Capitolul 10

14 0 0
                                    


Pe barba lui Merlin ! Era ora 9:30 și întârziasem la antrenamentele înainte de Quidditch. Mă îmbrac rapid și fug către teren. Toată lumea era acolo deja. 


- Ce ai pățit Rito ? Ai avut o noapte furtunoasa ? începu Draco sa rada de mine iar ceilalți după el .
Ce nesuferit ! Il ignor și mă sui pe matura , îndreptânu-ma către poarta pentru a apăra poarta .
Antrenamentul se termina , cu 0 mingi in poarta.

 
- Bravo echipa! Buna treabă Rito! și începu să mă aplaude și spre surprinderea mea și ceilalți. Bineînțeles , fără Draco . Era momentul meciului !


- BINE ATI VENIT LA MECI ! NUMELE MEU E LEE JORDAN SI ASTAZI URMĂRIȚI MECIUL SLYTHERIN VS. RAVENCLAW!

Oh, Doamne. Era atâta lume ! Toți țipau numele echipei favorite și erau cu pancarde și stegulețe ba verzi, ba albastre.
Un nod în gât mi s-a pus și am simțit cum stomacul mi se făcuse ghem. Speram sa nu fac vreo prostie sau sa pic. Trag aer in piept și mă sui pe matura , zburând până la poarta.
Era plin terenul de elevi care scandau numele echipei favorite , iar steagurile albastre și verzi îmbrăcau frumos stadionul.
Inspir aer adânc în piept și mă sui pe matura , luandu-mi poziția de apărare și așteptăm ca sunetul de început de meci sa dea startul. 


- Avem schimbări în echipă de la Slytherin ! se auzi iar vocea lui Lee din difuzoare. Annabelle Rito este apărătorul porții ! Ii uram succes și să începem !


Asta era ! Gongul de start se dădu iar jucătorii zburau pe măturile alea de parcă erau niște albine . Eu trebuia să mă focusez doar pe mingea aceea sa nu mă lovească și să apăr poarta .
Mingea tot venea spre mine dar de fiecare data o apărăm , fix ca în antrenamente. Trebuia să dau tot ce e mai bun din mine, nu ?
Când era pe punctul de a se termina meciul , o colega de la Slytherin m-a distras iar mingea îmi ateriza direct in cap, făcându-ma să mă dezechilibrez și să cad de pe matura .

* * * * *

- Credeți că e bine ?
- Nu știu ce să zic , Freddie ! A luat-o rău pe coajă ! Și fix din primul meci ....
- Uite că deschide ochii !

Oh, Doamne ! Unde eram ? Îmi deschid ochii și îi văd pe ceilalți oarecum in ceata . Mă durea capul îngrozitor iar de picior nici numai zic.

- Ce s-a întâmplat ? 


- Nu îți aduci aminte nimic , Annabelle? adaugă Harry vizibil îngrijorat apoi se așeză pe marginea patului lângă mine.


- Nu.... Doar că mi-am luat o minge in cap , atâta tot .., și îmi duc instinctiv mana la cap dar constat că eram bandajată.
Nu dura mult și își facu apariția și Madame Pomfrey .

- Ce bine ! Te-ai trezit drăguță.

- Huh ? spun eu totuși fiind încă confuză de toată situația creată .

- Ai avut maaaare noroc cu domnul Malfoy, și arată către băiat care era pe patul de lângă mine bandajat la mâna.


- Cu el ? îmi ridic o sprânceană și o privesc la fel .


‌- Da, da ! Când ai căzut de pe matura , el te-a prins și din păcate ați căzut amândoi. Dacă nu era el , de la căzătură aia practic ... mureai , clătină din cap și puse un lichid ciudat în linguriță . Se pare că era medicamentul meu . Il dau pe gat dar totuși mă strâmb din cauza gustului amar . 


‌- Acum, stai liniștită aici ! Băieți , înțeleg . E o fata frumoasa dar trebuie să o lăsați să se odihnească , și Madame Pomfrey ieși din încăpere lasandu-ma cu cei veniți . 


‌- Harry , noi o să te așteptăm afara .. , spuse Hermione și îl lua de guler pe Ron care era buimac și nu știa ce se întâmplă. Fred și George o urma dar nu înainte să își ia la revedere .
‌Era un moment de liniște . Dar o liniște apăsătoare intre mine și el, cu Draco alături care dormea buștean . Mă dureau toate oasele și simteam o mare presiune asupra capului că și cum mi-ar fi pus cineva o greutate .


‌- Annabelle ?
‌- Da ?
‌- Uite , își lăsă capul în jos ca și cum ar fi vrut sa ma intrebe ceva, dar era prea timid . Eu .... , dar fix când voia să îmi zică ceva , a fost întrerupt de tusea lui Draco. Voiam să îți zic că eu ... , și Draco tușește iar dar Harry se lasă bătut. Am sa îți zic alta data . Ai grija de tine , da ? și mă sărută pe frunte apoi pleacă .

‌Afurisitul de Malfoy !

HogwartsWhere stories live. Discover now