Informatii

1.1K 73 17
                                    

Inainte sa începem vreau sa va anunt ca pierderea contului meu de instagram cat si niste probleme de sanatate m-au dus la stadiul sa nu mai pot scrie... In momentul de fata scriu impreuna cu durerile mele, deci daca veti observa o greseala sau nu stiu ceva ce nu se leaga in mod normal de povestire sa ma anuntati pentru a retusa fiecare problema, problemele de sanatate uneori imi afecteaza munca, plus si viata mea normala care este una destul de solicitanta imi creaza probleme in scris, concluzia este viata mea complicata ma face sa nu am timp sa scriu de asta scriu mai greu.. Acum sa începem la ale noastre.


Perspectiva Ryan:

Prea multe, zile trec fara ca eu macar sa stiu, unde a plecat Nora cu copii nostri, nici un mesaj nu mi-a mai dat si nici in fata camerelor de filmat nu a mai aparut, unde este oare?
Imi fac griji cat de cat, ma obisnuisem cu ea cu copii, însa relatia nu mai mergea, asta e... Totusi nu ma asteptam sa plece asa, fara sa spuna macar unde se duce. Rasfoiesc paginiile ziarelor din dimineata aceasta, mereu fac asa de cand sunt cu Cristina, ma face sa ma simt mai bine cand de dimineata aud fel si fel de informatii noi. O stire de data asta imi atrage atentia, chipul Norei rasare pe prima pagina a revistei. Privesc mai atent informatia despre ea si incep sa citesc :

,, Vesti noi despre criticul de moda renumit, Nora, unul dintre cei mai renumiti critici de moda si-a facut aparitia într-un restaurant, unde din motive noi si normale se pare ca Nora isi reface viata la umarul altui barbat, acest barbat nu este nici pe departe fostul ei, sot, Ryan Black, milionarul  preferat de multe femei, care si el pe de alta parte si-a refacut viata cu afacerista Cristina Black, sotie a lui Ryan Black, vestile  sunt destul de clare, Ryan Black, asteapta un copil cu doamna Cristina,iar Nora si-a refacut viata cu multimilionarul Marco Work, cei doi au fost vazuti într-un restaurant din Florida, cel mai luxos, restaurantul The Grand. Intampinati de multimea de camere, cei doi au trecut cu greu din fata camerelor, insa mana lor a fost legata într-un mod care exprima iubire, mainiile celor doi îndragostiti erau legate, una de cealalta. Nu este asa ca ei vor fi noul cuplu al sezonului?
Criticul de moda a aparut imbracata intr-o rochie larga, galbena, simpla, aceasta adapostind formele considerate sexy si atragatoare, ale Norei.

De obicei o vedem in costume cat main vulgare si in trend, dar de data asta Nora este foarte simpla. Oare Marco Work, nu accepta ca viitoarea lui sotie sa se prezinte vulgar?

Ce naiba? Nora a gasit pe altcineva?  Chiar nu ma asteptam sa treaca usor peste relatia noastra, adica de obicei credeam ca va dura vrun an sa uite, insa se pare ca a reusit, nu stiu de ce ma framanta asta acum... Acel Marco ala, nici pe departe nu e mai frumos ca mine, Nora cred ca ii pare rau de ce  a pierdut. Pasii Cristinei se fac auziti in casa, aceasta vine cu un zambet catre mine, sa trezit mai devreme in dimineata asta, de obicei nu facea asa.
Cristina : Buna dimineata, iubire!
Vine si ma saruta cast pe buze ea.
Ryan: Buna dimineata, scumpo!  Ai dormit bine?
Cristina : Da, am dormit ca un inger alaturi de tine.
Ryan: Ma bucur sa aud asta.
Cristina : La ce te uiti?
Ryan: Citeam stiri in ziar ca de obicei..
Cristina : Si, ce mai e nou?
Ryan : Nora si-a gasit un iubit nou...
Cristina : Serios??  Te-a uitat asa repede?  E semn bun se pare.
Ryan: Nu stiu ce sa zic...
Cristina : Cum adica? Tu oricum nu mai ai sentimente pentru ea, nu?
Ryan: Nu mai am...
Cristina : Atunci de ce este asa agitat?
Ryan: Nu stiu..
Cristina : Orice ar fi sa imi spui!
Ryan: Normal ca asta voi face, ma stii, sunt onest.
Cristina : Esti inca trist din cauza celorlaltii copii ai tai?
Ryan: Cam da... Mie cam dor de ei!
Cristina : Mi se pare normal, vei fi un tata bun pentru toti, incepetul cu incetul.
Ryan: Sper.
Cristina : Da-mi sa vad acel ziar!
Ryan: Chiar e nevoie?
Cristina : Da, ce are?
Ryan: Nimic cred...
Cristina : Asa ma gandeam si eu.
Ii intind ziarul lui Cristina, aceasta il ia si se uita atent la el.
Cristina : Mama, da ce barbat frumos a luat.
Cand aud, ce tot spune Cristina acolo?  Dupa cum o vad mai are putin si face bale la cat se holbeaza la voiitorul sot al Norei.
Ryan : Ce vrei sa spui cu asta?
Cristina : Si-a ales o bunaciune, nu vezi? 
Ryan: Nimeni, nu e mai bun decat mine.
Cristina : Sa mori tu?  Nu vezi?  Dupa trupul lui asta, nu ai cum sa nu intorci capul, plus el si Nora se potrivesc, nu vezi?
Ryan : Vrei sa imi faci dracii la ora asta?
Cristina : Nu ai de ce sa fii nervos, nu e ca si cum ai mai simti ceva pentru Nora, asa ca stai calm.
Ryan : Poate ma faci tu gelos, salivand dupa ala care nu e nici pe departe mai frumos decat mine.
Cristina : Scumpule, cu nimic nu te-ai inselat pana acum, insa de data asta te inseli cu ceva.
Ryan : Cu ce mai exact?
Cristina : Cu faptul ca nu vezi ca baiatul asta chiar e frumos..
Ryan : De ce nu ai facut copii cu el?
Cristina : Gelosule, calmeaza-te!
Ryan : Incerc, dar nu prea imi dai sansa sa fac asta..
Cristina : In fine... Sa uitam tot!  Ei cu viata lor, noi cu a noastra!
Ryan : Adevarat!
Pare ca sunt impacat cu ideea , dar nu sunt, nu imi pot lua gandul de la trupul Norei, habar nu am de ce... Si Cristina nu trebuie sa stie asta, dar parca gandurile si sentimentele mele, tanjesc spre Nora si nu spre Cristina... Asta sunt sentimente ciudate, oare de ce le am?

RAPITORUL MEU Donde viven las historias. Descúbrelo ahora