00.48

118 14 0
                                    

"Hyung! Vrei te rog frumos sa taci dracului din gura si sa nu mai faci ca o maimuta in calduri prin casa?!" Tipa satenul exasperat de comportamentul iubitului sau.

"Dar, Taehyung! Mi-e frica!! Daca se vor lua de mine?! Daca ma cearta?! Daca-" a primit o palma usoara peste ceafa

"Taci! Doar taci! Sunt parintii tai! Nu iti vor face nimic! Esti atat enervant! Jur ca imi vei face gaura in podea! O sa le placa! Jungkook a muncit din greu la tablou! Iar Jin s-a chinuit sa faca mancarea asta! Iar noi am muncit mult sa aranjam totul! Pe bune! Am facut o zi intreaga curatrnie! Daca te prind ca faci catusi de putin mizerie jur ca dormi pe pres!" Era nervos! De azi dimineata, blondul tot continua sa faca ture prin casa sa verifice daca totul e perfect. Mancarea a ajuns de vreo 5 minute, iar parintii lui trebuie sa vina in 15 minute. Iar lui ii este frica!

Domnul si doamna Min nu sunt cele mai dragute persoane. Mereu l-au urat pe Yoongi din cauza ca a urmat chestiile astea cu muzica. Dar in ultimii doi ani erau foarte veseli , deoarece baiatul lor aducea atatia bani in casa.

Ii era frica ca il vor critica asa cum au facut toata viata! Nu voia sa ii vada, dar au insistat, si Taehyung a vrut sa ii intalneasca, sa vorbeasca cu ei. Nu crede ca sunt atat de rai precum spune iubitul sau. Asa ca vrea sa isi confirme singur.

"Gata, puiule! Calmeaza-te. Promit ca va fi bine. Iar daca se vor comporta urat ii scot in suturi, promit. Nu iti face griji sunt aici, mereu voi fi. Relaxeaza-te putin." Vorbeste bland satenul asezandu-se pe canapea si tragandu-l pe blond in poala lui. Incepe sa ii maseze usor umerii coborand si pe talie apoi pe coapse. "Ce ai zice ca diseara sa fim doar noi doi si o baie cu spuma? Asa, sa ne mai relaxam." Folosea o voce senzuala ce cu siguranta ii facea pielea blondului sa se zbarleasca. Se relaxeaza imediat ce simte buzele iubitului sau pe gatul lui. Iubea acea senzatie data de buze lui moi si fine pe gatul lui alb.

"Suna perfect! Dar poti sa comanzi un tort de ciocolata, doar pentru noi doi?" Intreaba inainte sa geama cand cel mai mic ii musca clavicula.

"Orice vrei tu, iubitule!" Spune usor cu buzele lipite de gatul blondului.

"Mgh!...Agh-...Tae-Ahh" geme el cand simte muscaturile de pe gat si mainile satenului ce umblau pe fundul lui invelit in pantalonii de matase. "O-opreste-te! Trebuie s-sa apara. Te rog" spune incet fiind usor excitat.

"Ai dreptate, printul meu! Sa stii ca te iubesc si ca orice s-ar intampla voi continua sa o fac!" Zambeste spre el si ii saruta usor buzele. Voia sa lase doar un pupic mic dar blondul il adanceste putin, dupa inca cateva zeci de secunde se desparte zambind victosios cand vede buzele umflate ale satenului. "Joci murdar"

"Stiu! Si eu te iubesc, Taehyungie!" Zambeste dandu-se jos din poala celuilalt mergand spre oglinda de pe hol asezandu-si camasa ce era bagata in pantaloni. Satenul se apropie facand ceea ce facea iubitul sau.

Ambii purtau o camasa alba simpla, Yoongi putin mai transparenta la insistentele satenului, si o pereche de pantaloni din stofa negri. Sunt parintii blondului, nu au mai luat si sacou.

Soneria se aude urmand ca cei doi sa se priveasca putin speriati, mai mult blondul. Acum e acum, daca e ceva gresit mama lui va comenta in ultimul hal fiind o perfectionista inraita! Iar tatal lui sigur nu o sa fie prea fericit stiind ca el este un homofob greu de cap. Nu ca mama lui nu era, dar mai putin. Putin de tot.

"Acum e acum!" Trage aer in piept lasandu-l sa iasa intr-un oftat greu. Inainteaza deschizand usa. Cei doi erau imbracati la costum aratand perfect, ca deobicei. Zambeste stramb lasandu-i sa intre amandoi facand plecaciuni in fata lor.

Urmau cateva ore pline de stres si frica.

Jimin

9 capitole pana la final

Bye~~

The slave ∆PJM∆ Where stories live. Discover now