11. ZABINI!

92 7 0
                                    

Pohled Pansy:

Už jsme tu týden a je tu krásně! Je už sice ráno, ale vstávat se mi nechce. Učit se nemusím takže proč vstávat? Hotel je krásný, ale jak vypadá to není důležité. Je prostě krásný tak akorát pro čistokrevné. Ani se nedivím, že nám vybrali tenhle hotel když já, Daphné, Blaise a Theo jsme čistokrevní. Na krvi nám nezáleží, a už vůbec neděláme rozdíly jako kdysi. Byla to chyba a my si ji uvědomili. No, ale jinak Mallorca je přenádherná a město kousek odtud taky. Nakonec to vzdam protože už neusnu a zvednu se. Nachystám se jako vždy neboť módu miluju teda je u mě až na druhém místě, protože Blaise je na prvním i když to neví. Jsem, ale ráda, že jsme se usmířili což taky znamená, že se nikdo nenudí. Především teď Theo a Daphné neboť jsem včera v hale začarovala podlahu na led. Původně na ni měl uklouznout Blaise, ale místo něj uklouzl Theo a tak jsme se tam všichni smáli teda až na Thea. Docela se bojím co Blaise vymyslí, neboť ví, že ten led měl být na něj a ne jen tak pro zábavu nebo jak se ráda vymlouvám já: pouze jsem se procvičovala v kouzlech. No ještě si upravím vlasy takže jdu k zrcadlu když si všimnu, že mé obvykle tmavě hnědé vlasy jsou zářivě fialové.

"ZABINI!" zakřičím přes celý hotel ve kterém bydlíme jen my čtyři. Daphne ještě spala když jsem zakřičela takže se lekla a spadla z postele, samozřejmě, že jsem se na ni omluvně usmála a ona se snažila nesmát mým fialovým vlasům.

"Ano Pansynko?" zeptá se mě jakoby nic Blaise

"Proč opakuji proč mám fialové vlasy!?" vyštěknu na něj a Theo se začne smát mým vlasům. Já se na něj podívám tak jak to umím jen já a on přestane.

"Ale ta fialová ti sluší kdy si se obarvila?" zeptá se pobaveně

"Lepší otázka je proč si mi moje vlasy obarvil!?" řeknu naštvaně a to už dolů dojde Daph.

"To ti to tak vadí mopslíku?" zeptá se mě stále pobaveně Blaise

"Ano a NEŘÍKEJ MI MOPSLÍKU!" odseknu mu

"Já mám nápad všichni toho necháte a půjdeme se projít ano?" navrhne Daphné a Theo se postaví na důkaz, že s ní souhlasí

"Rozhodně a ty Blaisi odbarvi vlasy tady Pansy dřív než tě prokleje a náš taky" řekne Theo který se poprvé dneska od toho co se tu s Blaisem hádáme zapojil do konverzace.

"Fajn.." zamručel naštvaně Blaise.

"Díky" odesknu mu a jdu si do pokoje vlasy upravit. Po tom co si je upravím vezmu si kabelku do které dám hůlku a nějaké peníze kdyby jsme šli města.

"No konečně si tady" řekne Daphné a všichni vyjdeme ven. Jdeme po cestičce lemované palmamy do města kousek od našeho hotelu. Ve městě jsme jako vždy něco kolem 4 hodin a pak se vracíme na hotel kde já s Daphné něco uvaříme. Dneska jsme, ale nevařili neboť jsme jedli ve městě a tak jsme po tom co jsme se vrátili šli spát.

Kapitola je tady! 🎉 Nevím kdy vyjde další kapitola i když mám nápady raději se teď věnuju 'Nenávidím tě Weasly! Nápodobně Johnsonová!' to, ale neznamená, že tady nebudou vycházet kapitoly! Budou, ale ne tak často. ❤️😁

Gigi❤️

𝐊𝐨𝐥𝐞𝐣𝐧í 𝐩ř𝐚𝐭𝐞𝐥𝐬𝐭𝐯í❌ [NEDOKONČENO] Where stories live. Discover now