O vreau inapoi

2.7K 111 31
                                    

Perspectiva Ryan :

Am plecat bulversat de la hotel, eu chiar am copii si nu stiu nimic de ei, nu stiu cum sa reactionez, Nora nu mi-a spus nimic pana acum si acum copii sunt si bolnavi, cum sa reactionez? Nu imi pot explica, eu marele Ryan care am solutii in toate nu reactionez la o situatie normala de familie. Dar ce vorbesc ca nu o putem numii familie, eu si Nora nu mai suntem impreuna. Telefonul meu suna si pe ecran apare Max, ii raspund voluntar.
Max: Trebuie sa vi la sediu sa vezi ceva!
Ryan: Imediat vin!
Nu stau pe ganduri mult, bag viteza si ma indrept spre sediu ajuns acolo, ma duc spre biroul meu si acolo il gasesc pe Max cu un calculator in mana.
Ryan: Pentru ce mai chemat?
Max: Am aici un videoclip insa nu sunt sigur ca te va incanta.
Ryan: Arata-l!
Max imi da calculatorul in mana si ochii mei sunt fixati pe Laura stand oe dusmanul meu Dylan, amundoi se saruta apoi se despart din sarutul pasional, ma insala? Nu imi vine sa cred ca am avut increde in asemea tarfa.
Ryan: De unde ai asta?
Max: Mi-a dato un prieten din acel club.
Ryan: Prietenul tau ma stie?
Max: Il stii si tu e complice cu noi.
Ryan:Cum se numeste?
Max: E Dante!
Dante e unul din cei mai buni care ii am in mafie, pe el ma pot baza daca el a dat aceast videoclip atunci acest videoclip este adevarat 100%.
Max: Ce ai de gand sa faci?
Ryan: Ii veti prinde pe amundoi si ii vei baga in camera de tortura.
Max: Inainte sa pleci trebuie sa asculti ce au vorbit.
Ryan: Cu mare drag!
Videoclipul se porneste si pe funal apare convorbirea lor.
Laura: Deci dupa ce vom pune mana pe averea celui tantalou dupa nimeni nu o sa il mai ajute pentru ca nu are cine, cat despre acea critica care ma facut de ras o voi omorî nu imi pasa ca ii las copii orifani.
Dylan: Eu nu te pot ajuta si nu iti voi perimite sa dai in acea critica cu pusca sa inteles?
Laura : Nu imi spune ca ai sentimente pentru acea critica?
Dylan : E frumoasa! Plus nu vad ce ti-ar pasa dupa ce iei bani lui ala si il lasi sarac pleci cu bani lui unde vrei, plus am surse sigure care sutin ca acea critica este fosta idiotului de Ryan.
Laura: Serios? Pai nici fosta nu il va ajuta doar acum el ma are pe mine ca iubita, oricum daca tu vei pune mana pe fosta lui si o vei ameninta cu copii, ea nu mai are ce sa faca decat sa fie a ta pentru as proteja copii.
Dylan: Stiu, o pot tortura cat vreau.
Laura: Baiat destept esti tu ai, insa nu inteleg de ce nu observi ca eu fac toate astea pentru ca te iubesc si tu in schimb ce faci astepti ca eu sa plec sa te las cu critica aia.
Dylan: Stii bine ca intre mine si tine nu va putea fi mai mult decat o relatie cu beneficii.
Laura: Te urasc pentru asta!
Dylan : Ai grija ce faci, daca planul nu va iesi pe tine te voi omorî, nu uita!
Dylan pleaca si o lasa pe tarfa de Laura singura aceasta isi ea geanta dupa ce bea alcoolul de pe masi si pleaca si ea dupa el. Ooo nu daca Nora e in pericol acum?
Max: Deci?
Ryan: Pune oamenii sa o pazeasca pe Nora.
Max: I-am pus deja.
Ryan: Precaut, imi place!
Max: Si ca acum ca stii toate astea ce facem cu Laura si Dylan.
Ryan: Ii vreau morti cat mai repede.
Max: Ma voi ocupa de asta! Si acum ca stii ca esti tata cum e?
Ryan: Sunt bulversat, nu credeam ca voi fi tata vrodata, sunt si suparat ca Nora mi-a ascuns toate lucrurile astea si faza va Laura ma folosit fara sa imi dau seama si mie teama ca copii si Nora sa pateasca ceva. De aceia voi dormi cu ei pana ii prinde pe tradatorii aia.
Max: Daca asa crezi ca e bine, asa fa!
Ryan: Max, chiar de nu pare sunt foarte fericit in interior.
Max: De ce?
Ryan : Am copii cu persoana care am iubito mereu!
Max se uita la mine si zambeste.
Max: Dar Nora te mai iubeste?
Ryan: Nu stiu..... Dar voi afla!
Max: Si daca nu te mai iubeste?
Ryan: Voi incerca sa o recapat si pe ea si le copii.
Max: Asta este un adevarat barbat, te admir bro, acum dute ma ocup eu de Laura si de Dylan, dute si recupereaza-ti familia, omule!
Ryan: Multumesc bro!
Il las pe Max in biroul meu sa rezolve el problemele mele si ma sui la masina si gonesc spre Nora. Chiar de nu ma va vrea aproape eu departe de ea si de copii nu voi sta oricat de mult ca inverca ea sa ma indeparteze. Ajuns in fata hotelului, trag aer in piept, ma gandesc de pana sa ajung aici cum vor reactiona copii cand vor afla ca sunt tatal lor? Si ca desi sunt in viata nu i-am vizitat pana acum... Deja stiu ca baiatul Eric, fiul meu, e supatat pe mine insa o sa incerc orice e posibil ca sa nu il pierd, o sa ma adore ca tata si Nora va intelege ca noi suntem facuti unul pentru altul, si imi pare asa rau ca am ascultat de Laura aia si mi-am certat iubirea pentru o curva. Laura mi-o va plati! Cat depre Nora, cum o fac sa fie din nou iubita mea, sa maturizat mult si mai e si foarte slaba, oricum de acum incolo Nora va manca si va face ce spun eu daca va vrea sa nu dau armata jos din pod, stie toata lumea de ce sunt capabil si chiar si ea stie deci da nu ma enerveaze. Va manca fortat nu pot avea o sotie anorexica. Pe langa asta o iubesc prea mult sa o las sa isi faca rau! Chiar de am stat cu Laura a fost o distractie, ma bucur mult ca am aflat cine este acea femeie inainte sa ma insor cu ea si sa fac vro prostie. Noroc ca Nora a aparut. O vreau inapoi in viata mea!

RAPITORUL MEU Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum