Capitolul 17

12 0 0
                                    

Stai ca nu am inteles ceva .... parintii mei ? Nu i-am cunoscut niciodata, nici nu stiam ca erau vrajitori . Credeam ca sunt vreo ciudata , un ''sange-mal'' cum spun toti cei din casa mea . Eram pierduta . TOTAL !

- Imi puteti da mai m-multe detalii despre ..... ei ? simteam cum ochii imi erau intepati de lacrimi iar picioarele mi se inmuiau instant. 


Inima imi bătea din ce in ce mai tare , crezând ca o sa imi iasa din piept la un moment dat.


- Annabelle... , adaugă directorul si se ridică de pe scaun dar deodată usa de la biroul acestuia se izbi de perete . Era Hagrid, palid la fata si foarte îngrozit .
- Imi cer scuze ca am dat buzna asa, dar un dragon care era înlănțuit pentru proba , a fugit !
- Anunță si ceilalti profesori iar prefecții casei sa isi duca elevii in camere si nimeni sa nu iasa , sa nu fie rănit! murmură Dumbledore cu calmul lui specific iar mie imi face semn sa ma duc si eu in camera mea. De ce acum? De ce fix cand pot afla despre trecutul meu?

Haosul era in floare in castel, dar voiam să stau singura asa ca fugisem către grădina din apropierea casei lui Hagrid. Era un loc linistit si frumos, prielnic pentrua observa luna si sa imi pun ordine în gânduri . Ma furisez in afara castelului, fără să fiu observată și incep sa alerg către locul stabilit .
Lacrimile incep sa imi curgă pe obrajii mei albiciosi, capul meu fiind inundat de 29828384 de intrebari si de imaginile copilăriei mele. Cine erau părinții, atunci ? Au fost părinții mei la Hogwarts. Dar cine? Cine poate fi ? Ma asez pe iarba , cu genunchii la gura si închid ochii pentru a ma linisti.

○●○●○●○●○

-Lipseste cineva? striga Draco făcându-si treaba de prefect si ii aduna pe toti ca sa se îndrepte spre dormitoare .
- Domnișoara Sange-Mal nu este ... , facu un pas in fata Pansy si se strâmbă cand vorbi începând sa rada apoi. În sfârșit am scapat de ea !
Draco mari instinctiv ochii si ma cauta cu privirea dar nu ma găsea. Era adevărat , nu eram acolo . Se albi instant la fata si le facu semn sa se îndrepte către dormitoare .

○●○●○●

Începusem să fredonez o melodie, uitându ma parca pierdută către lună si nu imi pasa nimic in momentul ala. Nici cand striga Draco dupa mine ca un disperat , de parcă era tatăl meu si eu eram copilul obraznic ce nu ascultasem de el.


- RITO! , tipa din tot plămânii făcându-ma sa tresar si sa ma ridic de jos. Blondul avea bagheta îndreptată către mine si începuse să fie din ce in ce mai nervos.
- Ce e ?
- Ce e ? CE E ? Ai încălcat regula Rito! Trebuia să fii în momentul ăsta in camera ta , ferindu te de toate relele , pentru că dragonul a scăpat de sub control. Si tu? Unde esti? Ah, da. AFARA ! Încălcând regulile si punând casa într-o lumină proastă! , si tipa iar si făcu sa ia foc o planta de lângă mine.

Ma simteam oarecum vinovată dar speram într-un fel sa ii fi pasat chiar de mine , de Annabelle Rito nu de reputația lui stupidă.
-Stii ceva, Malfoy ? si accentuez numele lui de familie începând sa simt cum sângele îmi fierbe in vene . Tie iti pasa mai mult de reputația casei , decât de un suflet. Cat de egoist sa fii?
- Eu? Egoist? tipa din toti ranunchiidar era cam degeaba, pentru că eu deja plecasem de acolo plângând. Il urăsc din tot sufletul. Urăsc Hogwarts. Ce e cu mine? Cine sunt defapt?

HogwartsWhere stories live. Discover now