00.40

118 15 2
                                    

Hipotermie. Asta are Jungkook. A intrat in coma imediat dupa ce a urcat in masina sa fie dus la spital. Este conectat la aparate si invelit bine. Are un fel de caciula pe cap pentru a nu-i fie frig si este supravegheat des. Dupa ce se trezeste se poate stabili si tratamentul.

"Ce are?" Spune ingrozit Jimin

"Hipotermie. Este in coma. Trebuie sa astepta sa se trezeasca inainte de a da un verdict. E bine ca l-ati adus repede la spital. Ceea ce este ciudat este ca e sfarsitul primaverii, iar aceste cazuri sunt foarte rare. Ma intreb ce fel de furtuna a fost." Spune medicul curios

"Ploua cu galeata afara." Spune Yoongi

"Si care e cel mai grav lucru ce i se poate intampla?" Intreaba Nico

"Nu stim. Probabil sa ii amputam un deget, o mana, un picior. Dar sunt foarte rare cazurile. In cel mai rau caz aici este sa se trezeasca greu, sa raman cu alergii si ceteva boli usoare. Nu se stie." Spune doctorul parca fara sa ii pese.

Pana atunci Hoseok doar a ascultat, dar dupa aceste propozitii a simtit cu cerul ii cade in cap. Se lipeste de peretele de care e prin un scaun ca pe urma sa se lase in jos pe scaun respirand greu. Avea o mana pe spatarul scaunului de langa iar cealalta pe piept. Simtea ca se sufoca, ca cineva il strange de gat. Cotrobaia dupa pistol. Nici el nu stie de ce. Dar cand il scoate mana ii tremura pe acesta iar cealalta era in jurul gatului parca incercand sa dea jos chestia ce il sugruma.

Fata speriata sare la mana lui incercand sa ii ia pistolul. Reuseste sa ii prinda mana si sa arunce pistolul la picioarele lui Jimin ce il baga in buzunar.

"Hoseok! Ma auzi? Respira!" Tragea de el pentru a-l calma. Acesta scotea sunete ciudate atunci cand lua cate o gura de aer dupa mult timp. Se sufoca grav. Plangea cu sughituri ceea ce ii face si mai grava starea. "HOSEOK!" Tipa fata incercand sa ii ia mana de la gat cu care se sufoca singur. "Sa faca cineva ceva!" Tipa tare incercand sa il opreasca pe baiat.

O asistenta apare si ii face o injectie rapida. Un sedativ. L-a calmat. Este luat de acolo cu o targa si dus intr-un salon.

"Hobi..." plange fata dandu-se in spate. Jimin o ia rapid in brate si o strange bine. Nu putea permite sa o faca si pe ea sa sufere. "O-o sa fi-fie bin-e nu?" Intreaba usor aceasta

"Da. Vor fi bine amandoi. Hobi tine mult la Jungkook. Poate prea mult..." spune usor si se aseaza cu fata pe un scaun iar Tae cu Yoongi pe partea cealalta departe de cei doi, le vor lasa catusi de putina intimitate.

Fata statea ascunsa in bratele satenului. "Oppa..."il striga incet

"Ce e scumpo?" Intreaba mangaindu-i parul

"T-tu tii la m-mine?" Intreaba cu un tremurat in voce. Parca ii era frica de raspuns. Ii era frica de o respingere. Ii era frica de o respingere mai tare decat orice. Nu voia sa stie ca baiatul nu da nici doi bani pe ea si ea se chinuie sa il faca fericit cu putinul ce nici ei nu ii ajunge

"Normal ca tin la tine, prostuto! Ce-s cu intrebarile astea?" Rade amar si incet apoi pupandu-i crestetul "Tin foarte mult la tine, idioato. Esti totul..." spune incet si ii mangaie parul.

Fata doar isi ridica usor capul privindu-l in ochi, acesta intorcandu-i privirea. Nu stia daca e bine ce face dar tot o va face. Isi lipeste usor buzele de cele ale stenului intr-un fel de sarut dar mai mult pupic.

Vrea sa se desprinda dar Jimin nu o lasa. Continua sarutul bland. Era un sarut prin de sentimente, dulce, intim intr-un mod bun, doar isi miscau buzele una peste cealalta intr-un dans frumos.

"Te iubesc, prostuto...!" Spune dupa ce se desprind din sarut

"Si eu te iubesc, oppa!" Isi lasa capul obosit pe pieptul celuilalt si inchide ochii. Va trage un pui de somn pana vine doctorul cu vesti de la Hobi.

Jimin

Sper sa va placa acest capitol. Nu stiu daca a iesit bine sau nu, dar sper sa va placa.

Bye~~

The slave ∆PJM∆ Where stories live. Discover now