Capitolul 3

16 0 0
                                    


Iată , ca am ajuns și la gara . Agitația era în floare . Părinții își sărutau pe frunte copii luându-şi rămas bun de la ei și făcându-le cu mâna. Îmi așez bagajul și mă așez în compartiment cu Harry , Ron și Hermione.
- O sa fie o călătorie luuuuuunga! , se plânse Ron și se trânti pe scaun.
- Mie îmi zici ? , îl completă Harry.
Mă așez lângă geam și privesc parcă pierdută peisajul ce se afișă în fata mea. Era atât de superb. Mult mai frumos ca în Franța. 

- Chiar, tu cum de ai fost transferata la Hogwarts? ma intreba deodata Ron iar privirile tuturor se atinti asupra mea.

- Ma crezi, ca nu stiu ? Am fost la scoala de magie in Franta dar directoarea ar fi discutat cu Dumbledore si ar fi ajuns la comun acord ca as fi mai in siguranta aici .

- Siguranta? se mira Harry si cazuse pe ganduri putin 

- Da, asa mi s-a comunicat. A trebuit sa ma mut in Londra, dar nu regret nimic. Prieteni nu aveam, familie nu am .. deci , nu am pierdut nimic. Toata viata mea am stat la orfelinat, deci nu stiu cum e caldura de familie sau sa stai pur si simplu cu ei . Mereu am trait singura , oftez usor iar privirea imi era iar tintita spre fereastra.

- Dar hei ! ii veni o idee lui Ron . Am sa vorbesc cu mama , poate ai sa poti veni de sarbatori la noi ! Noi mereu ne adunam de sarbatori si asa lui mama ii place sa aibe musafiri , nu-i asa Hermione, Harry?

- Ar fi o idee grozava, Ron ! o completa Hermione zambind.

- Multumesc ! murmur eu zambind.

Bineînțeles , discutia nu dura pentru mult timp deoarece se auzi o bubuitură cam puternică și toată lumea se speriase. Scot capul pe usa compartimentului și văd elevii de la Slytherin fugind de colo-colo.
- Cine a făcut asta? , urlă o tipă brunetă și se scarpină de zor. Toată lumea râdeau de ei.
- Asta e "Bombă Scărpinici" , murmură Ron.
- Bombă ...ce ? ,îl întreb eu iar băieți gemeni de mai devreme , de la librarie , își făcu apariția.
- Bombă Scărpinici ! , adaugă unul dintre zâmbind. În fiecare an le facem farse celor de la Slytherin sau profesorilor ! Asta e scopul nostru. Sa amuzăm elevii ! , începeau sa rada amândoi .
- Eu sunt George iar el e fratele meu geamăn , Fred!  Nu cred ca ne-am prezentat la librarie..

 - Eu sunt Annabelle Rito , zâmbesc la fel de larg și mai trag câte un ochi la "victimele" farsei lor. Era destul de amuzant .
Orele au trecut rapid , iar trenul se opri în loc , elevii ieșind pe rand din aceasta . Afară cine ne aștepta ? Hagrid !
- Bună Harry ! Buna și vouă ! , saluta Hagrid pe cei trei iar apoi își muta privirea către mine. Bună și ție , Annabelle ! Pregătită ?
- Bună seara , Hagrid ! De ce nu aş fi ? , chicotesc ușor dar îmi aduc aminte că mi-am uitat în compartiment bagheta. Le spun celor trei sa mă aștepte puțin pana revin. Străbat coridorul luuuung al trenului și dau nas în nas cu băiatul blond de mai devreme , care mi-a luat cartea de poțiuni . Se pare că avea bagheta mea în mână. Mă privește preț de câteva clipe , zâmbind în coltul gurii și învârtea intre degetele sale albicioase și lungi , bagheta mea.
- O vrei ? , mă întreabă într-un mod ștrengar iar când mă apropii de el să o iau , o depărtează de mine. "Ah, da ? Are chef de joacă? Păi, nu și-a găsit persoana potrivită. Eu tot ce vreau , obțin . Deci , el trebuie să fie Draco Malfoy. Slytherin. Urăște pe cei cu sânge-mâl . ", îmi spun eu în gând și îmi dreg vocea privindu-l cu ochii mei mari și albaștrii .
- Am tot auzit că urăști pe cei cu sânge - mâl, așa-i ? , îmi încrucișez brațele la piept râzând pe sub mustăți . Știi ... chiar eu sunt un sânge - mâl , și mă apropii de el brusc , sărutându-l iar între timp îmi iau bagheta și zâmbesc larg . Incep sa rad de expresia feței lui . Atât de scârbit dar în același timp uimit că am avut curajul să fac asta. E evident că dacă afla cineva că s-a sărutat cu un sânge - mâl , reputația lui avea de suferit . Îi întorc spatele și mă îndrept către cei trei cu zâmbetul larg pe buze și râzând din când în când.
- Ce s-a întâmplat cu tine ? , mă întreabă Harry suspicios de bucuria ce o emanam.
- Nimic , ridic scurt din umeri. Să zicem că am avut puțină treabă cu .... cineva .

HogwartsUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum