Hoofdstuk 26

1.1K 23 0
                                    




Pov. Lola

Een maand later

Ik heb mijn hoofd op mijn tafel liggen en mijn ogen gesloten. Ik ben zo moe. Ik heb de afgelopen weken bijna geen oog dicht gehad. Vaak was ik nog wel met Jesse, maar de nachten dat ik alleen was waren het ergst. Geen een droom was het zelfde, maar het ging altijd over mijn moeder. Over dat ze wilde dat ik naar haar toe kwam en dat ik in haar voetstappen zou lopen. Als ik niemand zou hebben dan had ik het gedaan, maar ik heb Jesse. Ik hou zo veel van hem en hij is er altijd voor me. Zonder hem zou ik niks zijn en hij is ook de enigste die echt om me geeft.

'Lola?' Hoor ik een stem zeggen waarna ik op kijk. Het is Jesse. De hele klas is leeg en hij kijkt me bezorgd aan. 'Wil je niet naar huis gaan?' Vraagt hij dan. 'Nee hoor ik voel me prima.' Zeg ik terug waarna ik opsta en mijn tas van de grond pak. Voordat ik kan reageren slaat hij zijn armen om me heen en trekt me in een knuffel. 'Ik wil graag dat alles goed met je gaat.' Fluistert hij zachtjes en kijkt me dan doordringend aan. 'Ik hou van je.' Zeg ik dan. 'Ik ook van jou.' Zegt hij terug.

We lopen de aula in en gaan daar bij de rest aan tafel zitten. 'Hey slaapkop.' Mompelt Billy. Ik kijk haar met een nep boze blik aan waardoor ze moet lachen. 'Dus zaterdag grootste feest van het jaar!' Zegt Fleur enthousiast. 'Jup' zegt Levi terug. 'Dit wordt iets om nooit te vergeten.' 'Kom jij van te voren al naar mij?' Vraagt Jesse mij dan. 'Ja is goed.' Zeg ik terug. 'Hoelaat begint het ongeveer?' Vraagt Billy dan. 'Rond 10 uur of zo.' Zegt Levi terug. 'Leuk!!' Roept Fleur waardoor een paar mensen onze kant opkijken. Ze werpt ze een boze blik toe waardoor ze meteen weer weg kijken. Mietjes.

Ik loop het trapetje op naar de voordeur en druk dan op de bel. De deur gaat na een paar seconden open en daar staat Evie. 'Hoi kom binnen.' Zegt ze waarna ze mij er door laat. 'Hij is in de woonkamer.' Zegt ze dan terwijl ze de trap op rent. 'Dankje' zeg ik terug en loop dan richting de woonkamer. Jesse ligt languit op de bank en heeft zijn ogen gesloten. Rustig loop ik naar hem toe en ga zachtjes naast hem zitten. Hij opent zijn ogen en kijkt me dan recht aan. Er is een sprankeling in zijn ogen te zien en hij heeft een glimlach op zijn gezicht. Hij slaat zijn arm om me heen waardoor ik tegen hem aan ga liggen. 'Je bent zo mooi.' Zegt hij dan. Ik begin te blozen en haal mijn ogen niet van die van hem. 'Ik zou je nooit in de steek laten.' Zegt hij dan. 'En wat nou als er ooit iets gebeurt?' Vraag ik hem dan. 'Dan geloof ik jou altijd.' Zegt hij terug. 'Ook als ik lieg?' Vraag ik hem dan weer. 'Maar jij liegt niet.' Zegt hij terug. 'Dat is waar.' Stem ik dan in. Hij trekt me dichter naar zich toe en drukt een kus op mijn lippen. 'Dat rode shirtje staat je heel goed.' Zegt Jesse dan. 'Maar je hebt ook gewoon een hele goede smaak.' Gaat hij verder. 'Zolang jij het mooi vindt ben ik blij.' Zeg ik terug. 'Ahhh schat.'

We rijden de parkeerplaats op en het is al super druk. Ik had mezelf afgesproken niet te drinken aangezien dat de laatste keer niet zo goed ging. Ik was de vorige keer iets te ver gegaan waardoor ik de volgende ochtend ergens in een straat wakker werd waarvan ik nu al niet meer kan herinneren waar het was dus dat zegt al wel genoeg.

De auto komt tot stilstand waardoor de muziek nog beter te horen is. Het is nu ongeveer half 11 en het is al super druk. We stappen uit en lopen om naar de achtertuin. De hele tuin staat vol met mensen en overal staan bekertjes. De meeste mensen zijn waarschijnlijk al aangeschoten want dat gaat namelijk altijd behoorlijk snel.

Als snel staan Billy en Fleur erbij en zijn we aan het praten. Ook Jesse drinkt niet veel aangezien die ook weer terug moet rijden, maar Billy en Fleur hebben al heel wat achterover geslagen. 'Wist je dat ik eerst een super dikke crush op jou had.' Zegt Fleur afwezig waarna ze naar Jesse wijst. 'Nee dat wist ik niet.' Zegt hij terug en kijkt een beetje om zich heen. 'Ik ga even naar Levi enzo.' Zegt die in mijn oor. 'Is goed' zeg ik terug en al snel is Jesse in de menigte verdwenen. 'Zullen we gaan zwemmen?' Vraagt Billy dan ineens. 'Nee we gaan niet zwemmen.' Zeg ik om het idee weer uit hun hoofd te halen wat duidelijk niet lukt. 'Jaa super goed idee.' Schreeuwt Fleur en draait zich om naar het zwembad. 'Wie gaat er mee skinny dipping????' Roept Billy nu waarna iedereen begint te joelen. 'Nee het is veel ste koud Jongens.' Zeg ik weer terwijl ik Billy en Fleur tegen houd. Al snel springen de eerste mensen in het water waardoor het een grote chaos wordt. 'Jullie gaan dat niet doen Okay?' Zeg ik nu een beetje boos. 'Spelbreker.' Zucht Billy dan kinderachtig. In eens hoor ik dat iemand mijn naam roept. Ik kijk om maar er zit niemand mijn kant op te kijken. Als ik weer terug naar voren kijk zijn Billy en Fleur beide weg. Shit.

Hoofdstuk 26 alweer!!!!!

Het laatste wat ik hebWhere stories live. Discover now