31. Nenávidím tě! A nenávidět tě budu!

41 3 0
                                    

|23.1.1999|

"To už jsi tady?"

"Stalo se něco?"

"Proč brečíš Ar?"

"Nechte mě všichni být!" vyštěkla na své přátele a oni se při výšce jejího hlasu lekli.

"Jsi vpohodě?" zeptala se odvážné své sestry Tessi Blacková a její starší sestra Ariana Blacková, po ní hodila naštvaný pohled, načež se mladší ze sester Blackových schovala za Deana.

"JSEM VPOHODĚ!" vyštěkla a zároveň zařvala starší ze sester Blackových a otočila se směrem k pokojům.

"Jdu si lehnout, tak mě nechte být" a s tím zmizela na schodišti vedoucí k pokojům nebelvírů.

***

Seamus Finnigan stál na místě a díval se na místo kde stála než odešla. Vyčítal si, že je teď na něj naštvaná, jenom proto, že ji vymazal vzpomínky. Vždyť k tomu měl dobrý důvod a ona to ví. Tak proč to nemůže přijmout a nechat to být? Protože ona už taková je a to na ni miluje.

Trvalo dlouhou dobu, než se konečně za svitu měsíce a hnez rozešel směr hradu, s tím, že bude muset čelit svým přátelům.

***

"Už to ví, že" zeptal se Seamuse Finnigana, hned po příchodu do společenské místnosti, jeho nejlepší kamarád Dean Thomas, za kterým se stále schovala Tessi Blacková.

Nic neřekl, pouze přikývl a ostatní pochopili proč byla tak naštvaná. Částečně na tom měli vinu i oni, protože když se jich ptala jestli se něco stalo.. řekli ne. Lhali ji a věděli, že za to ponesou určité následky jako například, že je bude dlouhou dobu ignorovat. Ani omluva to nesprávní, to věděli.

|30.1.1999|

Přesný týden od doby, co s nimi Ariana Blacková naposledy promluvila. Mrzelo je to a snažili se omluvit, ale marně. Měli sice jeden druhého, ale i tak jim chyběla a hlavně Tessi chyběla sestra. Sestra, kterou tak moc milovala. Straší Blacková měla i přátelé mimo kolej a tak se bavila s mrzimory a to převážně s Hannah Abottovou, Susan Bonesovou, Erniem McMillanem a dalšími.

Nejčastěji trávila čas v mrzimorské společenské místnosti, která vypadala nádherně a zároveň útulně, knihovně, u jezera, na astronomické věži, v lese nebo na pozemcích Bradavic.

Každým dnem, toho měli čím dál tím víc dost, až se jednoho dne rozhodli s tím začít něco dělat. Tessi, Seamus, Dean, Pansy, Ginny a Neville čekali v chodbě kudy často chodí starší ze sester Blackových do mrzimorské společenské místnosti, kuchyně a nebo knihovny.

"Ari počkej!" zakřičela Ginny Weasleyová a starší Blacková sebou trhla když uslyšela své jméno. Otočila se, aby viděla kdo tu je a zase se otočila, aby mohla odejít.

"Prosím počkej, chceme si promluvit" namítl Seamus a Ari se otočila s falešným úsměvem, že si ho hned všimli.

"Vážně? To je hezké, jen já teď s vámi mluvit nechci, tak mě nechte být" falešně se zasmála a otočila se k odchodu v čemž ji zabránila ruka Tessi, která ji chtěla za zápěstí a nechtěla pustit.

"Fajn" povzdechla si Ariana a otočila se k ostatním "vám možná odpustím, ale jemu ne" ukázala na Seamuse.

"Proč?" zeptala se Ginny, protože neuměla být zticha.

"Protože s ním nechci mít nic společného"

"Ale proč?" promluví na ni poprvé od rána a ona se na něj zamračeně podívá.

"Protože tě nenávidím! Nenávidím tě! A nenávidět tě budu! Nechápu jak jsi mk mohl jen tak vymazat vzpomínky!" vytrhla svou ruku z Tessiniho sevření, otočila se a odešla pryč.

Kapitola je sice krátká, ale to je jedno.

Takže Ari si konečně vzpomněla a nevzala moc dobře to, že ostatní to věděli a nic neřekli.

No další kapitola by mohla vyjít za dva až tři týdny🤷‍♀️, nemám nápady a tak nevím kdy další vyjde.

Gigi❤️

𝐊𝐨𝐥𝐞𝐣𝐧í 𝐩ř𝐚𝐭𝐞𝐥𝐬𝐭𝐯í❌ [NEDOKONČENO] Where stories live. Discover now