00.14

175 22 0
                                    

"Hyung! Deschide dracu usa!" Se aude un tipat puternic de dupa usa si o serie de bocanituri si soneria sunand.

"Ce naiba?!" Spune nervos Yoongi deschizand usa. "Cine esti si ce dracu ai de bati in halul ăsta la 10 dimineata?!" Tocmai a fost trezit atat el cat si Taehyung din somn si nu e deloc bine.

"Eu cine sunt?! Tu cine naiba esti si ce cauti in casa lui Taehyung?!" Spune intrand in casa pe langa blond, sau mai bine spus impingandu-l din usa. "Taehyung! Unde mama dracu esti?! Avem probleme idiotule!"

"Ce ai de urli?! Mai avem si vecini!" Apare din dormitor un Tae cu parul ciufulit aproape adormit si cu un halat pe el.

"Sa nu imi spui ca tu te-ai futut toata noaptea si eu aproape am innebunit!" Maraie Jungkook la el apropiindu-se periculos.

"1. Nu m-am futut si doar am dormit. Si 2. Ce problema?" Intreaba confuz.

"Jimin! E un mare prost! S-a mai dus sa isi ia una si mai nou vrea sa o tina in viata pe aia cu orice pret, si m-am imprietenit cu un tip Jin si iubitu lui Namjoon si mai ghici cine e prieten cu ei? Hoseok! Fix el! Si mai ghici ce! In doua luni vor prinde tipii din Rusia, si aia il au pe Jimin pe fise si il vor gasi si il vor baga in puscarie! Frate! Eu unu nu vreau sa intre in puscarie! E prea tanar! Si daca intra el o faci si tu! Si pe bune! Nu vreau sa va pierd ! Sunteti ultimii pe care ii mai am si nu vreau sa ma parasiti si voi. Te rog, ajuta-ma!" Incepe sa planga isteric la final.

"Kook, nu plange. Haide, frate, uita-te la tine. Dita' mai barbatu care e si psiholog se apuca de plans, nu o face. Kook, nu plecam. Promit. " il ia in brate si il strange bine. "Linisteste-te. Ce ar zice domnul Wang despre asta? Nu i-ar placea sa te vada asa. Crede-ma."

Dupa multe cuvinte frumoase si imbratisari Jungkook se linisteste. Yoongi inca privea complet confuz.

"Ce se intampla? Cine e el? Cine e Jimin? Hoseok?" Parca si turba ca Tae l-a tinut in brate pe acel baiat care cu siguranta l-ar fi putut intrece la orice de 100 de ori.

Se aseaza pe canapea si Tae incepe.

"El e Jungkook, prietenul meu impreuna cu Jimin. Hoseok e fostul lui Jimin, au tinut mult unul la altul dar s-au despartit cand Hoseok a aflat ca face trafic de carne vie si arme, doar ca nu l-a condamnat, desi e agent FBI, il iubea si de aceea nu a facut-o. Hoseok isi cauta de multi ani verisoara, o fata care a fost rapita de niste Rusi. Iar Jimin ia fete si baieti de la ei, dar asta Hoseok nu mai stie. Iar iepurele ăsta acum s-a imprietenit cu aia doi care aparent sunt prieteni cu Hoseok si a aflat ca au gasit locatia rusilor. Cum s-a imprietenit cu ei naiba stie. Si daca Hoseok ii gaseste, sigur il gaseste si pe Jimin prin niste registre avand in vedere ca e abonat fidel acolo, si va intra in inchisoare. Iar problema este ca si eu am luat oamenii de la el, si daca intra Jimin, o fac si eu." Spune Tae trist

"Si eu nu vreau ca ei sa plece!" Tipa Jungkook si il imbratiseaza.

"De ce un tip atat de bine facut si cu tatuaje atat de multe incepe sa planga ca un bebelus ?" Intreaba Yoongi atat speriat ca si confuz.

"Asta e o alta poveste" spune Tae incet si il mangaie pe par pe Kookie. "Imi pare rau ca nu ti-am spus, hyung. Daca vrei sa ne despartim, sa pleci, sa nu mai vorbim, sa nu mai fim prieteni. Accept, stiu ca am gresit si la un moment dat voi plati." Spune incet privind in gol.

"Ce s-a intamplat cu persoanele rapite si luate de voi?" Intreaba Yoongi pentru a sti ce sa faca

"Dupa ce ne-am terminat treaba le-am ajutat, toti sunt bine. Undeva prin Coreea cu casa, familie, job." Spune trist privind in continuare in gol.

"Idiotule" spune simplu Yoongi si il saruta apasat. "Nu plec nicaieri fara tine." Spune si il mai saruta o data.

                          Jimin                                

I'm back bitch:)))))

Bye~~

The slave ∆PJM∆ Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt