Hoofdstuk 2

1.7K 36 4
                                    




Pov. Jesse

Ik en Levi zitten zoals gewoonlijk weer te kloten. Ik was vandaag zo optijd, omdat ik mijn zusje vanochtend af moest zetten bij haar school aangezien de verzorgster ziek thuis blijft vandaag. 'Ik had met zo'n lekker wijf gezoend gister' zegt Levi om mij jaloers te maken. Ik lach 'Je maakt een grapje zeker'. 'Nee serieus' zegt Levi verdedigent ' Ik heb zelfs foto's' lacht hij. 'Nee dat meen je niet' zeg ik en trek zijn telefoon uit zijn handen. 'Geef terug' zegt die en hij staat op om hem uit mijn handen te pakken. 'Jongens zitten nu' roept meneer Visser, maar we gaan gewoon door zonder naar hem te luisteren. 'Jonge...' maar hij kan zijn zin niet af maken omdat er op de deur wordt geklopt. 'Binnen' roept hij terwijl ik Levi zijn telefoon terug geef en weer ga zitten. De deur gaat open en er komt een heel mooi en knap meisje binnen. Ze heeft bruin haar tot over haar schouders en vel groene ogen, Wauw is het enige wat ik kan denken. Ik kijk Levi zijn kant op terwijl hij haar met een vies lachje opserfeert. Ik por hem in zijn zei. Hij maakt een rare beweging en gaat dan weer normaal zitten. 'Nou klas dit is jullie nieuwe klasgenoot voor de rest van het jaar, stel je maar voor' zegt hij en alle ogen zijn op haar gericht. 'Hoi ik ben Lola' zegt ze alsof ze het totaal niet eng vindt dat 30 paar ogen haar aandachtig zitten te bekijken. 'Ga maar naast Fleur zitten' zegt meneer Visser weer en ze loopt richting het meisje met de lange blonde haren, ik had echt nooit geweten dat zij Fleur heten.

Levi kijkt weer naar mij en hij kan die grijns niet van zijn gezicht afkrijgen. 'Denk jij wat ik denk' zegt hij. Ik knik en kijk nog een keer naar haar. Ze is echt een woord, Perfectie.

Pov. Lola

'Hoi ik ben Fleur' zegt het meisje waar ik naast ga zitten 'Hey ik ben Lola' zeg ik lief terug. 'Waar kom je vandaan' vraagt ze aandachtig. 'Uit het noorden' zeg ik en al snel raken we leuk aan de praat.

Wanneer de bel gaat is her pauze en samen lopen we met zijn tweeën naar de aula. 'Daar zitten ze' zegt ze terwijl ze naar een groep van meiden en jongens wijst. Als we bij de tafel aankomen stelt ze me aan iedereen voor 'Kijk jongens dit is Lola, ze is nieuw en vandaag is haar eerste dag'. Iedereen reageert enthousiast 'Hey' roepen ze allemaal en ze beginnen zich allemaal voor te stellen. Ik ga zitten en het meisje kijkt me aan 'Je bent echt heel knap' zegt ze en ik kijk haar verbaasd aan van wat ze zegt. 'Bedankt' zeg ik bedenkelijk tot ze haar zin vervolgt 'je moet uitkijken voor die jongens daar' ze knikt naar de groep jongens die 2 tafels verder zit. Wanneer ik hun kant opkijk kijk meteen recht in de ogen van een hele knappe jongen. Hij krijgt een lach op zijn gezicht en ook de rest van de groep jongens kijkt mijn kant. Het meisje trekt me aan mijn arm zodat ik weer vooruit kijk. 'Ze zijn echt vieze players' zegt ze nog en dan gaat de bel alweer.

Aan het einde van de dag fiets ik richting het ziekenhuis, van alles gaat er door mijn hoofd. Wanneer ik afstap bij het ziekenhuis pak ik mijn nog steeds kapotte telefoon uit mijn zak en kijk door mijn berichten. Alweer 10 gemiste gesprekken van Jorin vandaag, maar zonder te reageren stop ik mijn telefoon weer in mijn jas zak en loop het ziekenhuis binnen. Met de lift ga ik naar boven en kom ik bij mijn moeders kamer uit. Ik klop zachtjes op de deur en loop dan naar binnen. Mijn moeder zit rechtop in het bed. Ik loop richting het bed en ga daarnaast op een stoel zitten. 'Hey mam' zeg ik en ze lijkt wakker te worden uit haar gedachten. 'Haai lieverd' zegt ze terug en plant een kusje op mijn voorhoofd. Ik kan er niet tegen om haar zo te zien ze ziet er heel ziek uit. Ik pak haar hand vast en ik leg mijn hoofd tegen haar aan. Soms kunnen wij heel lang samen zijn zonder een woord tegen elkaar te zeggen.

Ik voel mijn telefoon trillen in mijn zak ik pak hem eruit en mijn moeder kijkt op. 'Heb je het scherm nog steeds niet laten repareren?' Vraagt ze 'Nee geen tijd voor' zucht ik. Ik heb er eigenlijk wel genoeg tijd voor, maar ik heb het geld er niet meer voor al het geld dat mijn moeder aan mijn oom heeft gegeven, wat was bedoelt om voor mij eten te kunnen betalen heeft hij allemaal in zijn eigen bedrijf gestopt. En heb ik dus geen geld over om mijn telefoon te laten repareren.

Ik kijk naar de tijd en knijp dan zachtjes in mijn moeders hand, en geef haar een kusje op haar voor hoofd. Ze is in slaap gevallen en dat wil ik graag zo houden. Ik loop naar buiten en haal mijn fiets van het slot. Ik fiets rechtstreeks naar mijn ooms huis.

Daar aangekomen zet ik mijn fiets voor huis en ga dan naar binnen. Mijn oom en tante zitten op de bank tv te kijken. 'Waas kom jij zo laat vandaan?' Vraag ze kattig. ' ik was nog even in het ziekenhuis' zeg ik terug en loop door naar de keuken. Ik trek de koelkast deur open, maar vind niks. 'We hebben geen eten voor je liefje dat moet jezelf kopen' hoor ik haar vanuit de woonkamer zeggen. 'Okay is goed' zeg ik. En loop naar de deur naar de kelder waar mijn slaap kamer is. Dan maar geen avond eten.

Heeyyy!!! Ik hoop dat jullie het tot nu toe beetje leuk vinden. Miss is het begin nog beetje saai, maar het wordt wel leuker. Promise!!! Xxxxx

Het laatste wat ik hebМесто, где живут истории. Откройте их для себя