Deception

1.1K 71 58
                                    

olum niye tüm şarkılarınız angstlı amk HDMSJSMKS bu bölümden sonra eğlenceli bir bölüm gelcek bi içimiz gönlümüz açılsın aq
şarkı çok güzel 🥺 morgana_lefay önerdiğin için teşekkürler!
-
Deception - Christina Grimmie

And the funny thing is,
That I settled for the untruth
Just because
I'm a slave to the fantasy
Of being in love
And what I would do to be loved by by you
(ŞARKI POST CACW TONY DİYE BAĞIRIYOR AQ)
-

Tony havanın soğuk olmadığını biliyordu.

Gerçekten bunun farkındaydı, Jarvis'e iki kere hava durumunu ve ardından odanın sıcaklığını sormuştu. Hava yaklaşık 16 derece ve oda sıcaklığı ise 25 dereceydi, yani hiç bir şekilde soğuk değildi bulunduğu yer.

Peki neden siktiğimin bedeni ısınmıyordu?

Tony sinirle üstünde ki yorgana daha çok sarıldı ve gözlerini sıkıca kapattı. Uyuması gerekiyordu. Saat geçti ve yarın sabahın köründe önemli bir toplantısı vardı o yüzden tam şuan uyuması gerekiyordu. Hava soğuk değildi, üstünde -normal dışı olsada- pijama vardı ve yorganı oldukça kalındı. Yorgana daha çok sarılıp uykuya dalmaya konsantre oldu.

Steve geri dönmeyecekti.

Gözlerini daha da sıkı kapattı ve tırnaklarını yorgana geçirdi. Bir süre sonra çığlık atma isteği ile yanıp tutuştu ve sinirle ani bir hareketle yatakta oturur pozisyona geldi. Derin bir nefes aldı ve ellerinin hafifçe titrediğini hissetti. Fark etmemişti bile ve bir kaç haftadır artık bu normal olmuştu onun için. Lanet olası şimdi titriyordu, bravo Tony yıldız ister misin? Bu detayı fark etmemişti fakat çokca fark ettiği bir şey varsa oda üşüdüğüydü.

Önüne düşen saçını arkasına doğru itti. Berbere gitmesi gerekiyordu, haftalardır saçlarını kestirmemişti ve uzunluğu Tony'i rahatsız ediyordu-çünkü artık Steve parmaklarını aralarından geçirmek için yoktu.

Sinirle homurdanıp yatar pozisyona yeniden geçti ve yorganı sertçe üstüne çekti. Yararı yoktu, siktiğimin yatağı bir türlü ısınmıyordu! Ne kadar uğraşırsa uğraşsın yatak bir türlü ısınmıyordu. Yorganın üzerine battaniye eklese sonucun değişmeyeceğini bilmiyordu. Ne üzerinde ki yorganın Mısır'dan özel gelen kotonu ne de başka bir şey bir insan tarafından sarılmanın verdiği sıcaklığı vermeyecekti.

Steve ise hep sıcaktı. Tony bunu ilk yatağa düştüklerinde, bundan seneler önce, fark etmişti. Sanki bedeni ne yaparsa yapsın sıcaklığını kesemiyor gibiydi. Ve Tony bunu kendine avantaj olarak görmüştü. Geceleri -Steve'in aksine kendi bedeni her zaman soğuk olmuştu- kendini sarışın adamın kolları arasına yerleştirir ve sıcaklığın kendisini ısıtmasına izin verirdi. Steve zaman zaman (her zaman) bu konuyla ilgili mutsuzluğunu dile getirirdi; yemin ederim bir insanın bu kadar soğuk olması normal değil, Tony diye homurdanır ve daha sıkı sarılırdı Tony'e. Esmer adam ise kıkırdayıp benim yatağım benim kurallarım şeklinde bir şeyler mırıldanıp buz kesen parmaklarını Steve'in karnına yerleştirip gıdıklamaya başlardı.

Ne olursa olsun, ne kadar soğuk olursa olsun Steve ona her gece sarılırdı. Hatta bir gece, -Tony bu sefer cidden soğuk olduğunu biliyordu çünkü montsuz bir şekilde New Yorkta aralık ayında dışarda koşuşturup durmuştu- Steve gözlerini kocaman açtıktan sonra hızla tüm vücudunu âdeta kalkan misali Tony'nin vücüduna sarmıştı.

Esmer adam emin olup olmadığını sorduğunda ise Steve'in yüzünü koca bir gülümseme kaplamıştı. Tony'nin burnuna küçük bir öpücük kondurup mümkünmüş gibi daha sıkı sarılmış ve kulağına 'Seni kollarım arasında tutabildiğim her an benim için mükemmel' diye fısıldamıştı.

Bu, Tony'nin ona inanmasına yetmişti. Steve onu seviyor diye düşünmüştü ve bu hayale kendini fazla kaptırmıştı anlaşılan çünkü şuan Steve lanet olası Rogers ondan milyon kilometre uzakta sevgili arkadaşı Bucky ile birlikteydi.

Tony yumruğunu Steve'in yüzüne doğru savurdu ve kanatmayı başardığını görünce kendiyle gurur duydu. Steve hala yumruklarını ondan çekiyordu ve Tony elinden geldiğince her yumruğunun daha sert olmasına özen gösteriyordu. Bucky birden onu yere çekince Steve kalkanı zırha doğru fırlatmış-

Boğuluyormuşçasına bir ses çıkarttı ve zorla yutkundu. Geçmişte kalmıştı. Olan olmuştu. Steve geri gelmiyordu. Her seferinde aynı şeyi tekrarlıyordu kendine diğer adam aklına geldiğinde. Tony derin bir nefes aldı ve uykunun bu gece gelmeyeceğini bilerek yataktan kalktı.

Uzun pencerelerin önüne geçti. New York asla uyumuyordu, aşağıya biraz eğildiğinde yürüyen insanları ve arabaları görüyordu.

Ve Tony gözlerini gökyüzüne çevirip düşünmeden edemedi;

Steve neden ona hiç değer vermemişti?

-

You didn't ever care for me, care for me, oh
So now I'm sitting here wondering why

OLUM YİNE HİÇ İYİ DEĞİLİM AMK

 *STONY ONE SHOTS*Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin