18. Zabini a vánoce

53 4 0
                                    

Pohled Thea:

Ve vlaku jsme se moc nebavili, nebylo moc o čem. Viděli jsme projít Ari a Tess takže jsme je pozdravili a až pak začala konverzace. Teda pokud se tomu, že si Blaise a Pansy vyměňují názory dá říkat konverzace tak ano. Protože Draco věděl o tom co se dělo na našich prázdninách tak se bál tak jako já. V lepším případě se ani jeden z nás se nechtěl proletět vlakem a v tom horším nad nebo vedle vlaku. Takže jsme je pouze z bezpečí druhé sedačky pozorovali a nepřipojovali se do jejich rozhovoru.

Asi po čtvrt hodině vytáhnu nějakou knihu a začnu číst. To mi ovšem moc dlouho nevydrží protože 'konverzace' Blaise a Pansy je už víc než otravná a tak zavřu knihu a podívám se na Draca. Ten se na mě podoba zpět a v jeho tváří je až kriticky pohled z důvodu v jaké je společnosti.

"Myslím, že budeme rádi pokud ty prázdniny vůbec přežijeme" zašeptám Dracovi a ten přikývne, ale k mému a Dracově štěstí nás Pans slyší

"Jak jako štěstí?!" zasyčí na nás jako had. Ona vlastně je had když chodí do Zmijozelu.

"No já už bych se třeba nechtěl proletět jako tehdy" řekl jsem jí a Pansy i Blaise nakonec souhlasně přikývli

"Mám napad" vyhrkl najednou Draco a my jsme se na něj tázavě podívali

"Vy dva-" ukáže na Blaise a Pansy " - se nebudete hádat a jak přijedeme k tobě Zabini tak chci mít pokoj daleko od těch vašich"

"Já taky" souhlasím s Dracem a oni se na nás zamračí

"Fajn" vyštěkne Blaise a zbytek cesty je klid. Naštěstí.

***

Zabini manor, jedno z nejhonosnějších sídel čistokrevných kouzelníků. Dům jenž vypadá jako vila má venkovní a i vnitřní bazén, kino a i knihovnu. Jo proč je tu knihovna nikdo nechápe, protože Blaise a, ani jeho matka nečtou.

Manor:

Vešli jsme dovnitř a Blaise nás vedl k pokojům

Rất tiếc! Hình ảnh này không tuân theo hướng dẫn nội dung. Để tiếp tục đăng tải, vui lòng xóa hoặc tải lên một hình ảnh khác.

Vešli jsme dovnitř a Blaise nás vedl k pokojům.

"Takže protože někteří mají problémy s tím, že od nás chtějí být dal tak my tady s mopslíkem máme pokoje jako vždy a vy je máte o tři chodby dál. Je to dost daleko?" zeptal se nás až přehnaně falešné ustaraným hlasem Blaise a Pansy se smála

"Já myslím, že jo, co si myslíš že Theo?" zeptal se Draco

"Vpohodě" odvětvím

"Skvělé tak pojďte nebudeme tady stát až do vánoc ne?" vtipkuje Blaise a Pansy zmizí ve svém pokoji zatím co my sledujeme Blaise až k našim pokojům.

"Tak tady to je" ukáže Blaise na naše pokoje a Draco si neodpustí poznámku

"Proč je to tak daleko od schodů vedoucí do haly?"

"Pokud máš nějaký problém vrať se do Bradavic a nebo si odjeť na svůj manor" odsekne mu Blaise a Draco zvedne ruce nad hlavu v známéní, že se vzdává

"Tohle budou dlouhé prázdniny" zamumlám a odejdu do svého pokoje.

***

"Budeme péct!" výkřikl Blaise 23. prosince. No nic moc se tu za tu dobu nedělo jen obvyklé malé otravování že strany Blansy jak jsme je s Dracem pojmenovali.

"Já peču, ty ne" odpověděla mu Pans a my je okázale ignorovali. Já si četl a Draco čuměl do blba. A nebo na ty dva blby, čímž myslím naše duo Blansy.

"Ale Pansyno to nemyslíš vážně" podíval se Blaise falešně ublíženě na Pansy

"Ale myslím!" odpověděla mu důrazně Pans a tak zase začala hádka.

Pohled Pansy:

"Řekni mi jeden důvod proč jsem tady ještě zůstala!?" vykřikla jsem po nějaké chvíli naší hádky

"Máš mě až moc ráda" řekne arogantně a já se na něj nevěřícně podívám

"Moc si věříš" přesvědčivě zalžu, protože nemusí vědět, že ho mám ráda. Už něco chce říct když v tom ho Theo přeruší

"Dost vy dva! Péct budete oba a já vás budu hlídat, Draco přidáš se?"

"Ne půjdu napsat ostatní a to i Nebelvírským, že jsem je měl rád a, že už se asi neuvidíme, protože s těmihle dvěma je nebezpečné být pod jedou střechou" řekl, otočil se a odešel. Já s Blaisem jsme se na něj uraženě podívali.

***

Když jsme konečně dopekli a dokonce se nám to povedlo, aby to bylo jedlé šly jsme na zahradu, kterou jsme vyzdobili světýlky a mnoho dalšími různými ozdobami. Vypadalo to nějak takhle:

 Vypadalo to nějak takhle:

Rất tiếc! Hình ảnh này không tuân theo hướng dẫn nội dung. Để tiếp tục đăng tải, vui lòng xóa hoặc tải lên một hình ảnh khác.

Rất tiếc! Hình ảnh này không tuân theo hướng dẫn nội dung. Để tiếp tục đăng tải, vui lòng xóa hoặc tải lên một hình ảnh khác.

Musím uznat, že se nám to povedlo, krásně a ani jsme se nehádali za což byl Draco i Theo šťastní

Rất tiếc! Hình ảnh này không tuân theo hướng dẫn nội dung. Để tiếp tục đăng tải, vui lòng xóa hoặc tải lên một hình ảnh khác.


Musím uznat, že se nám to povedlo, krásně a ani jsme se nehádali za což byl Draco i Theo šťastní. Draco nám i pogratuloval a ještě nám dal nějaké mudlovské diplomy. Prostě blázen. Už jen, aby byl zítřek a pak ještě uplyne 5 dní a my se vrátíme do Bradavic za našimi přáteli.

Taak konec téhle kapitoly a příště budeme na Black manoru. Mohla bych dát nějakou nápovědu a to tu, že. Změní se něco, k lepšímu, ale nikdo to nepozná. Jo řekla jsem si, že to bude lepší v hadance takže můžete hádat. 😁😂 Tak hodně štěstí při hádání, teda pokud budete hádat🤗❤️

Gigi❤️

𝐊𝐨𝐥𝐞𝐣𝐧í 𝐩ř𝐚𝐭𝐞𝐥𝐬𝐭𝐯í❌ [NEDOKONČENO] Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ