Mesajul

4.2K 114 15
                                    

Perspectiva Ryan:

În final ne-am apropiat cât de cât în general nu am încredere în nimeni, însă Nora chiar este o excepție. O ador pe fata asta, ea mă schimbă, eu mereu sunt rau cu alte persoane însă cu ea nu pot. Am plecat de la ea pentru că încă nu este pregătită de o relație serioasă și înțeleg. Ajuns în camera mea, mă dezbrac și intru deîndată în dus , picăturile de apă se revarsă încet peste trupul meu bine lucrat. Gândul la Nora mă disperă! După acest dus ,posibil să îi fac o noua vizită ,dar mai mă gândesc nu vreau să o zăpăcesc de cap ,nu sunt genul acela de persoană.
Îmi aplic gelul meu de corp și după 30 de minute, ies din baie, îmi înfășor un prosop în jurul taliei, rămânând la pieptul gol, așa cum îmi place. I-au telefonul și văd că am niște apeluri pierdute. Oare cine îndrăznește să vorbească cu mine? Deschid notificările și observ că Dylan un prieten apropiat mi- a dat un mesaj.
Mesaj Dylan:,, Salut, frate! Ce mai faci? Am auzit că ai rapit o fată, e frumoasă? Mi-o împrumuți și mie? "
Cred că a cazut în cap de crede că i-o dau eu lui pe Nora. Îl sun deîndată ca să nu vorbească în plus, vreau să aflu totul.
Convorbire telefonică :

Ryan : De unde știi tu de Nora? S-au că am răpit pe cineva? Pe lângă asta pe acea fată nu o dau nimănui. E a mea!
Dyan: Ușor nebunule! Nu ți-o mănânc! Glumeam și eu, însă se vorbește la stiri ca mafia noastră ar fi suspectă de rapirea asta și mi-am dat seama că ai facut ceva fără să te consulți cu mine. Da te înțeleg la așa frumusețe de fată și eu m-aș atunca în iad pentru a o avea.
Ryan: Amintește-mi să nu te las în preajma ei, nici pe tine, nici pe cei ca tine!
Dyan: Amuzant mai ești!
Ryan: Vorbesc pe cât se poate de serios s-au vrei să îți repet?
Dyan: Am înțeles, nu e nevoie! Repetă la cei care nu înțeleg ,nu mie !
Ryan: Bun!
Dylan: Știi bine că noi nu ne ocupăm cu răpiri. Noi ne ocupăm de droguri, arme si prostitutie. Ce ți-a făcut fata asta de ai recurs la lucrul ăsta, plus orice fata ar vrea în patul tău ,mai bine venea singură fără să te mai agiți atât cu răpirea ei.
Ryan: Nora nu este ca și celelalte tarfe, Dylan! E diferită! Nu esti în măsura să vorbești despre ea, nu o cunoști!
Dyan: Aici ai dreptate, nu te contrazic, dar dacă te vede cineva cu ea, oricine care nu e așa apropiat ca mine de tine te poate reclama, plus e o recompensă frumoasă pe aducerea ei acasă întreagă!
Ryan: Ce recompensă? Cum de eu nu știu de acest lucru?
Dylan: În rest sa fi mereu serios și matur ,cum ești mai mereu, ar mai trebui să arunci și un ochi la un televizor, se vorbeste peste tot despre fata asta. Pe lângă că e frumoasă mai face și parte dintr-o familie bogată cu probleme.
Ryan: Ce fel de probleme?
Dylan: Mama ei e cântăreața pop și tatăl ei este un afacerist renumit, cei doi sunt despărțiți de când fata avea patru ani ,însă încearcă să stea prin apropierea ei să nu simtă lipsa unei famili , ei se ceartă mereu și uneori nici fetei lor nu îi dă dreptate!
Ryan: Ce oameni! Măcar a scăpat de ei Nora, atâta timp cât e cu mine!
Dylan :Ryan e periculos să o ți mai mult. Orice gând ai avea cu ea, eu zic să te grăbești pentru ca oricând poate pleca.
Ryan: Nu o să permit nimănui să mi-o ia!
Dylan: O poate lua cu forța pentru recompensă!
Ryan: Stai calm nu o v-a găsi aici la noi e foarte ascunsă și tuturor le e frică de mine nu voi avea probleme.
Dylan : Să sperăm că așa v-a fi ! Te las, am niște treabă importantă ,mai vorbim !
Ryan: Numai bine!
Inchid telefonul înainte ca Dylan să mai zică ceva, știe cum sunt și v-a înțelege, nu am să las pe nimeni să mi-o ia pe Nora, nu atâta timp cat trăiesc pe acest pamant. Acum ca niciodată ,Nora v-a trebui să nu fie recunoscută, nu mi-o voi ierta dacă o pierd!!
Mă îmbrac și mă duc către îngerașul meu ,deja mie dor de ea...

RAPITORUL MEU Место, где живут истории. Откройте их для себя