00.46

120 10 1
                                    

"Hyung..." se aude vocea dulce a brunetului.

"Ce e, puiule?" Intreaba bland trecandu-si mana prin parul sau apoi oprindu-se pe obraz.

"Te deranjeaza ca sunt cu 8 ani mai mic decat tine?" Intreaba incet privind degetele lungi ale roscatului cu care se juca

"Cum sa ma dejanjeze asta? Nu ma deranjeaza! Poate voi fi numit pedofil, dar te iubesc mult!" Raspunde plasandu-i un pupic pe buzele rozalii

"Si eu te iubesc!" Spune si il imbratiseaza. Roscatul il trage peste el acum Jungkook stand cu capul pe pieptul lui si cu picioarele intre ale celuilalt. Iar Hoseok avea mainile pe talia lui mangaindu-i si spatele uneori.

Se odihneau. Sau cel putin asta credea Jungkook pana ce simte mana roscatului ca ii coboara de pe talie pana pe fund si strange incet. A scot un chitait subtire de uimire si l-a privit cu o fata perversa

"Deci asa joci" ranjeste draceste spre el

"Jungkook, eu-" nu apuca sa termine ca brunetul incepe sa il gadile lasandu-l fara aer. "O-opreste-te-te! K-kookie!" Rade cu gura pana la urechi.

"Imi mai atingi fundul de acum?" Intreaba razand de iubitul sau.

"Nu-nu. Gata, s-stop!" Rade acesta dar Jungkook nu se opreste

"Adica? Nu ii vei mai atinge fundul iubitului tau? Adica sunt scarbos, asa-i? Nu iti place! Fie. Nu il mai atinge." Se ridica de pe el mergand spre iesirea din camera apoi coboara scarile pana in sufragerie.

Hoseok si-a tras repede suflul si a coborat dupa brunet. Il vede langa usa de la intrare vrand sa plece. Fuge spre el si il ia in brate. Asta l-a obligat sa pe Jungkook sa isi puna picioarele in jurul taliei roscatului si mainile dupa gatul lui. Hoseok ii ia fundul in palme doar pentru a nu se mai simti rau.

"Unde crezi ca pleci? Cine a spus ca nu imi place? Iti ador funduletul!" Rade acesta iar Jungkook este mai rosu decat o rosie. Cel mic isi baga nasul in scobitura gatului celuilalt.

"Hyung...." geme usor fiindu-i rusine

"Nu ma lua cu hyung." Rade acesta asezandu-se pe canapea. Hoseok statea normal, dar Jungkook era in poala lui cu genunchii de o parte si de alta a celuilalt, iar roscatul inca avea mainile pe fundul sau. "Nu imi spune ca nu iti place" rade acesta

"Ok! Fie. Imi place. Si inca cum!" Zambeste timid si isi imbratiseaza hyungul.

Jungkook era foarte timid cand vine vorba de asta. Nu doar din cauza violului, el se considera inca virgin, chiar daca medical vorbind nu mai e, psihic inca este. Asa ca ii este inca rusine sa faca chestii de genul. Chiar daca are 21 . Nu a avut iubite sau iubiti, chestii de genul. Nu stie cum sa se comporte. Ii era frica sa se apropie de oameni chiar atat de bine, dar l-a cunoscut pe Hoseok, si Hoseok tine la el. Il iubeste si spera ca asa va fi mereu.

"Kookie...tu...te simti pregatit? De...stii tu..." ii era frica sa il intrebe si sa il raneasca.

"Nu stiu...cred...habar nu am. Dar, simti nevoia?" Intreaba incet privindu-l in ochi.

"Doar cand vei fi pregatit." Raspunde zambind.

Brunetul isi lipeste buzele de cele ale roscatului formand un sarut umed si lung.

"Sper ca acum sa simti." Zambeste usor.

"O simt!" Il saruta coborand  pana la clavicula.

Jimin

Ok. Nici nu veti sti ce vă va lovi la sfarsitul cartii:)))

Aveti la media un FMV HopeKook pe Bombastic:))

Aveti la media un FMV HopeKook pe Bombastic:))

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bye~~

The slave ∆PJM∆ Where stories live. Discover now