22. Příjezd

36 2 0
                                    

Pohled Tessi:

Už dneska se vracíme zpátky do Bradavic a já se neskutečně moc těším. Chybí mi můj temný pokoj ve Zmijozelu asi tak moc jako Ari její pokoj v Nebelvíru. Na to, že jsme dvojčata a ještě k tomu každá v jiné koleji máme skvělý vztah. A to i v době kdy nás ohrožoval beznosál Voldy a naše koleje se nesnášely. Jenže to je minulost, která zemřela spolu s Voldemortem. Je, ale velké štěstí, že jsme bitvu přežili. Nejhorší to, ale muselo být pro Harryho, který nechtěl, aby pro něj někdo zemřel. Ale dost vzpomínání na válku teď bych se měla zaměřit na to, že se za pár hodin, přesného dvě vracíme do Bradavic. A taky se chci ještě zeptat Ari na to jestli myslela vážně to když řekla, že Seamuse miluje. Jo řekla mi to před čtyřmi dny a já tomu prostě nemůžu pořád uvěřit.

"Snídaně!" zakřičí mamka a já vyjdu z pokoje a jdu směr kuchyň. Cestou potkám Ari, nejspíš byla na zahradě a společně jsme došli do kuchyně. Přesněji jídelny.

"Co je na jídlo?" zeptám se a mamka ukáže na palačinky co jsou na stole

"Mňam" řekněme s Ari najednou a mamka se na nás usměje. Taťka pracuje jako bystrozor, protože se po válce vše vyjasnilo a on se už nemusí schovávat.

***

"Holky pojďte už!" volá na nás mamka a my si vezmeme kufry a rozloučíme se.

"Tak ahoj!" zavoláme ještě než se přemístíme na nádraží King Cross.

Na nádraží přejdeme na nástupiště 9 a 3/4 a hned nastupujeme do vlaku kde máme sraz s Hermionou, Ginny, Pansy, Dracem, Ronem, Harrym, Blaisem a Theem. Cesta je i docela klidná až na pár výměn názoru Blaise a Pansy. Dalo by se říct, že nejdřív to klidné bylo, ale když to tak jde další půl hodinu, není jiná možnost použít utišovací kouzlo. Pak už byl klid, teda když nebudu počítat to, že se na nás zabíjeli pohledem.

***

"Ahooj" řekne jako vždy svým zasněným hlasem Lenka když jsme se potkali ve velké síni

"Ahoj" pozdravím ji a Ari se s ní na pozdrav obejme. V tom se lišíme.

"Ahoj lidi" pozdravím právě přicházející. Tím myslím Daphne, Astorii, Nevilla, Seamuse a Deana.

"Ahoj Tess, Ari" řeknou a já si jdu s Astorii a Daphne sednout ke zmijozelskému stolu, zatím co má sestra a ostatní k nebelvírskému. To je tak skoro pořád, sice se už koleje neřeší, ale pořád je to naše kolej a tak to i bude. Jednou zmijozel, navždy zmijozel.

O chvíli později přišli Pansy, Theo, Blaise a Draco, a vypadalo to, že Pansy a Blaise se zase provokují. Jak řekla Mia 'chovají se jako kočka a myš' vím, že je to mudlovské přísloví, a že k nim se hodí naprosto skvěle. Když došli k našemu stolu Daphne a Theo se na přivítanou políbili. A ta další chvíli přišli i Harry, Ginny, Hermiona a Ron, kteří si sedli k nebelvírskému stolu. Jako vždy jsem nevnímala okolí a byla ztracená ve svých myšlenkách.

Pohled Pansy:

Zase doma. Jo beru to tu jako domov už jen proto, že tady mám několik skvělých přátel. Navíc si už konečně můžu promluvit se svojí sestřenkou. Myslím Ari, protože ta mě chápe tak jako chápu já ji. Což mě přivádí na myšlenku, jestli co k němu cítí. Protože pokud ne bude se dál trápit tím, že se nebaví. Myslím, že si s ní pak promluvím jenže teď na to nemám čas. Musím si ještě vybalit a to potrvá aspoň dvě hodiny.

Dnes kratší kapitola, ale příští už bude delší slibuju. Pokusím se i víc vydávat, ale slibovat to nebudu, protože mi je jasné, že bych stejně nestíhala vydávat.

Gigi❤️

𝐊𝐨𝐥𝐞𝐣𝐧í 𝐩ř𝐚𝐭𝐞𝐥𝐬𝐭𝐯í❌ [NEDOKONČENO] Kde žijí příběhy. Začni objevovat