Venim Dylan

1.7K 93 17
                                    

Perspectiva Ryan :

Eu și Max am început să cautam indicii  în  apartamentul acesta pierdut, nu am găsit nici un indiciu deocamdată, leptopul care se pare că face legătura cu emițătorul și pe lângă acest lucru am găsit și faptul că a fost umblat în apartament  recent. Deci înseamnă că cel care privește acest emițător încă mai vine să vadă ce se mai vorbește în el, apartamentul este unul foarte rigid nu e mobilat și nu are multe camere se vede că nu a depus un efort sa trăiască în el. Încercăm să găsim orice indiciu care să ne ducă la Nora, însă este foarte dificil, sper să reușim într-un  final să dăm de urmă lui Dylan.
Max: Se vede de destul de clar că a fost aici acum mai bine de câteva ore. Deci chiar  nu e așa de departe cum speram noi  și posibil ca să fie reprezentantul  acesta ar fi cel care are acces la toate sa fie Dylan ,care  încearcă cu răsputeri să nu îl găsim.
Ryan:  Totul e posibil însă în momentul de față vreau să știu dacă Nora este  bine, pur și simplu nu mi-a  dat niciun apel sau vrun mesaj ca să știu că este unde trebuie să fie.
Max: Nu o va mai lăsa să dea mesaje, pentru că ar putea să îl compromită și cine știe prin ce trece Nora acum, prin ce chinuri trece în momentul de față
alături de el.
Ryan: Nu vreau ca să poată nimic ea, și asta ma va ajuta să o găsesc și poate  cine știe se va întoarce înapoi la imi emițătorul acesta, trebuie sa așteptăm.
Max: Privește!!
Privirea mea se îndreaptă către Max care ține în mână niște foi care le are din sertarul de lângă biroul acesta.
Mă îndrept cu pași rapizi spre Max, pentru a vedea ce reprezintă acele foi, mai mult ca sigur acesta ar putea fi biletul nostru către Nora și către cel care ne este trădătorul din casa.
I-au din mâna lui Max foile acelea și mă uit atent unde observ că pe ele este un titlu de proprietate al unei vile dintr-o  pădure  care este un pic mai indepărtată de oraș și care o cunosc deoarece prima oară as fi vrut să îmi cumpăr o casă pe acolo și cred că știu și casa de acolo pentru că am vizitat multe case care pot fi pentru marfie, până să îmi cumpăr casa mea.
Max: Asta cred că este un indiciu foarte valoros, dacă o ține pe Nora închisa în acea casă de la pădure?
Ryan: Totul este posibil de aceea trebuie să ne ducem să verificăm acea casă și trebuie  să fim și pregătiți pentru că nu știm ce o să descoperim acolo!
Max:Ai dreptate! Dar ce facem cu copiii dacă va afla că ne ducem spre el ar putea să le facă rău nu?
Ryan:, Păi atunci vom duce copiii la familia Norei, deoarece  acolo sunt paznici  care sunt ai noștri și ale ai familiei și nu o să îi facă fără nici un rău și o să încercăm să o ducem copiii în așa fel încât să nu observe nimeni, și să nu luăm pe nimeni altcineva decât pe noi doi în această mutare a  copiilor.
Max: Sunt deacord cu tine dar trebuie să facem un plan bun pentru a nu a fi observați!
Ryan: Luam copiii de acasă, vom întrerupe toate camerele video pentru a nu vedea nimeni dacă e vrun trădător în casă, nu va putea vedea pe camerele video dacă se află aproape de ele, conducem copiii prin tunelul din spatele casei mele, tunelul de ieșire atunci când suntem atacați de alte mafii, și de acolo vom lua o mașină care o vom lăsa la capătul tunelului dinainte să luăm copiii și nu vom pleca spre familie Norei. Vom acoperi copiii cu niște eșarfe și măști pentru a nu putea fi observați de alte persoane și ne vom acoperi și noi pentru ca fata  noastră să nu fie văzută în prezența casei familiei Norei, le vom explica situația și apoi vom pleca în misiunea noastră pentru a o salva pe Nora.
Max: Ești conștient de faptul că familia ei nu te suportă nu?
Ryan:Sunt, dar este singura cale pentru ai salva pe copii și pe Nora în același  timp și pentru a-l dărâmă pe Dylan.
Max:Adevărat, aici îți dau dreptate!
Așa că am pus planul în aplicare ajunși la părinții Norei le-am explicat situația, la început nu au vrut sa ma asculte    dar  după ce au aflat că e vorba despre Nora și ca le-am adus deja copii la ușa, ne-au dat ascultare le- am  spus planul nostru și au fost dezacord cu noi, am lăsat copiii la ei și împreună cu Max am plecat pentru a găsi arme și tot ce este nevoie de a o salva pe Nora din ghearele acelui individ. Nu a fost ușor însă după ce ne-am pregătit și după ce am găsit prietenii și oamenii care sa ma ajute, ne-am suit în mașină și am lăsat în urma noastră doar praf, am plecat către acea vila din pădure, te voi salva Nora, te voi găsi și te voi aduce la copii noștri, și scuze ca te-am făcut sa astepti atât, acum îl voi termina pe acel Dylan o data pentru totdeauna.
Max:Virez la dreapta?
Ryan:Da.
L-am lăsat pe Dylan sa conducă ca eu sa ma gândesc la cum voi acționa când ajung acolo cu a mea echipa, ma aștept la orice din partea lui și sunt sigur ca informatorul se va da de gol în aceasta misiune. Vin după tine, Nora! Nu vei scăpa de mine, Dylan, nici acum și niciodată, te vei speria de mine și o vei lasă pe Nora în pace, ea e a mea și o voi recupera. Max înaintează cu viteza spre locul indicat de dovezii, în spatele nostru sunt celelalte mașinii care sunt pline de mafia mea, încă puțin și ajungem!

RAPITORUL MEU Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum