Vestii

1K 69 11
                                    

Perspectiva Ryan:

Astept  de mai bine de două ore ca Nora sa se trezeasca  și să dea un semn,  dar niciun semn până în momentul de față. Sperăm că după ce am ajuns la spital și după ce am lăsat cu acei medicii,  vor face tot posibilul ca ea să se trezească  si sa fie bine, dar asta nu a fost încă posibil. La început am crezut că joacă teatru,  dar după ce am dus-o la spital, a facut  febră și niște crize,  apoi a leșinat din nou, asta mi-a spus medicul care a controlat-o, apoi medicii au băgat-o la terapie intensivă. Îmi amintesc și acum chipul ei palid,  trupul său rece și tristețea după fata ei, asa parea ca este. Normal că medicii m-au întrebat dacă nu a fost vina mea sau dacă cineva a stresat-o pe ultima sută de metri, și desigur, când mi-au  dau seama că din vina mea sa ajuns la asta m-am întristat si nici la apelurile disperate ale lui Cristina, nu am mai raspuns. Nu am avut pe cine anunța,  nu cunosc numărul lui Marco sau al cuiva apropiat de ea. Oricum din cauza că Marco nu știe unde este Nora,  asta mă face să mă simt mai bine , deoarece chiar nu vreau să plec de lângă ea,  ea până nu se trezește.  Dacă el ar fi venit nu m-ar fi lăsat cu ea fara sa încerce sa ma alunge cumva, cum face si ea de ceva vreme.
Privesc gânditor spre camera de terapie intensivă , așteptând un rezultat ori că copilul Norei sa născut,  ori că Nora sa trezit. Deodată telefonul Norei , din buzunarul meu,  sună , îl scot din buzunar și privesc pe ecranul telefonului  numerele :Clara.
Oare cine este Clara?  Și de ce o suna pe Nora  la ora asta târzie?
Fără nici o ezitare, apăs  pe ecranul telefonului și răspund lui Clara.
Clara: Nora, unde esti fato?  Marco te cauta peste tot, a dat si banii la oamenii sa fi gasita. Trebuie sa vi acasă cei doi gemeni ai tai plâng si la fel si Felix, Eric si Sophia simt ca nu esti bine si spun ca te-au văzut in vis cand le spuneai ca totul va fi bine, unde esti?
Ryan : Nora e la terapie intensivă de doua ore.... Sunt Ryan, tatal copiilor!
Clara: Ce?? Ce cauti tu cu ea?
Ryan : Am participat la acel eveniment, am dat de ea, am vorbit cu ea si ne-am cam certat pentru ca ea e însarcinata.... Si apoi a început ploaia afara, a plecat de langa mine, dar la cativa pasi in fata, ii sa rupt apa, asa mi-a spus, apoi a leșinat, stiu, sunt un idiot!
Clara: Tu, cretinuleeee! Cum iti primiti sa te certi cu ea cand ea are grija de copii vostri si nu umbla ca tine dupa panarame?
Ryan : Si ea umbla dupa,,  panarame", altfel nu ar fi însărcinată acum cu Marco ala, nu?
Clara : Stai asa, ce dracu zici?
Ryan : Toate televizoarele si  revistele sunt pline de relatia lor si tu ca prietena a ei nu stii?
Clara : Tu spui de relatia dintre Nora si Marco, s-au altcineva?
Ryan : Nora si Marco, normal...
Clara: Ce fraier esti!!  Marco nu poate fii in relație cu Nora.
Ryan : De ce nu? Ii se rupe penisul sau ce?
Clara : Marco e gay!
Ce dracu??  Cum adică Marco e gay?  Nu  are cum să fie ăla gay, adică era la  întâlnire cu Nora,  bine erau la un  eveniment și nu vorbeau,  nu se țineau de mână,  dar totuși erau amândoi și in reviste și peste tot, despre asta se vorbeste.
Ryan: Nu are cum!
Clara : Acum nici adevarul nu il mai asculti?
Ryan : Pai si atunci de ce lumea crede altceva?
Clara : Cariera de om,  bogat, mai ales imaginea lui Marco e in pericol daca lumea va știi ca el e gay, Nora se da drept iubita lui Marco, nimic mai mult.
Ryan : Si copilul cu cine il facea cu mine, daca ala e gay?
Clara : Esti atat de prost! Mai spune-mi si mie cu cine era Nora acum 8 luni?
Ryan : 8 luni??
Clara : Da, Nora e însarcinata in a 8-a luna, acum.
Gândirea mea,  zboara peste ziua aceia de pana sa ma despart de Nora, cand am facut dragoste.... Eu.... Eu... Eu..  Eu sunt tatal..... Eu sunt tatal, copilului lui Nora..... Ce fraier sunt!!
Ryan :E copilul meu, nu?
Clara : Nu e al meu ! Sunt barbat si nu stiu!!
Imi trag o palma in cap, care sigur a auzit-o si Clara. Eu am un copil cu Cristina si unul cu Nora? Cum vine asta? Si de ce Nora nu mi-a spus de sarcină?
Ryan : Nora nu mi-a spus...
Clara : E si normal, tu erai ocupat cu nota ta sotie si inca esti, nu?
Ryan : Nu știu...
Clara : Ceva imi spune ca esti zăpăcit.
Ryan : Sunt...
Clara : Asta Meriti!  La ce spital esti?
Ryan : Contează?
Clara : Nu, ca nu sunt aproape acum, dar maine vin sa o i-au pe Nora si sper ca visul copiilor sa fie doar un vis.
Clara imi inchide telefonul. Nu imi vine sa cred ce mi se întâmplă!
Deodată, usa salonului se deschide si pe ea iese doi medici si 4 asistenți.
Ryan : Este bine?
Medicul:  A facut atac de cord si pentru ceva timp inima ei sa oprit, am reușit sa o aducem la normal, copilul este bine, dar doamna a intrat in......Coma. Ne pare rau!
Ryan : Isi va reveni?
Doctorul: Asta depinde de ea si de Dumnezeu, nu de noi... Copilul se va naște, insa mai trebuie lăsat in pântecul mamei lui, pentru ca e mai firavă fetiță, cat si mama, operația care i-o vom face are 4 tipuri de reușite si nereusite.
Ryan : Adică?
Doctorul:  Primul tip, moare mama traieate fetiță, daca nu stiati aveti o fetiță.
Cuvintele care le aud ma fac sa disper dar trebuie sa fiu tare pentru fetiță si pentru Nora... Sper sa nu le pierd pe nici una din ele.
Ryan: Urmatoarele doua tipuri, care sunt?
Doctorul : 1-.Moare mama traieste fata,2-moare fata, traieate mama, 3- moare si mama si fata, 4-traiesc amundoua, dar asta e considerat miracol.
Ryan : Ce??
Doctorul : Ne pare rau, am facut tot ce am putut...
Doctori si asistentii pleacă, lasandu-ma ca pe ultimul om in sala de asteptare... Nu le pot pierde, nu acum stiind ca am inca o fetiță cu Nora.... Nu va pot pierde!!

RAPITORUL MEU Where stories live. Discover now