Capitolul 6

13 0 0
                                    


Se pare că astăzi se juca meciul cu Gryffindor vs Slytherin.

Bineînțeles ,eram cu Hermione în galeria celor de la Gryffindor. Doar nu era sa țin cu niște oameni care își bat joc de mine , nu ?

- Bună ziua vrăjitori și vrăjitoare ! , se auzi deodată o voce . Mă numesc Lee Jordan și astăzi asistați la meciul dintre Gryffindor vs Slytherin ! Sa câștige cei mai buni !

Cu toți aplaudam când jucătorii au intrat pe teren , și când s-au dat drumul la mingi . Nici nu apucam sa văd prea bine mingile sau jucătorii . Erau ca niște albine , zburau de colo-colo și Îți era destul de greu sa îi urmărești .

- Ce s-a întâmplat , Potter ? Ți-ai ieșit din ritm ? , începu sa rada Draco luând-o înainte , dar nu înainte de a da peste brunet. Mai avea puțin și cădea de pe mătură de la aproximativ 50 de metrii . Se ținea cu mâinile de matura și era cu picioarele în jos în aer , încercând din răsputeri sa revină la poziția inițială.

- Oh, nu ! Se pare ca Harry Potter are probleme cu zburatul! , adaugă Lee Jordan și toate privirile erau ațintite asupra lui. Ah, da ? Așa joci ? Bine. Îmi spun câteva cuvinte mai mult în gând și într-o limba veche , iar când blondul ajunsese aproape de hoțoaica aurie , matura lui o luase razna. Toată lumea era șocată de ce se întâmpla, numai eu râdeam.

- Doamnelor și domnilor ,Harry Potter a revenit pe poziții dar se pare ca acum Draco Malfoy are probleme cu matura ! Ce se întâmplă ?

Brunetul se apropie din ce în ce mai tare de mingea aurie , prinzând-o în cele din urma. Când se auzi gongul și uralele de la Gryffindor ca au câștigat , abia atunci matura lui Draco se calmă. Fug jos într-un suflet la Harry și îi sar în brațe super încântată ca a câștigat. Bineînțeles , fără ajutorul meu e posibil sa fi câștigat adversarii , dar m-am amuzat copios sa îi văd mutra cum pierde .

- Bravo Harry , bravo tuturor ! , exclama fericita Hermione din spatele meu și zâmbi larg la toți .

- Cine merge sa sărbătorim la Ceaunul Crăpat? , spuse deodată Fred.

- Eu sunt de acord cu tine , frățioare! , îl aproba George și o luară toți înainte iar eu rămasem cu Harry în urmă.

- Chiar ai fost grozav , Harry! , îi zâmbesc larg și o luam la pas ușor spre bar .

- Mulțumesc mult , Annabelle ! Dar totusi .. cum de o lua razna matura lui Draco fara sa fac ceva?

Eh, nimic.. , si incerc sa imi mut privirea catre cer fiind destul de vinovata de incident.

- Annabelle ? Ai ceva sa imi spui?

Eu? Nuuu . Ma uitam cat de frumos e afara iar cerul e minunat!

-  Annabelle ?

- Bine, bine ! Nu am putut sta indiferenta cand te-a lovit si m-am jucat si eu putin. E ceva gresit?  Nu puteam minti , mai ales in fata lui Harry. 

- Conform regulamentului e gresit, dar sincer.. chiar si-o merita cu varf si indesat , si incepu sa rada in hohote indreptandu-ne spre Ceaunul Crapat.

-Hmm.. așa deci , domnișoara Rito se întâlnește cu Potter ? Mai vedem noi , adaugă Draco privind toată scena dintr-un colt.

HogwartsWhere stories live. Discover now