00.22

171 16 0
                                    

"cati ani ati spus ca are?" întreabă domnul îmbrăcat la costum.

"20. Sigur va veți descurca? Adică trebuie sa începeți de la 0" spune privindu-l curios.

"nu va faceți griji domnule Park. Nu este prima. Voi avea grija."

Jimin aproba și ii arata camera unde se afla fata. Un birou mai mic cu câteva rafturi pentru cărți și un birou cu 2 scaune și mai multe rechizite. E ca și cum acum întra în clasa I dar ea are 20.

Vrea sa o ajute. Cum a spus ea. Tot ce isi doreste este sa invete, iar el o va ajuta.

Fata imbracata dragut. O rochita scurta de un gri combinat cu albastru deschis. Semitransparenta cu un fel de maieu dedesubt.

¤¤¤¤

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.


¤¤¤¤

"Esti sigur ca asta va merge?" Intreaba nestiind ce sa faca.

"Da! Doar pune-o acolo si gata." Rade de saten

"Dar daca face bum? Daca ma ard? Daca dam foc la casa? Eu nu am bani indeajunsi sa mai cumpar un apartament ca ăsta." Spune complet speriat.

"Ai nu zau? Ai bani de poti sa ma ingropi linistit in cele mai scumpe haine, sicriu, loc si tot asa. Un apartament nou e nimica toata. Taci si pune cartofii aia acolo,Taehyung. Spui ca vrei sa inveti sa gatesti dar cand am pomenit de cartofi prajiti deja cautai linguri si scoci prin casa sa le lipesti intre ele. Nu e atat de greu." Rade Yoongi de frica iubitului sau.

"Hyung....nu e amuzant. Nu mai vreau. Fa-i tu! Eu voi arde ceva."

"Nu. Ai spus ca ii faci tu deci tu ii faci. Nu accept refuzuri. Haide. Rastoarna continutul bolului in tigaie si invarte cu lingura de lemn. Dupa pui capacul si mai invarti de cateva ori."

Taehyung face cum a spus baiatul. Chiar ii era frica. Ultima data cand a incercat sa gateasca aproape a luat el foc. De aceea primeste zilnic mancare facuta de Ajjuma a lui Jimin.

Totul a mers bine. Cartofii sunt gata de luat de pe foc. Dar cum totul a mers parca prea bine, Tae cand vrea sa ia tigaia de pe aragaz maneca bluzei lui ce era destul de lunga ia foc.

"HYUNG!! FOC! FOC! FOC!" Tipa puternic alergand prin bucatarie fara sa stie ce sa faca.

"Chiuveta, Tae!" Spune sarind prinzandu-l de incheietura tragandu-l sub jetul apei. Il lasa acolo si el opreste focul.

Totul era o harababura. Tae se vaita ca bluza lui ce nu e chiar  ieftina tocmai a fost distrusa, in fuga sa a daramat cateva fructe de pe masa ce s-au imprastiat prin bucatarie iar capsunile chiar au lasat culoare pe gresia alba, cartofii au stat pe foc prea mult iar acum scot fum. Maneca lui Tae scoate fum. Iar sistemul de incendiu porneste in toata casa. Apa cade peste ei iar Tae nu stie sa il opreasca

"Cum se opreste chestia asta?" Tipa Yoongi la el din cauza galagiei.

"Nu am nici cea mai mica idee." Tipa si Tae apropiindu-se de blond. Ii privea chipul acum ud. Era frumos. Foarte frumos.

The slave ∆PJM∆ Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang