni . Era destul de înorat, deci probabil avea să ningă în seara asta . Închid ochii și mă gândesc la tot. La mine, la Fred .... cum se putea să mă apropii de el asa de mult? După vreo 3 minute de meditat , simt niste mâini cum mă cuprind de la spate , iar nasul si-l baga in parul meu .
- Nu ai somn , Fred ?
- Tu vorbesti? Ce cauti la ora asta , afara ? Nu ai înghețat? Nu vrei ceva de îmbrăcat? Imi pusese o grămadă de întrebări dar ii zâmbesc și ii spun ca sunt bine. Se aseza langa mine si imi lua mana, în a lui sarutand usor încheieturile degetelor . Chiar se vedea pe fața lui si zâmbetul il dădea de gol ca era îndrăgostit până peste cap si era fericit.
O liniște deplină se lasă peste amândoi minute bune, doar privind norii de zăpadă . Dintr-odata, Fred se ridică de jos făcându-mă să tresar .
- Hai sa facem o plimbare ! Pădurea este foarte aproape si vreau sa iti arat împrejurimile și să îți povestesc ce năzbâtii făceam eu cu George !

Mă ridic de jos și il urmez. Era un drum îngust , iar cand intrai in poieniță parcăerai din alt tablou . Liniștea și vântul care șuieră printre crengile uscate ale copacilor completau atmosfera .
Roscatul aseza pe o piatră imensa si ma trăgea in bratele lui, bagandu-si nasul in parul meu lung si negru.
- E foarte frumos aici !
- Aici veneam mereu cu George cand mama voia să ne pedepsească!
începu să râdă amintindu-și de mama lui cand ii fugarea cu mătura.
Mai stăm câteva minute bune în liniște , dar toată povestea de dragoste se transformă în spaimă.
O explozie puternică se auzi in spatele nostru , ieșind din fumul greu provocat 5 vrăjitori îmbrăcați ciudat . Erau cu mantiile lungi si negre iar măștile parca erau desprinse din filmele de groază.
- Sa fugim! Si ma prinde de mână , scoțându-și bagheta sa ii împiedice cumva dar în zadar . Am simtit două mâini masive pe umerii mei si cum ma desprinde de Fred , facandu-ma sa tip.

- Tu, mergi cu noi! ...

HogwartsNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ