12. Ach Malfoyi

108 4 0
                                    

Pohled Mii:

Zbývá posledních pár dní a pak zase do Bradavic. Ne že bych se netěšila jenom mi tohle místo bude chybět. Teď co se tady stalo za tu dobu co jsme přijeli. No dle mého skromného názoru to tu málem bouchlo. Jak se to stalo? No to je velmi prosté stalo se to, že já a Draco jsme se zase nepohodli. Ano zase. Štěstí bylo, že nám Ron a Lev vzali hůlky tudíž se nemohlo stát nic hrozného až na to že Draca málem praštila pánvička, lampa, kniha, váza, hrnec, další kniha, obraz a další kniha. Jinak vskutku normální den až na to, že nás od že doby hlídají. Myslím, že je i docela štěstí, že pozítří odjíždíme. Jenom lituji profesorku McGonnagalovou - Minnie neboť se do Bradavic vrátí naše parta. A to ne jen ledajaká my jsme legendární jak řekl Blaise. Celou tuhle skupinku tvoříme: Já, Ginny, Ari, Padma, Parvati, Levandule, Lenka, Astorie, Daphné, Tessi, Pansy, Blaise, Theodor, Draco, Seamus, Dean, Nevill, Ron, Harry. Myslím, že bych si mohla jít uvařit snídani dokud v kuchyni nebude Draco Aurora Lucius Druella Malfoy. Ne že by se tak doopravdy jmenoval jenom, ale říkáme mu tak všichni. Původně mu tak říkali jen Blaise a Theo protože to vymysleli, ale když jsme to zjistili i my ostatní začali jsme mu tak říkat. Ne vždy nás slyšel takže vskutku zábava. Prostě mu tak říkáme a tak to je jeho jakoby právé celé jméno. Už jsem vysvětlila jak se Draco jmenuje a konečně můžu jít do kuchyně. No I když pro jistotu si vezmu knihu... teda knihy. Není jich moc jenom pět po tisíci stranách. Á mám štěstí v kuchyni nikdo není. Ano já mám štěstí neboť moje knihy by nemuseli zvládnou let na Malfoye. Takhle ne, že bych to neměla ráda jenže tohle je u nás normální. Opravdu. Proto se ani nedivím, že se nás takhle Minnie zbavila, přece jen i ona chce trochu klidu v Bradavicích. Najednou uslyším kroky tak se otočím s knihou v ruce. Ďábelský se usměju když vidím, že ten kdo přišel je Malfoy, který se rychle chopil lampy. Ne vážně to udělal.

"Copak Auroro chceš po mě hodit lampu?" zasměju se a Draco Aurora Lucius Druella Malfoy se zamračí.

"Nejmenuju se Aurora a Druella! A kde si pro Merlina na to přišla?" výkřikne a já se úšklíbnu

"Řekl mi to Blaise" řeknu ledabyle

"Co se tady pro Merlina děje?!" výkřikne Levandule a za ní je Ron

"Nic" odpovíme s Malfoyem a já schovam knihu za záda, zbylé čtyři jsou na stole a Malfoy si a záda schová lampu

"Tak co to chováte za zády?" zeptá se Ron sice ví, ale i tak se zeptá nechť chce ať jim řekněm co se tady dělo, klasika

Ukážu jim, že mám pouze knihu a ledabyle řeknu "Chtěla jsem si číst a kdyby náhodou přišel Malfoy tak ať mám čím házet"

"Vidíte! Já vám říkal, že je nebezpečná! Jo a já mám lampu a to POUZE na obranu" řekne Draco a já si odfrkla a zamumlala něco v tom smyslu, že si vymýšlí

"Necháte toho vy dva někdy? Ještě nedávno jste byli spolu" řekne Ron a já se usmeju zatím co Draco protočí očima.

"Samozřejmě až se vrátíme do Bradavic vše bude v klidu" řeknu a ještě dodám: "Teda doufám"

"Merline at už jsme tam nerada bych potřebovala až se vrátíme jít za Poppy z důvodu zlomeniny či něčeho horší jenom proto, že se chováte jako malé děti" zamumla Levandule a já ji probodnu očima. Draco na ni hodí Avadový pohled.

"Víte co po snídani se začněme všichni balit, přece jen zítra odjíždíme" navrhne Ron, já a Levandule přikývnem zato Draco zamumla něco jako klidně aspoň budu mít od Grangerová klid. Což zapříčiní, že se na něj zamračím, ale nijak to nekomentuju. Radši neboť by to skončilo další hádkou

Po tom co dosnídáme jdeme s Levandulí do pokoje balit. Tak ne asi že. Po asi 3h a nevím kolik minut máme částečně, ale opravdu částečně zabaleno takže si dáme přestávku. Já si čtu zatím co si Lev upravuje nehty. To už je normální. Jakmile knihu dočtu jdu pokračovat v balení. Po asi hodině začne balit i Levandule. Když s žačne a máme zabaleno jdeme dolů do kuchyně. Jo asi by bylo fajn říct proč do té kuchyně jdeme že? Na to existuje pouze jedna odpověď a to že jdeme vařit. Když dovařimé Lev zavolá na Draca a Rona a já začnu dávat jídlo na stůl. Když ho dám Dracovi ten se na to jídlo podívá, vezme vidličku a ne jíst nezačne. Spíš to jídlo prohrabává jako by tam něco bylo. Všichni se na něho zmateně díváme a když si všimne našeho pohledu řekne..

"Co se na mě tak díváte? Jenom kontroluju jestli mi tam Grangereová nedala jed nebo něco takového" řekne a my se začneme smát neboť tohle není normální ani na Draca Malfoye.

"Proč bych to dělala?" zeptám se ho a snažím se nesmát.

"Tak já nevím... snažíš se mě umlátit paničkou, knihou, lampou a nevím čím vším!" výkřikne a probodne nás naštvaným pohledem.

"No jasně nic tam není o Lev ti to potvrdí" řeknu a Levandule přikývne na souhlas, že to opravdu otrávené není

"Fajn budu vám věřit" odeskne nám Draco a začne jíst, my se ovšem přidáme taky aby si nemyslel jen Merlin a on ví co.

Po jídle jsme šli do svých pokojů. Já si ještě přečetla dvě knihy a pak až šla spát. Štěstí, že už zítra budeme v Bradavicích.

Takže nová kapitola! ❤️ Navíc je i delší než těch pár minulý za což jsem ráda neboť jsem už myslela, že ty kapitoly budou krátké. 😀 No kdy vyjde další to nevím možná to do pátku bude🤷‍♀️

Gigi❤️

𝐊𝐨𝐥𝐞𝐣𝐧í 𝐩ř𝐚𝐭𝐞𝐥𝐬𝐭𝐯í❌ [NEDOKONČENO] Where stories live. Discover now