26. Překvapení je někdy třeba

39 4 4
                                    

|8.1.1999|

Týden od silvestrovské oslavy, na kterou ředitelka McGonagallová stejně nepřišla uběhl a většina si z toho ani moc nepamatovala. Kdo by taky ano po tak dlouhé oslavě, která začínala v 19:00 a končila až v 5:00 ráno. Měli štěstí, že se to ředitelka McGonagallová neboli Minnie rozhodla neřešit jinak by měli trest ještě další měsíce. No, ale abych pokračovala. Po tom co vymysleli restauraci Azkaban's, hledali informace o kytce, která neexistuje a mnohem víc, rozhodli se naplánovat letní prázdniny. Ano sice je teprve leden, ale oni to musí mít pořádně promyšlené a i když to vymyslí rychle budou ještě tisíce věci měnit. Takže ano, začali řešit letní prázdniny, které stráví ve Skotsku, ve městě Portree. Blackovi tam mají vilu a pro Ari a Tessi nebude těžké přemluvit rodiče jestli by tam nemohli strávit prázdniny.

Ten kdo by sice řekl, že když už uběhl týden tak se vše vrátí do normálu, spletl by se. Ginny si pořád dobírá Tessi, že by měla být s Deanem a Ari si pořád snaží vzpomenout. Bohužel marně. Kouzlo oblivated je velice složité kouzlo a velice těžko si pak vzpomíná. Ale jak už jsem jednou řekla, kdo ví, co se stane a i to co je zapomenuté, se může vrátit.

Pojďme se teď podívat na Draca a Astorii neboli taky Drastorii. Dnes je totiž ten den kdy se dají dohromady.

Astorie se zrovna procházela Prasinkami když uslyšela jak na ni zdálky někdo volá. A ten někdo byl Draco Malfoy.

"Astorie počkej!" poslechla ho a zastavila se.

"Stalo se něco Draco?" ptala se ho se starostí v hlase.

"Ne, ale potřebuju ti něco říct" vyhrkl na ni a ona se na něj trochu vyděšeně dívala.

"Dobře tak mluv" povzbudivě se na něj usmála.

"Já.. já tě m-mi-miluju" koktal a ona se na něj překvapeně podívala. Když už se chystal otočit a odejít, chytila ho a políbila. Polibek ji oplácel a tak tam stáli a libali se.

No my se teď, ale přesuneme do Velké síně za Blansy, Hinny a Thepné, kteří kritizují Blaisův nápad o divadle. Ach ano Blaise dostal další nápad a to tentokrát, že založí v Bradavicích divadlo. Ovšem, že se nikomu nechtělo hrát či to divadlo sledovat, ale měl až moc argumentů na ty jejich takže to vzdali. A to znamená jen jediné, Blaise vyhrál a chudák Minnie neboť už teď ji jde Blaise přemlouvat. Takže my se na to podíváme.

"Ale paní ředitelko, je to skvělý nápad!"

"Pane Zabini není" odporovala mu ředitelka Minerva 'Minnie' McGonagallová, která přežila obě kouzelnické války, Poberty, dvojčata Weasleyovi a teď je.

"Prosím paní ředitelko" prosil ji

"Minervo on to, ani neví tak špatný nápad" vložil se do toho Albus Brumbál a Blaise se usmál zatím co Minnie se zamračila.

"Vážně Albusi?!" vyštěkla na něj a Albus se jen zasmál.

"Jak myslíte tak tedy dobrá bude divadlo, ale ne, že se někomu něco stane" svolila a Blaise se vítězně usmál.

"Nebojte paní ředitelko" řekl a odcházel zatímco si Minerva povzdechla a zamumlala.

"Právě, že bojím"

***

Zrovna Blaise Zabini kráčel do velké síně za svými přáteli, neboť se dohodli, že se tam všichni sejdou. Chystal se jim oznámit tu skvělou zprávu o tom, že Minnie dovolila pořádat divadlo. Ovšem, že nikdo netušil, že to není jediné překvapení. To další bylo že se pár Drastoria rozhodl, že to všem řeknou. Jistě měli strach jak na to bude reagovat Hermiona, ale byli rozhodnutí.

"Čaute lidi" pozdravil jen co si sedl na lavici a všichni na něj upřeli své pohledy, neboť mluvil až moc vesele.

"Hádejte co" řekl a ostatní se po sobě nejistě podívali než Pansy promluvila.

"Jsi v pořádku?"

"Ale jistě"

"Dobře.." podezdřívavě si ho prohlédla.

"Budete už hádat?!"

"Ehm.. ne"

"Ale Theo!"

"Je mi líto, Blaisi" řekl Blaise nesouhlasně odfrkl

"Fajn tak já vám to řeknu" začal Blaise odpověď svoji hádanky "Přemluvil jsem s Brumbálem, Minnie, aby jsme mohli uspořádat v Bradavicích divadlo"

"Cože?!" ozvalo se všude okolo něj a on se nad chováním svých přátel zamračil.

"Bude divadlo" opakoval a ostatní se na něj nevěřícně podívali.

"To je vtip, že" ptal se ho nadějně Draco, ale když Blaise zakroutil hlavou, zamumlal, že je to naprostý idiot bez mozku.

"No my jsme vás s Dracem taky něco chtěli říct" prohlásila Astorie do trapného ticha a všechny pohledy spočinuli na ni a Dracovi.

"Jste spolu?" optala se znuděně Ginny a když Astorie s Dracem přikývli nastavila ruku a Tessi ji dala deset galeonů.

Potom už jen Minnie oznámila divadlo -ne příliš nadšeně, spíš naštvaně- a nechala objevit oběd a za konverzace, začali jíst.

Tak tady to ukončím. Má si Ari už vzpomenout nebo ještě ne? 🤔

A co Tessi a Dean, mají být spolu?❤️

Dramione nebo Drastoria?

Toť vše a odpovězte prosím na otázky.🙏

Gigi❤️

𝐊𝐨𝐥𝐞𝐣𝐧í 𝐩ř𝐚𝐭𝐞𝐥𝐬𝐭𝐯í❌ [NEDOKONČENO] Where stories live. Discover now