Capitolul 11

12 0 0
                                    


Pe bune Malfoy ? Trebuia tu sa întrerupi discuția mea cu Harry , afurisitule ! 


Îmi dau ochii peste cap și încep să mă foiesc prin patul acela tare ca piatra dar degeaba . Nu pot dormi . 


- Se putea și mai rău de atât ? se auzi deodată vocea lui Draco . Eneeeervaaaanta voce. 


- Mulțumesc de "tusea" ta de mai devreme , esti un scump ! il privesc destul de acra și îmi dau ochii peste cap

- Pe bune ? Îmi venea să vars numai când v-am auzit ... Mai trebuie să va și văd ? spuse pe un ton destul de afectat , ca de diva care tocmai își rupsese o unghie. 


- De ce m-ai salvat ? il întrerup deodată din drama lui dar aceasta se schimba brusc la fata .

- Tu te-ai băgat în mine ! Mulțumită ție sunt in spital . Tatăl meu o să audă despre asta ! și îmi întoarce spatele destul de îmbufnat . 


Da, cum sa nu . Accident . Chiar și așa , îi era recunoscătoare deoarece datorita lui era ea în viața . Sa fi fost omul la momentul potrivit ? Putin probabil. Acum voia să doarmă puțin și să uite de durere și de toate problemele . Oftez prelung și îmi mut privirea către tavanul albicios și zâmbesc în colțul gurii . Fără motiv. Pur și simplu , o stare de bine îmi învăluie corpul iar eu deabia așteptam să ies de aici și să mă întâlnesc cu Harry. Peste două săptămâni era balul , iar eu eram al naibii de emoționată . Nici macar nu am cu ce ma imbraca , habar nu am sa dansez. Sa mai zic ca nu am fost vreodata la vreo petrecere?

Trecuse deja două zile de la incident , iar eu ieșisem din aripa spitalului mai zâmbitoare ca oricând . Bineînțeles , după Madame Pomfrey m-ar fi ținut până la Crăciun acolo , dar am scăpat ieftin datorita profesoarei Lăstar care are un proiect pentru mine. Ei bine, pe lângă Quidditch, îmi mai place foarte mult și Ierbologia și cumva as vrea în viitor sa ajung profesoara , de ce nu , la Hogwarts de Ierbologie ?! Ar fi minunat. 


Astăzi nu aveam ore , așa că am hotărât să hoinăresc de una singura holurile școlii , fara Harry . Nici măcar nu știu unde era și sinceră să fiu , nici nu îmi păsa în momentul de fata . Voiam să fiu doar eu cu mine și cu gândurile mele . Mă așez pe o banca din împrejurimea școlii și inspir aer adânc în piept , închizându-mi ochii la un momentdat pentru a mă bucura de ciripitul păsărilor.

Nu a durat mult , iar deodată tresar , țipând...


HogwartsWhere stories live. Discover now