00.53

96 12 0
                                    

"Esti sigur ca asta e ceea ce vrei?" Isi intreaba verisorul mangaindu-i spatele.

Au trecut doua zile de cand au decis cei doi, acum se comporta de parca sunt doar niste prieteni. Isi mint fata pana ce aceasta va creste. Dar nu va creste doar cu un tata. Poate cu doi tati si o mama, sau trei. De unde sa stie el.

A decis sa vina sa vorbeasca cu Nico, ea sigur ii va da sfaturi bune.

"Da. Am vorbit si am decis. Voi merge maine sa depun actele cu toate cerintele noastre. Yonna va ramane la mine, el va avea voie sa o viziteze mereu, sa o ia la el. Dar ea va locui cu mine, eu voi fi tutorele ei in acte. Ne vom vedea de viata. A spus ca se va intoarce la vechiul apartament si eu voi ramane acolo. Zicea ca isi va cauta un alt apartament. Am vorbit sa nu stam prea apropiati o vreme pana cand ne vom reveni la normal, dupa...vom fi doar prieteni." Ofteaza greu trantindu-se cu spatele de canapea.

Fata ii mangaie umarul si dupa parul moale si in acelasi timp tare.

"Hoseok, esti cea mai puternica persoana pe care am vazut-o vreodata!" Il imbratiseaza strans si ii pupa fruntea. "Va fi bine, promit! Vei gasi pe altcineva, cineva ce nu se va plictisi!" Vrea sa continue cu incurajarea dar vocea lui o opreste.

"Jungkook nu s-a plictisit de mine! Doar nu mai simte ce a fost" raspunde incet.

"Ai dreptate. Tu cu Jungkook mereu veti fi suflete pereche, doar ca sufletele pereche sunt si cei mai buni prieteni. Stiti totul despre celalalt, puteti deveni cei mai buni prieteni. Nu?" Zambeste incurajator si il mai imbratiseaza o data. "Voiam sa intreb, noi...adica...putem sa ne mai vedem cu el, nu?" Intreaba usor stiind ca Jungkook este cel mai bun prieten al ei. Mereu a ajutat-o.

"Normal! Cine sunt eu sa ma pun inaintea fericirii voastre? Fi-ti fericiti! Vreau sa o faceti! Nu va stricati prietenia pentru mine." Zambeste luminos, chiar pare un zambet sincer. Sincer dar si putin trist, foarte putin. Este impacat cu ideea de a nu-l mai avea pe Jungkook, ca in cateva zile va redeveni Jung. Era impacat. Nu il deranja atat de tare. Poate ii mai trebuie niste timp sa mediteze, dar este bine.

Fata vrea sa raspunda cu ceva dar sunetul burticii baiatului ce se revolta ca nu a mai primit mancare, se face auzit. Aceasta rade si se ridica de pe canapea.

"Se pare ca ii este foame cuiva!" Rade usor si merge aproape de bucatarie. "Ajumma, poti sa ne pregatesti ceva te rog?" Intreaba zambind iar femeia aproba bucuroasa.

"Hello , gasca! Ce se intampla aici?" Intra Jimin in sufragerie lasandu-l pe micut jos din bratele sale.

"Mami!" Tipatul baiatului ce fuge spre Nico se face auzit cu un raset colorat dupa. Fata il ridica in brate pupandu-i fruntea.

"Cum a fost azi la gradinita, JiYong?" Intreaba zambind

"Doamna Choi, mi-a dat o calte cu dinosauri!" Stalceste fericit cuvintele

"Ce frumos! Ti-e foame?" Brunetul din bratele ei aproba frenetic din cap iar aceasta ii face un semn din cap noii fete ce lucra la bucatarie si putin la curatenie. "A fost bine la servici?" Il intreaba fata pe sotul ei dupa ce ii da un sarut scurt si se aseaza cu baietelul pe fotoliul din fata canapelei pe care stau cei doi. Brunetul nu era atent la ce vorbesc parintii lui, se juca cu un dinozaur verde din plastic.

"Ugh! Nu-mi aminti! Am avut 3 sedinte oribile, doar s-au certat imbecilii ăia! Si aproape ca l-am dat pe Taehyung cu capul de perete! Frate! Nu ii mai tace gura! Mereu are ceva de comentat pentru a ma scoate din sarite!" Spune frustrat "Mai vrea cineva cafea? Hoseok?" Isi intoarce curios capul spre roscat. Acesta da aprobator din cap. "Hanna! Doua cafele te rog! Una cu lapte si una cu 3 lingurite de zahar!" Roscatul rade.

"Chiar mi-ai invatat gusturile." Zambeste si se uita spre brunetul din fata lui. "JiYong, nu ma iei si pe mine in brate?" Intreaba zambind intinzand bratele spre el.

"Nu ai adus-o pe Yonna." Spune cand il ia in brate strans.

"Promit ca vin cu ea data viitoare." Zambeste usor trist si il strange mai tare in brate.

Urmau zile grele.

Jimin

4

Bye~~

The slave ∆PJM∆ Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang