Hey Loki

989 72 75
                                    

OF PARAMPARÇA OLMAYA HAZIR MIYIZ...
ŞİMDİ Bİ İÇİMİZ KARARSIN...
post civil war :) (sonu güzel bitiyo o kadarda piç değilimfkwlfjfk)
-
Ever since New York - Harry Styles
-

Steve kesinlikle Loki'den nefret ediyordu.

Avengersler ilk bir araya geldiğinde Tanrıdan nefret etmişti. Dünya'ya zevk için inip her seferinde ortalığı karıştırdığı anda nefret etmişti.

Ve şuan olay farklı değildi.

Yani... biraz farklıydı. Çünkü ilk olarak hepsi kaçaktı ikinci olarakta ekip tam değildi. Özellikle aşırı zeki, metal bir zırh ile uçan adam eksikti. Diğer Tanrı ve diğer çok zeki kızdığında yeşile dönen adamda yoktu.

"Cap, Loki'nin açtığı portalı bir şekilde kapatmamız lazım. Biz bunlar ile uğraşırız, sen Loki'yi bulmaya bak."

Steve kafasını salladı ve Clint'e kısa bir bakış attıktan sonra koşmaya başladı. "Ölmemeye çalışın." diye mırıldandı ve kısa bir süre sonra Bucky ve Sam'in kahkahası kulaklarını doldurdu.

Acaba Tony bu sefer gelir mi? Steve aklına gelen düşünce ile kafasını salladı. Derin bir nefes aldı ve etrafına baktı. Iron Man zırhını göremeyince dudaklarını ısırdı ve Loki'nin olduğu yere doğru koşmaya devam etti. Binanın önüne geldiğinde gözlerini devirdi, Sam uçarak bıraksa ölürdü sanki. Daha fazla zaman kayıp etmeden merdivenlerden çıkmaya başladı.

Bu görevden sonra kesinlikle Ross piçi ile konuşup herkese dokunulmazlık alacaktı. Kaçak hallerinde bile ülkenin götünü birden çok kez kurtarmışlardı bu beş ay boyunca.

Tony şuan burada olsa binayı tarayabilir ve Loki'nin hangi katta olduğunu-

Tony gelmeyecekti.

Buna alışması gerekiyordu. Lanet olsun. Başını sallayıp konsantre olmaya çalıştı ve çatıya geldiğinde kendince gülümsedi. Anında bina sallanmaya başlarken şaşkınlıkla gözlerini açtı ve etrafına baktı.

Loki ortalıkta görünmüyordu. İşin tuhaf yanı ise, bulunduğu bina hariç başka hiç bir yer sallanmıyordu. Steve dikkatlice ilerlemeye çalıştı ve ani sarsılma ile birden kendini yerde buldu.

Siktir.

Düştüğü yerden kalkmaya çalışması ile bina daha da şiddetle sallandı ve boşluğa doğru kaydığını fark etti.

Süper. Bir ölmediği kalmıştı.

Belki yaralansam Tony fark edip gelir.

Bu düşünce ile başını salladı ve bir yere tutunmaya çalıştı. İlgi manyaklığının zamanı değil, Steven. Gittikçe kayıyordu ve sinirle dişlerini sıktı. Eli sonunda bir metal parçasına tutulduğunda rahatça nefesini verdi. Kalkmaya yeltendiği an elinde bir baskı hissetti. Bakışlarını kaldırdığında ise Loki'yi gördü.

"Yüzbaşı."

"Oruspu çocuğu." diye tısladı hissettiği acıyı bastırmaya çalışırken.

Loki kahkaha attı. "Diline dikkat et. Yoksa Stark ne der?"

Steve dişlerini biraz daha sıktı. Ne olduğunu anlamadan bir an kendini yere sırt üstü yapışmış bir halde buldu ve Loki tam karşısındaydı. Steve bacağında bulunan silaha uzanacağı an Loki elini bedeninin geri kalanı gibi yere yapıştırmıştı.

"Ekibinin başına geleni duydum." diye mırıldandı bir süre sonra. "Iron Man ile."

Steve bir kaç saniye sessiz kaldı ve biriktirdiği tükmüğünü önünde ki adamın-Tanrının suratına tükürdü.

 *STONY ONE SHOTS*Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin