Decolam

2.4K 103 20
                                    

Perspectiva Nora:

Sunt franta, abia mi-am putut adormii copii, fara Clara aici cu mine este mai greu insa incerc sa fac tot posibilul sa imi cresc copii sanatos. Sunt obosita complet dupa ce au mancat si am ajutato pe Clara si pe Matteo sa isi bage bagajele in masina apoi duca ce si-a luat la revedere de la copii si de la mine, a plecat cu fericirea ei, sper ca intr-o zi sa am si eu linistea mult dorita. De cand Clara a plecat copii mei sunt foarte derutati si au inceput sa puna intrebari si sa planga pentru ca nu vor sa o piarda pe Clara insa am reusit sa ii fac sa nu mai planga si asta cred ca ma facut sa slabesc un kg, am alergat dupa Eric in toata casa deoarece fiind nebunatic nu ma asculta si uneori cred ca daca nu il invat de acum la resprect cand va fi mare va fi tarziu, inchid usa incet sa nu ii trezesc si ma duc in sufragerie unde vad ca toate jucariile sunt aruncate in toata casa imi vine sa inebunesc sunt obosita dar nu pot dormii daca nu fac curat acum nimeni nu o va face nu mai e ca si cum ar mai fi Clara sa ma ajute la treaba cu cei doi strengarii ai mei. Nu apuc sa i-au jucariile de pe jos ca imi suna telefonul aproape ca il scap din mana la ce m-am speriat. Oberv numele impresarului meu si raspund la telefon, la ora asta oamenii dorm el de ce nu o face?
Impresarul Nail : Buna seara, doamna!
Nora: Buna seara??  Mai bine buna noaptea!  De ce ma suni la ora asta Nail?
Nail: Trebuie sa te anunt cu ceva forte important care vei fi platita triplu.
Nora: Platita triplu? Cum asa?
Nail: In Miami se va face o Sarbatoarea de Moda si tu trebuie sa fi critic acolo, toata lumea te astepata.
In Miami, ooi nu, orasul care l-am parasit, care am jurat ca nu mai ma intorc la el. Acel oras imi trezeste diferite amintiri , fie ele bune sau rele. Nu ma pot duce acolo, plus nu am cu cine imi lasa copii, voi refuza!
Nora: Nail refuz!
Nail: Nora ai inebunit? Cum sa refuzi o asemenea oferta, nici vorba!
Nora: Nail nu am cu cine sa imi las copii.
Nail: Pai atunci i-ai cu tine!
Nora: E periculos pentru ei, nu imi pun copii in pericol pentru acel show.
Nail: Vrei ca copii tai sa creasca cu  viata frumoasa si sa le dai orice isi doresc?
Nora: Normal ca da!
Nail: Atunci fara alte vorbe, punete la somn maine vei zbura impreuna cu copii tai in Miami.
Nora: Nu asta nu!
Nail: Ni vreau sa mai ascult altceva Nora, ma ocup eu de bilete si cazare, veti sta la cel mai luxos hotel si va fi si paza pentru copii.
Nora: Ok...
Nu incerc sa ma opun deoarece Nail mereu e impulsiv si la ce suma vom primi acum mai mult ca sigur nu ma va lasa in pace. Si plus fac asta pentru copii mei. Fac curat in sufragerie si pun niste bagaje atat pentru copii mei cat si pentru mine, dau un mesaj la gradinita copiilor mei in care le spun de abesenta lor la cursuri, normal ca in aceasta seara nu va vedea nimeni din gradinita mesajul meu abia dimineata il vor vedea insa sunt precauta. Dupa ce pun bagajele, imi pun alarma sa sune cu 2 h inainte de zbor si adorm.
Ma trezesc, trezita de acea alarma sunt praf, obosita moarta si gandul ca trebuie sa imi trezesc cei doi ingerasi mai devreme sa le stric somul deoace ii trezesc la 4 dimineata ca la 6 sa fim la aeuroport! Ma ridic greu din pat si ma indept spre camera lor. Ajunsa acolo parca mie mila sa ii trazesc cand ii vad ce linistiti sunt. Dar pentru ei trebuie sa ma risc sa fac si asta. Chiar daca ii voi duce in brate pana la masina.
Nora: Eric, Sophia, Eric, Sophia, treziti-va dragilor!
Eric: Mami dar mie somn!
Sophia : Si mie la fel!
Nora: Am sa fac un anunt zburam spre Miami.
Eric: Ce inseamna Miami mami?
Spune Eric adormit.
Nora: E un oras scumpule.
Eric : Pai si la gradi nu ne mai ducem?
Nora : Nu pana nu ne intoarcem doar daca vrei sa te las aici sa te duci tu Eric la gradi.
Eric se ridica brusc din pat de parca nici nu mai vrea sa auda de somn incep sa chicotesc si astesta se uita la mine.
Eric: Nu vreau la gradi, vreau in Miami cu tine mama. Sophia, trezeste-te sa mergem!
Sophia: Inca putin!
Stiu cat de somnoroasa e Sophia si asa ca o i-au in brate, o asez incet pe marginea parului si incep sa o imbrac eu cat ea inca mai motaie, o las pe Sophia sa doarma pana il imbrac pe fratele ei insa cand ma uit in coltul camerei unde este o oglinda imi privesc fiul gata imbracat, Eric sa imbracat singur?  Raman blocata la propiu, Eric niciodata nu sa imbracat singur.
Nora: Tu fiule, te-ai imbracat singur?
Eric : Pai nu vreau sa mai stau la gradi aia vreau in vacanta cu tine mami.
Nu stiam ca se grabeste atat si face tot numai sa scape de gradinita insa il cunosc bine nu ii place la gradi deloc e asa incapatanat mereu se bate cu ceilalti copii si nu asculta de profesorii, numai de mine asculta.
O i-au pe Sophia in brate si pe Eric de mana si ii duc la masina, ii pun pe scaunul de copii si leg bine centurile lor, ii las in masina si car toate bagajele in porpagaj. Apoi dupa ce imi i-au pasaortul meu si al copiilor si actele necesare ma sui in masina si gonesc spre aeuroport cu doi copii la bord. Sophia doarme si Eric se uita atent pe geam. Eric are energie la ora asta?  Copilul asta ma va termina intr-o zi!
Ajunsa la aeuroport, ma dau jos din masina dupa ce o parchez la locul rezervat pentru mine dau pasapoartele la copii si al meu la studiat, pun bagaje pe banda si toate acestea cat o tin pe Sophia in brate pentru ca are ochii inchisi si doarme, norocul meu este ca Eric si-a carat singur bagajul eu lung doar bagajul Sophiei si pe el meu.
Dupa ce toate documentele imi sunt inmanate ne ducem la cabina privata a avionului acea cabina inchiriata doar pentru persoane faimoase. Pun centura copiilor mei asez bagajele prin zona imi pun si eu centura si dupa 10 minute decolam, Eric se uita pe geam, Sophia doarme, eu citesc niste foi de moda cand imi scot ochii din citit, privesc imaginea minunata din fata mea, in fata imi privesc cei doi ingerasii care dorm linistiti in avion.

RAPITORUL MEU Where stories live. Discover now