Critic Faimos in Oras

2.4K 92 33
                                    

Dupa 4 ani..

Perspectiva Ryan:

Au trecut 4 ani, 4 ani de cand a plecat, de cand o caut si de cand am abandonat ideia de a o cauta dupa 1 an si mi-am refacut si eu viata, la bratul meu de data asta este Laura, un super model italian care a venit in Miami, aici de ceva timp si de atunci de cand am intalnito aceasta a ramas iubita mea. Este o fata dulce, cu un corp perfet lucrat, o atitudine impresionanta si o minte nu chiar stralucita dar normala. Toata presa vorbeste despre noi, am ajuns cuplul anului si chiar sunt fericit alaturi de ea. Ma facut sa uit tot trecutul. Am ceruto de sotie cum cateva zile si a apceptat, logodna noasta va fi in curand si apoi va veni desigur nunta mult asteptata, ma voi insura cu o fata care o iubesc cat de cat. Desi pare absurd din prima clipa in care am vazuto pe Laura, m-am indragostit nebuneste de ea, ea este fata pe care ma pot baza si nimic si nimeni nu ma va face sa o las, ea chiar ma completeaza. Astazi am ziua libera asa ca voi pregati o cina romantica pentru mine si Laura, o intalnire frumoasa intre doi viitori sotii. Gandurile mele sunt intrerupte de Felix si Max care intra pe usa rapid fara sa bata la ea. Asta ma enerveaza si cres ca acestia vor o cearta.
Max: Ryan trebuie sa vezi asta!
Ryan: Ati intrat la mine neadecvat pe usa aia, ce a fost in capul vostru, daca va credeam infractori si apoi va impuscam?
Max: Atunci nu mai descopereai noua bomba.
Felix: Eu cred ca trebuie sa plec, am niste treaba, ma scuzati de deranj domnule, dar nu l-am putut oprii pe prietenul dumneavoastra sa nu intre la voi.
Ryan : Stai calm, Felix, el e mai nebun de fel, du-te si fati treaba linistit!
Felix : Da, domnule!
Ryan: Deci ce e asa important de mi-ai intrerupt gandirea?
Max: Asta!
Max imi intinde un ziar pe masa si pe acel ziar vad o femeie foare slaba care fata ii este acoperita de o masca si un voal pentru ai acoperi restul fetei unde masca de la ochii nu ajunge, aceasta poarta o rochie ciudata lunga care este crapata sa ii iasa piciorul dintre ea, ma uit atent la anunt si deodata vad ce scrie pe prima pagina,, Cel mai faimos critic de moda din Paris va veni saptamana aceasta pentru o sedinta foto si o reuniune a celor mai buni critici din lume chiar aici in Miami la Sarbatoarea Modei. "
Ryan :Cu ce ma ajuta pe mine ca aceasta femeie este un critic?
Max: Gandeste-te! Ti-a luat Laura mintiile?
Ryan: Chiar nu te inteleg la ce te referi!
Max: Avem o unica sansa sa intalnim un asemenea critic la noi in oras si tu vrei sa dai cu piciorul la asta? Stii ce afaceri am putea face daca am fi vazuti langa o asemenea femeie care este faimoasa, toata lumea ne-ar invidia si ar cumpara numai de la noi pana si cei din mafie la fel vor face.
Ryan: Ti se pare cumva ca eu am timp sa discut si sa caut aceasta femeie?
Max: Nu trebuie sa o cauti stim deja unde se va caza.
Ryan: De unde stiti?
Max: Toate canalele de la Tv vorbesc despre ea, tu nu uiti la stiri?
Ryan: Nu prea am avut timp..
Max isi da ochii peste cap si ma priveste urat.
Max: Asculta-ma bine, Ryan Black, oi fi tu cel mai bun prieten al meu din copilarie si ai gresit mult la viata ta, insa nu iti permit sa gresesti si de data asta, m-ai inteles?
Ryan: Parca eu sunt seful s-au ai uitat?
Max: Atunci cand seful e cu capul in nori, intervine mereu prietenul lui care nu il lasa la greu niciodata.
Ryan: Bine facem cum vrei tu, insa dupa ma vei lasa in lumea mea linistit langa Laura.
Max: Sa facut! Insa cum o facem sa ne de-a atentie?
Ryan: Cum adica? Suntem oamenii frumosi, bogatii, va vrea sa ii dam atentie si ne va da si ea.
Max: Ti-am spus ca e faimoasa in Paris, e bogata nu are ce face cu banii nostri, unii spuneau ca e mai bogata decat noi si multi altii.
Ryan : Asta e imposibil! Eu fac atatea pentru a fi bogat si ea doar ca critica lumea e mai bogata decat mine?
Max: Ne poate critica si pe noi, ne poate face de ras daca nu facem cum trebuie.
Ryan : Atunci sa o facem cum trebuie, cauta orice pista sa putem lua legatura cu ea, orice!
Max: Ma voi ocupa de asta!
Ryan: Asa sa faci!
Max pleaca din biroul meu , ramand de unul singur, auzi tu critic de moda ma intrece pe mine la banii si faima cum naiba vine asta? O voi face sa cunoasca ca eu sunt om important pe aici, aici nu e ca acasa la Paris cum se va astepta, voi castiga profit ca stau aprope de ea si voi deveni mai bogat.
Apoi Laura va fi mandra de iubitul ei.
Ma asez cu capul de spatarul scaunului de biros si ma uit la ziar m-ai atent acele trasaturi, acel corp, imi amintesc de o persoana care nu mai vreau sa aud de ea ceva..Dar ma trezesc la realitate acum sunt cu Laura si suntem de neoptit impreuna.
Nu imi pot imagina viata fara Laura, ea mereu a fost alaturi de mine si acum ca acest critic apare la acea sarbatoare sa critice modele printre care acolo este si iubita mea Laura ca model sper sa nu o critice dur pe iubita mea, nu as suporta sa imi vad iubita trista ca un critic ia distrus viitorul de model si viata privata. O sa vorbesc cu acel critic inainte ca iubita mea sa urce pe scena si poate o amagesc cu niste bani sa nu imi critice viitoarea nevasta nu vreau sa mi-o puna intr-o lumina proasta si dupa cate scrie aici despre acest critic de moda se pare ca e o femeie rea de a distrus viata multor vedete si modele. I-au cheiile masini si ma duc sa pregatesc intalnirea cu Laura, va fi cea mai frumoasa intalnire din viata ei, va vedea!


RAPITORUL MEU Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum