10. Ujasníme si to

90 7 0
                                    

Pohled Ari:

Překvapilo mně když jsem se vzbudila brzo ráno, přesněji v 5:04. Ale neřeším to, převléknu se a jdu si dolu uvařit kakao. Když ho mám uvařené jdu ven a překvapí mě, že tu vidím Seamuse.

"Ahoj" pozdravím ho

"Ahoj" oplatí mi pozdrav

"Co tu děláš tak brzo?" zeptám se ho na to co mě zajímá

"Přemýšlím, ty?"  odpoví mi

"Nemůžu spát" řeknu popravdě

"Nad čím přemýšlíš?" zeptám se ho, protože mě to zajímá

"Nad vším co se stalo" řekne a mě přijde, že lže

"Zda se mi to nebo lzeš?" zeptám se ho, ale z mého hlasu jde poznat, že já už vím odpověď

"Fajn máš pravdu, ale neřeknu ti pravdu to ode mně nečekej!" odsekne mi

"Tak to máš smůlu já chci vědět pravdu. Moc dobře víš, že lži nesnáším!" řeknu mu naštvaně

"A co chceš jako slyšet?! Že má Ginny pravdu když říká, že tě miluju nebo co?!" výkřikne a já sebou cuknu a překvapeně se na něj podívám.

"Ty mně miluješ? Vždyť si říkal, že to je lež" řeknu nechápavě

"Lhal jsem" znovu odsekne a odvrátí ode mně pohled.

"Ale proč?" zeptám se ho pořád nechápavě, neboť tohle opravdu nechápu! Vždy jsme byly nejlepší přátelé. A aji ostatní si myslí, že si Gin vymýšlí neboť kolikrát se už ta zrzavá lvice spletla. Tak, že by opravdu teď měla pravdu? Opravdu je tu možnost, že mě Seamus miluje? Miluju ho já?

"Protože mě bereš jako kamaráda a já nechci zničit nade přátelství na to mi až na něm moc záleží" řekne, ale pořád se na mě nedívá.

"Měl jsi mi to říct, ale chápu, že ti na našem přátelství záleží. Ale já tě nemiluju a to mě teď mrzí. Ale přátelé být můžeme pořád." řeknu mu a je mi ho líto neboť ho nemiluju. Teda asi. Prostě nevím jsem docela ve svých pocitech zmatená.

"Jo to by bylo fajn" řekne smutně, ale jde poznat, že tuhle odpověď čekal a byl s ní už smířený. Tímhle naše konverzace skočila, sedíme tam a díváme se jak vychází slunce zpoza hor a nebe se mění na krásnou nebeský skvěle modrou, když v tom přijde Ginny.

"Jé ahoj! Já si říkala kde ste. Takže co jste tu dělali?" chrlí na nás otázky Gin a mezitím přijde Harry.

"Ginny zpomal! Jen jsme si tu povídali, ty si měla pravdu, diváli se na východ slunce ale jinak jak se máš?" pokusím se zamluvit to, že jsem řekla že měla pravdu.

"A v čem, že jsem to měla pravdu?" úšklíbne se Gin.

"V tom co jsi říkala" odpoví ji Seamus, zvedne se a jde pryč, nejspíš se jde projít. Harry řekne, že jde za ním a odejde. Já si zatím začnu povídat s Gin. Samozřejmě, že ji řeknu co se tady stalo, o čem jsme mluvili i o tom, že jsem mu řekla, že ho nemiluju proto, že sama nevím co cítím a nechci mu dělat falešné naděje. Jsem ráda, že mám takovou kamarádku, která mě vyslechne nehledě na to, že jsem možná udělala chybu. Kdo ví..
Celý den jinak proběhl normálně jako by se ráno nic nestalo. Samozřejmě mezi mnou a Seamusem bylo očividé napětí kterého jsme si všichni všimli, ale nijak sme to neřešili. Už ať jsme v Bradavicích! Neboť mi ta naše kolejní parta chybí.

Konečně je tu další kapitola! Já vím, já vím, že jsem kapitolu dlouho nevydala až jsem tuhle knihu pozastavila. Ale to jen proto, že jsem neměla nápady jak dopisovst kapitoly a ani o čem by měly být. Navíc jsem měla nápady spíš ke knihám 'Bradavické příběhy' a 'Nenávidím tě Weasly! Nápodobně Johnsonová!'. Budu ráda když si je přečtěte, ale to odcházím od tématu. Takže teď budou kapitoly kratší, ale zato budou aspoň vycházet. Navíc v příští kapitole se zaměřím má jinou čtveřici a po chvíli se vrátíme do Bradavic kde teprve začne zábava s obrazem středy Snapa, Ředitelce Minnie oslav mezikolejní partičky a nebude ani chybět jejich společenka, kterou jim zařídila Minnie a oni ji pojmenovali společná mezikolejních přátel nebo taky SMP. Myslím, že už jsem řekla vše co jsem chtěla.

Gigi❤️

𝐊𝐨𝐥𝐞𝐣𝐧í 𝐩ř𝐚𝐭𝐞𝐥𝐬𝐭𝐯í❌ [NEDOKONČENO] Where stories live. Discover now