Evadarea partea a doua

9.3K 190 28
                                    

Din perspectiva lui Ryan:

A trecut deja cinci ore de cand fata asta doarme, sigur s-a trezit.
Ryan: Felix, vezi ce face fata!!
Felix ( servitorul meu)  : Da, stăpâne!
Privesc cum Felix se duce înspre ușa de ieșire din această încapere și imediat o și închide, sper să îmi aducă vesti bune, vreau să se trezească fata aia ,nu știu ce mă atrage la ea ,dar de cand am vazut-o acum doi ani nu îmi mai pot lua ochii de la ea, o urmăresc de ceva timp și de abia acum de curând mi-am facut curajul să o răpesc. Știu nu am facut cel mai frumos gest și nu știu dacă e supărată s-au speriată de mine,însă nu o sa îi fac nimic rău... Doar o iubesc fără ca ea să știe...  De îndată aud niște pașii rapizi care se apropie de ușa mea și imediat pe ea intră Felix agitat și nervos.
Felix : Domnule, am vești proaste!
Ce vești oare are?  E bine fata s-au ce?
Ryan : Care sunt alea, spune?!
Felix : Pai domnule, fata a dispărut, nu e în camera ei...
Ryan :Prostule!                     
  Îl i-au de guler și îl ridic în sus, picioarele lui nu mai ating pământul.
Ryan : Dacă nu mi-o găsești capul ți-l voi lua și știi bine că eu nu glumesc! 
Îl arunc pe jos.
Ryan : Pleacă!!!!!  Și adumi fata!
Felix ( cu o voce speriată)  : Vă promit că o voi găsi și o să vă o aduc teafără, vă promit, stăpâne!
Ryan : Așa să faci!
Felix pleacă imediat din camera ca și cum nu ar fi fost aici, gardurile mele sunt fixate acum pe Nora... Fata asta mă bagă în boală. Unde să plece așa de repede?  Unde să ajungă?  De ce a plecat?  Că eu nu i-am dat voie 😤 !
Când v-a fi adusă la mine ,acestă domnișoară v-a plati că nu m-a ascultat și că a fugit fără să spună. Pe lângă asta, sper ca Felix și băieți care îi mai ia cu el să o caute, să reușească să o găsească, înainte să ajungă la stradă ,deoarece locul acela e periculos pentru că pe acolo trec și alte mafi spre casele lor la fel și ei ca și mine adoptă stilul de casa în pădure, locul unde nu ne poate găsi ușor poliția. Dar mai e și probalitatea să găsească pe cineva care sa o ducă acasă la ea. Oricum nu pot sta degeaba cât acești incompetenți o caută. Dacă erau atenți fata nu scăpa și acum nu trebuia să o mai caute prin pădure.. Plus e destul de întuneric afară ,iar pădurea are destule animale sălbatice înfometate ,sigur Nora nu are nici o armă cu care să se apere... off ce îmi face fata asta!  Dacă nu mă îndrăgosteam acum doi ani de ea acum nu mai eram în situația asta... Oricum mă duc să îmi i-au haina, să mă sui la mașină , să încep căutarea, dacă nu o găsește ei, o găsesc eu!

RAPITORUL MEU Where stories live. Discover now