9. Prázdniny poznání

98 8 0
                                    

Ráno jsme se s Gin rozhodly nachystat snídani, přesněji palačinky jako večer neboť budeme muset jet nakoupit. To je tak když tu není nic z čeho by se dalo pořádně uvařit. Jinak to vypadá, že dneska půjdeme k moři. Bude to takový menšin odpočinek, já si budu moct po dlouhé době číst a kreslit. Aspoň si budu moct konečně navrhnout a poté i ušít nové šaty na slavnost, naštěstí tam nejsou jen ti čistokrevní co jsou čistotu své krve posedlí. Navíc tuhle pořádá moje teta Freya. Sice se na slavnost těším, ale za to neuvidím svoje přátelé. Ne, že by tam nemohli přijít jenom se jim nechce a tak se vymluví. Když tak přemýšlím nechápu proč Gin zase vymýšlí ty její teorie. Jako uznávám je divné, že když mě nikdo nikdy nedokáže uklidnit a najednou se to Seamusovi povede, ale je to jed dobrý kamarád, navíc si to vše musím urovnat v hlavě. Už jen to, že skončila válka, poslední rok v Bradavicích, tenhle výlet, moje city, různorodé přátelství, ještě Smrtijedi co útočí protože je ještě nestihli zavřít do Azkabanu, nehoda co se stala Tessi, i když na ty slavnosti se těším tak i ty sem musím připočítat. Je toho na mě poslední dobou moc a já to už pomalu nezvládám. Navíc Gin to přehnala celý včerejšek s námi Seamus nemluvil což nechápu, ale asi byl ještě na Gin naštvaný a na nás asi taky protože my jsme se s ní bavili.

Pohled Seamuse:

Ještě jsem na Ginny naštvaný z toho co včera řekla a to jenom proto, že má pravdu. Jo miluju Ari, ale ona je má kamarádka a já to přátelství nechci zničit. Bylo by lepší kdyby se do toho Ginny neplatla neboť když se do toho bude plést může se stát, že Ari zjistí jak moc jí mám rád a už se mnou nebude chtít nikdy mluvit a to bych už nedal. Už tak mě trápí to přátelství a kdyby skončilo nevím co bych dělal. Nejsem si jistý jestli bych si měl promluvit s Ari a říct ji to, vždycky když už se rozhodnu ji to říct něco se stane a odvaha mě opustí. Myslím, že by to vědět měla, ale na druhou stranu stranu pro ni i pro mě to přátelství hodně znamená. Promluvím si s ní zítra, ale jak to dopadne nevím.

Pohled Harryho:

Včerejšek byl skvělý! A ne jen proto, že jsme už na Islandu je to tu krásné, ale proto, že jsem pí dlouhé době viděl svoji starší sestru Hope a Freda. Nesmím zapomenout na George a Angelinu. S Hope jsem se neviděl od konce bitvi neboť s Fredem odjeli do Francie na dovolenou. Pro menší informaci asi tak rok po tom co dostudovali se vzali. Nikoho to nepřekvapilo protože ti dva spolu chodily už od meho třetího ročníku a vydrželo jim to. A rok po svatbě Hope a Freda měli svatbu Angelina s Georgem. Hope je lékouzelnice, Angelina hraje profesionálně famfrpál a Fred a George mají svůj obchod. Já budu pracovat jako bystrozor a Ron taky, Ginny chce hrát famfrpál který ji jde dobře takže by to mohla zvládnout. Rozhodli jsme se jít podívat až bude tady to Mistrovství a potkáme se aspoň i s Katie, Leem, Alice a Oliverem, které jsem už taky dlouho neviděl.

Dneska to je kapitola něco jako vzpomínaní co se stalo, ale jen v tom dobrém neboť na válku nechce nikdo vzpomínat. 😖 No jinak nevím jak často budou vycházet kapitoly neboť nemám nápady, ale pokusím se aspoň něco napsat. 🙂❤️

Gigi❤️

𝐊𝐨𝐥𝐞𝐣𝐧í 𝐩ř𝐚𝐭𝐞𝐥𝐬𝐭𝐯í❌ [NEDOKONČENO] Where stories live. Discover now