00.57

172 14 7
                                    

Totul are un sfarsit undeva, iar sfarsitul lor vine fiind prieteni si mereu fiind acolo pentru celalalt.

Cuplurile au ajuns sa aiba legaturi mult mai stranse, isi cresteau frumos copii. Mereu se ajutau unii pe altii. Erau acolo pentru sufletul sau pereche.

Hoseok nu si-a mai gasit alt suflet pereche. Si-a crescut fetita cu toate puterile sale. Orice facea era pentru ea, niciodata nu s-a mai gandit la el. Mereu era pentru ea. Nu a incetat niciodata sa ii iubeasca. Pe ea si pe sufletul sau pereche. Niciodata! Mereu se gandea la Jungkook. Erau prieteni, se vedeau des, faceau cu "imprumutul" pentru copil.

Jungkook s-a recasatorit, co femeie frumoasa si desteapta. Cu care, are si un copil, un baiat. Un brunet cu ochii ca si cafeaua de dimineata, cu o frumusete nemarginita. Educat de trei persoane. Pentru ca Jungkook nu a uitat niciodata de Hoseok. Isi iubeste sotia si copii, dar Hoseok mereu va avea locul lui special. A insistat, iar sotia sa a fost de acord, ca Hoseok sa faca parte din "familie". Asa ca si roscatul, de curand blond, avea grija de doi copii. Yonna si Jungseok, nume ales de insasi sotia lui Jungkook. Femeia a fost atat de profund atinsa de povestea lor de dragoste, care a avut un final trist dar totusi nu s-a terminat. A ales sa faca asta pentru sotul ei si Hoseokm prietenul ei. Deobicei stau vinerea cand Jungkook are mai multa treaba, stau pana pe seara la o ceasca de ceai sau ciocolata calda discutand.

Intregul se gaseste oriunde. Iar cei 8 si l-au gasit.

Nico impreuna cu Jimin, frumosul JiYong, simandicoasa si eleganta Sonnya si destentul si copilarosul Dae-Sa.

Jin cu Namjoon si cu frumoasa si frumosul Min-Re si Nam-Cha, cei doi gemeni.

Yoongi cu Tae intre timp si-au oficializat casnicia adoptand nu unul, nu doi, ci cinci copii! Patru baieti ce erau din cale afara de obraznici, si printesa tatei, asa cum ii spune Taehyung, Hwa-Yong, pentru ca ea este frumusetea sa vesnica.

Ei toti mereu vor fi impreuna, mereu se vor ajuta la orice necaz, nu se vor mai certa, urî, jigni, comporta urat, nu vor mai fi indiferenti, pentru ca indiferenta omoara. Iar ei nu pot supravietui unul fara altul.

Ei toti erau un intreg. Sclavii celuilalt. Sclavii vietii lor. Sclavii fiecaruia.

 

Sfarsiiiiiiiiiit🦄🦄🦄🦄🦄🦄

In primul rand vreau sa va multumesc pentru ca mi-ati fost alaturi pana la sfarsitul acestei carti!

Sper ca v-a placut macar catusi de putin si ca sunteti multumiti de rezuntat!

Va ador efectiv! In scurt timp voi mai posta o carte, volumul II la "The Blood Is Life" daca v-ar interesa puteti da un ochi pe la prima carte si dupa la a doua👉👈👉👈👉👈👉👈👉👈

Scârba de mine

Oricum! Multumesc pentru sustinere si va iubesc foarte mult!!!!

The slave ∆PJM∆ Where stories live. Discover now