I could hear you (post cacw)

1.2K 81 28
                                    

i love these idiots with my whole heart
-

Serum ile Steve'in hayatında çok şey değişmişti.

Eh, ilk olarak artık yirmi birinci yüzyılda yaşıyordu. Onun haricinde fiziken daha güçlüydü, zekası pek değişmemişti çünkü Steve Rogers her zaman parlak ve zeki bir asker olmuştu. Hangi durumda hangi hareketi yapacağını bilen ve genelde olaylar rayından çıkmadan halledebilen biriydi.

Bazen yapamadığı oluyordu tabii ki.

İç Savaş bunun en büyük öğreniğinden biriydi.
Ross ve devlet Tony sayesinde onları tekrardan Amerika Birleşik Devletlerine aldıklarında Steve pek bir duygu göstermemişti.

Bir kaç kez Tony ile konuşmaya çalışmış ama esmer adam onu elinden geldiğince görmezden gelmişti. Operasyon çıkmadıkca görüşmüyorlardı ikisi.

Steve, Tony'i en son iki hafta önce görmüştü.

Ta ki manyağın birisi yeniden New York'u tehtid edene kadar. Bir saniye Natasha ve Peter'e emir yağdırıyordu, diğer saniye ise yere düşmüş Iron Man zırhının yanına diz çökmüştü.

Serum Steve'in duyularınıda geliştirmişti, yani görme duyusu, koku duyusu, tat alma duyusu, hissetme duyusu ve duyma duyusu normal bir insanınkinden çok daha keskindi.

Ve o yüzden aylar boyunca kırılan Ark Reaktörün çıkarttığı ses kabuslarının baş rolü olmuştu.
Şuan pek bir fark yoktu, Tony'nin zırhı bir anda kendini kapatmış ve ona isabet eden küçük nesne yavaşça zırhını eritiyordu.

Diğer Yenilmezler yanlarına ulaştığında Steve yapması gereken şey hakkında bir saniye bile düşünmemişti. Peki, Tony ile araları hala bok gibiydi ve büyük ihtimal Tony onu ölene kadar affetmeyecekti ama Steve'in o an pek umursadığı söylenemezdi.

Kaşlarını inatla çattı ve gittikçe eriyen zırha ellerini sokup Tony'nin bedenini çıkartmaya başladı.

-

"Yüzbaşı nerde? Malum ölümden felan döndüm ya, dondurma gibi eridikten sonra göremedim onu."

"Fury'e operasyon raporu veriyor." dedi Natasha Tony'nin alnına küçük bir öpücük kondurduktan sonra.

Tony her ne kadar Steve ile konuşmasada tüm ekip eski haline az çok geri dönmüştü. Sonuçta koskoca 7 ay geçmişti bir araya tekrar döneli.

Tony hissettiği üzüntüyü göstermemeye çalışarak gözlerini devirdi. Steve en azından iyi olup olmadığına bakabilirdi. Gerçi ne bekliyordu ki? Adam onu öldürmeye çalışmıştı. Yaşadığı için mutlu bile değildir. Gözlerine hücum eden yaşları önlemek için göz kapaklarını kapattı ve boğazında oluşan yumruğa rağmen yutkundu.

-

Son operasyondan belli Tony, Steve'i görmemişti. Neden bu kadar taktığını bilmiyordu. Sonuçta Steve ile operasyondan operasyona ve toplantıdan toplantıya görüşüyor ve konuşuyordu. Yüzbaşı bir kaç kez onunla konuşmaya çalışmıştı ama Tony her seferinde hissettiği korku ve stresin sonucu anında gider olmuştu.

Sinirle derin bir nefes aldı ve gözlerini bir kaç saniye kapattı. Yenilmezler kulesine gelmiyordu Steve ile karşılaşmamak için ama Natasha ve Pepper kalması için israr etmişti. Ve Tony Iron Man olabilirdi ama bu iki kadına hayır diyecek kadar cesareti yoktu.

Kahve yapmak adına makinaya doğru ilerlediğinde kapsülün kalmadığını fark etti. Oflayıp laboratuvardan çıktı ve mutfağa giderken spor salonunun ışıklarının açık olduğunu fark etti. Kaşlarını çatıp kolunda ki saati gördü ve sabahın dördüne geldiğini fark edince salona doğru yürümeye başladı.

 *STONY ONE SHOTS*Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt