00.10

196 19 0
                                    

"Cum sa faca asta?" Intreaba total revoltat Jin.

"Pur si simplu a spus nu. Nu vrea. Spune ca ne vrea odihniti si chestii asa ca ne-a dat la cei care vom merge vacanta adica si tie." Raspunde Hoseok de pe canapea cu mainile incrucisate si privind urat masuta de cafea din fata lui, iar dupa ce vorbise face un botic adorabil.

"Haide Hoseok~" vrea sa continue Namjoon dar soneria il opreste.

"E deschis!" Tipa Jin ca pe urma pe usa sa intre Jungkook cu RapMon in lesa si alt caine in alta lesa.

"Buna hyung. L-am adus pe RapMon. Sper ca nu te deranjeaza ca l-am adus si pe Max. Nu am putut sa trec pe acasa sa il las."

"E ok, Jungkook. E foarte dragut. Ce rasa e?" Intreaba Jin.

"Este un ogar afgan. Si multumesc."

"Haide intra. Mai stai putin, nu? Poate se mai joaca cei doi" spune privind cateii care se jucau langa piciorul lui Jungkook.

"Daca nu deranjez"

"Nu o faci Jungkook. Intra!" Spune Namjoon zambitor. Hoseok doar privea derutat ce se intampla.

Jungkook se descalta si isi lasa liber catelul lasand apoi lesa la usa.

Se apropie de Hoseok intinzand mana si zambind.

"Jungkook!" Zice zambind luminos.

"Hoseok, incantat!" Spune baiatul tot usor suparat de ce i-a spus seful sau.

"Si eu"

"Kookie, vrei ceva de baut?"

"Nu multumesc, hyung. Sunt bine. Dar daca poti sa ii dai niste apa lui Max ti-as fi recunoscator."

"Desigur. Haide baiete, trebuie sa te hidratezi." Il cheaza Jin pe catel dupa barul unde se afla bucataria openspace cu sufrageria si scarile de la etaj.

"Si Jungkook, cati ani ai?"

"21. Tu?"

"29. Esti la facultate?"

"Da. La psihologie. Deci esti hyung."

"Dap. Ce an?"

"3. Ce lucrezi?"

"Sunt agent FBI. Cu Namjoon."

"Jin hyung, tu erai medic legist nu?"

"Dap. De ce?"

"Doar intreb. Am uitat."

Baietii mai stau la Jin si Namjoon acasa continuand sa vorbeasca in jur ce 3 sau 4 ore.

¤¤¤¤¤¤

Intre timp Yoongi cu Tae se plimbau prin oras. Cel putin asta ii place lui Tae sa creada. Au fost la un club unde Yoongi s-a imbatat ca porcu si acum Tae il cara pana la el acasa.

Satenul il cara pe blond pana in fata apartamentului incepand sa caute in buzunarele blondului si in ghiozdan pana ii gaseste cheile. Descuie apartamentul si il pune pe Yoongi pe patul sau din dormitor.

"Hyung! Te imbeti ca un porc!" Spune frustrat satenul ca pe urma sa ii dea papucii si tricoul jos pentru a se relaxa. Cu grija scoate si blugii de pe blondul adormit lasandu-l in boxeri. Dupa cateva cautari in dressingul sau se intoarce cu un tricou alb larg si o pereche de pantaloni de traning. Ii pune pantalonii ca pe urma vrand sa ii puna si tricoul dar mana blondului de pe incheietura sa il opreste.

"Tae..." spune parca excitat blondul.

"Hyung, lasa-ma sa te imbrac."

"Nuhh...dormi cu mine TaeTae, te rog." Spune cu o voce joasa si ragusita.

"Esti beat, hyung."

"Am fost...ramai te rog. Vreau sa stai cu mine."

"Uh. Bine , hyung. Dar doar daca te duci sa faci si un dus si dupa ma lasi si pe mine." Spune Tae cu ochii atintiti pe blond.

"Uhh...fie. Alege ceva din dulapul meu sa te schimbi. Nu cred ca vrei sa dormi cu uni din cei mai scumpi pantaloni gucci pe tine si sa ii rupi." Zambeste strengar blondul.

"Oricum ma serveam singur." Spune Tae intrand in dressing si Yoongi cu tricoul cu care voia blondul sa il imbrace si o pereche de boxeri curati,  in baie.

Dupa vreo 30 de minute amandoi au facut dus si sunt schimbati. Tae se intoarce din bucatarie dupa ce a baut apa si se duce in dormitor. Yoongi statea intins pe pat privind tavanul.

"Esti bine, hyung?" Intreaba baiatul privindu-l suspicios.

"Foarte bine acum ca esti aici." Zambeste prinzandu-i mana si tragandu-l peste el. "Acum hai sa dormim. Mi-e somn. " Tae chicoteste si aproba. "Noapte bune, TaeTae"

"Noapte buna, hyung." Yoongi il trage in bratele lui pe Tae si adorm imbratisati. Tae cu capul pe pieptul celuilalt si Yoongi cu nasul in parul matasos si cu miros de capsuni a lui Tae.

                          Jimin                                   

Surpriza! Capitol scris intr-o pauza, ora de engleza si optional. Nu ma intrebati ce e ala ca nici eu nu stiu. Ar trebui sa facem info si geografie dar eu scriu pe wattpad sau ma uit la serale.

Bye~~

The slave ∆PJM∆ Where stories live. Discover now