00.03

382 25 0
                                    

Stres. Neliniste. Oboseala. Frustrare. Doar cateva din toate starile simtite de Jungkook de la inceputul saptamanii.

Abia este miercuri si simte ca cedeaza.

Este aproape de sfarsitul semestrului, terminand inca un an, si invata pentru examenele finale. Simte ca nu mai poate. Nube vorba ca nu stie sau ca nu a invatat tot anul. Din contra, le stie ca pe tatal nostru. Dar se intimideaza. Acum este ascultat de profesori in fata clasei si se intimideaza mult prea tare. Stie , dar ii e frica.

Nu a crezut ca va ajunge asa de speriat de public. Trebuie sa mai invete de la Taehyung el fiind modelul international care umbla prin toata lumea.


Vine vara si Yoongi sau mai bine spus AgustD nu are rerminat albumul. Mai are de filmat un MV pana termina si simte ca cedeaza. Inregistrari peste inregistrari. Vocalize peste vocalize. Poze peste poze. Are uneori impresia ca toata lumea are ceva cu el de nu il lasa sa doarma.

Nici cu Taehyung nu s-a mai vazut. Pur si simplu nu are timp.

Ce ar da pentru 8 ore de somn sau de 5 ore petrecute cu Taehyung. Desi nu o recunoaste isi iubeste prietenul. Nu stie ce s-ar face fara el. Desi are uneori prea multa energie este singura lui raza de soare. Nu va renunta la el pentru nimic in lume. Totul pana la Taehyung. Nu i-a spus niciodata cat de mult tine la el , dar stie ca Taehyung stie ca nu vrea sa il piarda si ca tine la el. Cel putin asa spera.



Cearcane. De aproape 2 luni a dormit iepureste. Adica cate 2-3 ore pe zi. A gasit cateva indicii care l-au dus la altele si pe urma la altele. Si asa a ajuns sa nu doarma. Spera sa isi gaseasca verisoara. Nu poate sa nu o gaseasca. Trebuie. Nu se poate altfel.

Hoseok este un zombi din cap pana in picioare. Este atat de ocupat incat nu a mai facut dus de 4 zile. Sta la masa din sufrageria sa de 2 luni band cafea incontinuu. Mereu are un termos destul de mare langa el. Cu leptopul in fata sa si ochii atintiti in el , cu hartii intinse pe toata masa si prin jurul lui si cu pixuri , creioane, markere, carioci, radiere, ascutitorii, asa e viata lui de aproape 2 luni.

Spera sa o gaseasca si crede ca se apropie din ce in ce mai mult de mafie. Rapitorii ăia trebuie opriti odata pentru tot de-a una .



De 2 zile s-a intors in tara dupa un turneu prin europa. E frant asa ca a luat 2 sclave de la Jimin, dar nu era gata casa lui asa ca le-a lasat la el putin timp venind mai tarziu dupa ele , dar le-a gasit Jimin primul.

Sa fii model nu e cel mai usor lucru, dar nici greu nu e. Inafara de faptul ca iti moare coloana la toate pozitiile de poze in care trebuie sa stai minute bune pentru a-ti iesi unghiul bun , este ok.

Taehyung s-a obisnuit. Este raza de soare din fiecare loc ude se duce. Mereu are un zambet patratoz lipit pe fata , uneori e fals, dar adesea e real si pur. Desi are greutati in viata, prefera sa zambeasca , treci mai repede pestre greutati daca le zambesti in nas.

Ii e dor de Jimin , de Jungkook, si mai ales de Yoongi. Cu Jimin nu s-a vazut de o luna. Cu Jungkook de aproape 2 . Si cu Yoongi de mai bine de 3 si jumatate. Ii e asa dor de hyungul lui. De atat de mult timp ii asculta piesele pe repeat. Dar stie ca nu are timp sa se vada cu el. Hyungul lui e rece cu el, dar TaeTae stie ca Yoongi tine la el si nu l-ar parasi. Iar asta ii da putere sa continue prietenia de peste 7 ani.

Desi este o persoana care tine ca si sclavi alte persoane, el doar face asta la stres si nervi. Isi descarca nervii pe altii prin sex. Una sau doua fete. Sau cazuri extreme, un baiat. Dar dupa ce se plictiseste de ei, adica in cam 2 saptamani le gaseste un loc unde sa stea si sa o duca bine. Nu ii lasa pe strazi. Nu il lasa inima. Iubeste sa vada oameni fericiti, dar uneori trebuie sa sacrifici pe altii pentru tine. Si asta face si el. Rupe bucati din altii micute, ca sa se reconstruiasca pe el. Iar apoi reconstruieste mai mult decat a rupt prin bani si ajutor. Nu crede ca e un lucru rau. Si chiar nu e. La final toti ies fericiti

                Jimin                     

Am pus povestile lor actuale mai pe scurt pentru un fel de introducere.

Bye~~

The slave ∆PJM∆ Where stories live. Discover now