13. Velkolepý příjezd!

85 4 0
                                    

Na konci si přečtěte ty moje kecy, díky❤️

Pohled Mii:

Jen co jsem se ráno probudila, šla jsem dobalit věci a nachystat se. Ještě stačí vzbudit Levanduli, nasnídat se a vrátit do Bradavic. Jakmile jsem vzbudila Levanduli což mimochodem trvalo 15 minut, jsem šla dolů do kuchyně se nasnídat. Rovnou jsem jídla připravila ostatním, kteří už pomalu procházeli. Samozřejmě Malfoy se na to jídlo díval jako by obsahoval jed Baziliška. Takže jsme mu to vysvětlili znova, že nemám důvod ho otrávit. Po snídani, která trvala něco kolem 30 minut a to jenom kvůli Dracovi jsem se rozhodla v obývacím pokoji číst. Protože bystrozoři tu budou až v 11.

*** Před branou Bradavic***

Konečně zpátky. Klid od Malfoye, kterého může otravovat jako vždy Blaise.

"Hermelíne! Lonánku! Bledule! Drákulo de Malfoyi!" zakřičí Blaise, který k nám doběhl a za ním jdou v klidu Pansy, Daphne a Theo.

"Neříkej mi Drákulo!" osekne Draco.

"A mě Hermelíne" řeknu.

"Na to, že mi budeš říkat Lonánek zapomeň Blaisi" vyštěkne Ron.

"A já nejsem Bledule, ale Levandule Zabini" řekne naštvaná Levandule.

"Tak se hned nemusíte naštvat. Tady Mopsíku to nevadí" řekne a Pansy protočí očima.

"Jinak jak bylo?" zeptala se nás Ginny, která se tu objevila jen Merlin ví odkud.

"Ginny! Vyděsila jsi mě" řeknu ji na oko naštvaně a všichni se zasmějem

"Tak promiň no" řekne ironicky Gin

"A jak teda bylo? Mi jsme potkali Freda, Hope, George a Angelinu, jo a na mistrovství ve famfrpálu jsme ještě potkali Alice, Olivera, Katie a Leeho" řekne na jeden nádech Gin a Ari ji přikývne

"My to měli vtipné, protože jsme se s Dracem rozešli ještě než jsme tam jeli a někdy v půlce toho 'výletu' jsme se začali provokovat a ještě dneska ráno si myslel, že jsem mu otrávila snídani" jak domluvím tak se úšklíbnu při vzpomínce na dnešní ráno.

"Tak to muselo být vtipné. My s Blaisem jsme se zase začali bavit a tak nějak se taky provokovat a dopadlo to i tak, že jsem měla fialové vlasy a Theo omylem uklouzl v obýváku na ledě a tak se projel přes půlku hotelu" dokončí její vyprávění Pans.

"My jsme se, se Seamusem bavit přestali, řeknu vám pak až proč tady to nechci řešit" řekne Ari a já se podívám a všimnu si, že kousek od nás stojí Seamus s Deanem, Harrym a Nevillem. Potom si ještě vyslechneme ostatní a pomalým krokem míříme do Bradavic. Ginny přivezla od Freda a George nějaký ohňostroj, Blaise s Pansy vytvořily konfety, já a Lenka máme ta úkol vykouzlit jiskry jakmile vstoupíme do hradu, Neville a Seamus menší výbuch těch konfet a ještě ten ohňostroj. A ostatní pak vyčarují ve Velké síni velký napis: Jsme zpět!
Takže je úplně jasné, že nám Minnie dá trest s Filchem. Myslím, že to bude něco ve smyslu, že budeme pomáhat uklízet naší fantastickou výzdobu.

Pohled Ari:

Pomalu se blížíme do hradu a jen při myšlence, že jsem prefektka a prefekt je Seamus se chci otočit a odejít. Já vím, že ostatní by byli naštvaní a báli se a to, ani nemluvím jak naštvaná by byla Minnie. Jenomže potom co mi řekl, že mě miluje se nebavíme jen někdy prohodíme nějaké to slovo. A ještě to musím celé vysvětlit holkám. Ne, že bych se bála jejich reakce protože mě pochopí když to pochopila Ginny tak každý, ale spíš toho, že napětí, které je mezi mnou a Seamusem se zhorší. Proč musím být prefektka?! Sakra to Minnie nemohla vybrat někoho jiného? Gin si všimne, že jsem zpomalila a počká na mě.

𝐊𝐨𝐥𝐞𝐣𝐧í 𝐩ř𝐚𝐭𝐞𝐥𝐬𝐭𝐯í❌ [NEDOKONČENO] Where stories live. Discover now