Reintalnirea 2

2.4K 106 62
                                    

Perspectiva Ryan:

O vad fugind spre masina strig dupa ea sa se opreasca insa nu o face, vocea ei imi aducea aminte de cineva.... De Nora... Dar ea nu mai este. I-au masina si pornesc dupa ea ajunsa in fata celui mai luxos hotel din Miami, ma opresc si vad ca ea intra in acel hotel ajutata de bodyguarzii ei. Interesant!  Intrand in hotel intru si eu privesc cum toata lumea indreapta camerele de filmat si telefoanele dupa ea, ea doar fuge si este in hainele de scena se pare ca e important de fuge asa. Dar imi amintesc ca a spus ceva de copii ei, cred ca li sa intamplat ceva. Ajuns la receptie si destul de rapid ce ajung intreb de camera acestei critice, vreau sa aflu unde sta sa ma duc la ea, cele de la receptie nu prea vor sa imi spuna insa dupa ce le dau spaga imi spune sa astept, dupa 10 minute, zaresc un medic defapt o doctora imbracata in hainele de spital care fuge spre scarile care duc spre camerele hotului, bingo, are copii bolnavi!  Urmaresc doctora si ajung in in colt de unde privesc unde intra acea doctora, bate la camera cu 220 si indata ce bate pe usa iese acel picior slab rau al acelei critice si ea, o ia pe doctora se uita in jur sa vada ca nu mai e nimeni pe hol si inchide usa. Asta e sansa mea, il sun pe Max si acesta raspunde.
Max: De data asta sper sa ai vestii bune.
Ryan: Chiar am, am gasit unde locuieste critica si pe langa asta stiu si camera cu numarul la hotelul unde e cazata, vreau sa imi rezervi camera 201, nu conteaza daca e ocupa tu pe aia sa mi-o rezervi, sa inteles?
Max:Ce hotel?
Ryan: Delux.
Max: Aolo ala e foarte scump ca hotel, o noapte acolo e cat salariu meu pe luna.
Ryan: Pentru tine, pentru mine e normal. Nu mai sta si zabovii cu cat sunt mai aproape de ea cu atat am sansa sa obtin acel contract mai repede!
Max: Imediat te cazez, promit!
Inchid telefonul, dupa 30 minute vin niste oamenii care imi dau chieia camerei 201 si pe langa asta persoanele care erau in acea camera ies cu bagajele. Cred ca ii vor duce in alta camera. Ajuns in camera, observ ca e curat deci au curatit, ma asez pe pat si ma gandesc ce sa fac ca sa stau mai aprope de acest critic insa in acelasi timp acel parfum al ei imi parea cunoscut rau si vocea insa sunt trezit de alarma telefonului meu carw imi indica ca ma suna cineva si cand ma uit pe telefon observ ca cea care ma suna e Laura.
Laura: Iubitule, unde esti?  Vreau sa fi langa mine acum!  Am nevoie de tine! Sunt foarte suparata, exstrem de suparata.
Deja ma enerveaza cand se vaita de parca a venit sfarsitul lumii, inteleg ca era important pentru ea insa eu mereu o bag in seama cand se vaita iar cand ma vait eu ea nici nu ma priveste. Femeia asta!
Ryan: Iubito, imi cer scuze ca am plecat asa nu am putut rezolva nimic cu acea critica insa am uitat sa te anunt ca plec intr-o misiune timp de 1 saptamana.
Laura: Nu este nici o problema dragul meu, te astept acasa, succes!
Ryan: Multumesc!
Laura: Atunci daca esti ocupat te las si vorbim maine, piul meu!
Ryan: Desigur, dragostea mea!
Ii inchid telefonul in nas nu am timp de vaitarile ei caut un plan pentru critica asta dura inainte sa plece din tara asta. Dar ce sa o fac sa ii atrag privirea?  Doar ma vazut si orice femeie cade pe spate cand ma vede dar asta nu, cred ca si din cauza ca are copii dar chiar, cum se numste tipa asta. I-au telefonul si caut pe net numele ei cand ma uit mai atent nu am timp sa accesez sa ii vad numele ca pe hol se aude un glas de copil mic, ies si ma uit in jur si deodata privesc acea critic care iese aproape dezbracata decat imbracata si in fata mea vad un baiat micut, ma uit prin crapatura usei sa nu fiu observat, deodata ce vad fata mai bine acelei femei, trasaturile alea... Nu se poate, nu poate fi ea!  Deodata aud acel baietel cum vorbeste.
Baietelul: Mami, nu ma prinde!
Criticul: Treci aici bagabontule mic, super mami te va pupa in asa fel incat toata raceala ta va trece, femeia este imbracata in felul urmator:

 Baietelul: Mami, nu ma prinde! Criticul: Treci aici bagabontule mic, super mami te va pupa in asa fel incat toata raceala ta va trece, femeia este imbracata in felul urmator:

Oups ! Cette image n'est pas conforme à nos directives de contenu. Afin de continuer la publication, veuillez la retirer ou télécharger une autre image.

Ma asteptam ca un critic de moda sa nu fie asa slab insa acestei critice ii se vede si oasele iesite prin piele. E foarte slaba, oare mananca?
In vizorul usii apare chiar ea, Nora, Nora e chiar ea, nu imi vine sa cred, prinde baietasul si il pupa in mijlocul holului, cearcanele si oboseala ii sunt vizibile pe fata si supararea la fel oricat incearca sa o ascunda de baiat credeam ca nu o sa o mai vad vrodata. Un gals de fetita apare dupa un time si acesta imi da un sentiment  ciudat in corp.
Fetita:Mami, pot dormi cu tine in pat, imi e foarte rau!
Deci Nora are copii si ambii sunt bolnavii si ea este criticul de moda care eu trebuie sa il abordez, nu imi vine sa cred, nu ma asteptam la asta.
O vad pe Nora care se misca incet si isi ia ambii copii in brate ii ridica iar greutatea copiilor lor este deja destul de mare pentru ea incat se vede ca se mai dezechilibreaza cand vrea sa mearga cu ei spre camera, nu pot crede ce se intampla, usa se inchide si pe hol nu mai este nimeni decat parfumul ei care pluteste in aer.
Nora e aici in carne si oase cu doi copii la mana?  Furia imi apare pe chip si nervii ma cuprind, ma inselat?  A facut copii cu altcineva? De ce mi-a facut asta?  Chiar daca mi-am refacut viata nu o voi ierta pentru ce a facut insa va trebui sa imi dea o explicatie, nu pot crede.... Nora e aici!

RAPITORUL MEU Où les histoires vivent. Découvrez maintenant