00.56

95 9 0
                                    

Cand ajunsese acasa fata se schimbase repede rearanjandu-se putin. Toti si-au salutat copii si au mers spre cinema unde au vazut un film horror, ales de Jungkook, Namjoon si Jimin.

Dupa filmul in care Taehyung se ascundea dupa Yoongi iar lui nu-i pasa de sperieturile de acolo, Jin era mai mult atent la mana sotului sau decat la film, iar Nico se speria impreuna cu Hoseok, acum au mers intr-un parc de distractii

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Dupa filmul in care Taehyung se ascundea dupa Yoongi iar lui nu-i pasa de sperieturile de acolo, Jin era mai mult atent la mana sotului sau decat la film, iar Nico se speria impreuna cu Hoseok, acum au mers intr-un parc de distractii.

"Parca mi-e putin frig."

"Eu ti-am spus ca nu e buna fusta aia!" Ii raspunde Hoseok.

"Tu ai stat cu sotia mea cat s-a schimbat?" Intreaba Jimin mai mult in gluma, voia sa destinda atmosfera. Hoseok chicoteste si se uita la saten.

"What the fuck, Jimin! Ea m-a obligat sa stau ca sa isi aleaga cum ca cica 'Vreau sa stiu cum imi sta!' " o imita pe fata facandu-si vocea mai subtire si gesticuland din maini.

"Ya! Eu nu vorbesc asa!" Toti au inceput sa rada continuandu-si drumul pana la carusel. Prima atractie aleasa de Jin.

"Tu chiar vrei sa ne dam in chestia asta?" Se uita terifiat Yoongi spre caruselul care la un moment dat te lasa si cu capul in jos.

"Nu-mi spune ca ti-e frica mața fricoasa!" Rade fata de el si fuge cu Hoseok pana la domnul cu bilete unde ia cate unul pentru fiecare.

Acestia ajung sa stea cu perechile lor, doar ca Nico cu Hoseok si Jungkook cu Jimin.

Cand au ajuns sus si trebuiau sa cada cei doi pusi fix in fata incep sa tipe speriati. Fata in prinde strans de mana tinandu-l de parca viata ei tine de chestia asta.

Majoritatea tipau distrandu-se, in gluma. Dar cei doi din fata si cu Yoongi mai aveau putin si lesina.

Cand se dau jos picioarele celor trei tremurau de parca erau din jeleu.

"Nu ma mai urc in chestia aia in viata mea!" Tipa roscatul trantindu-se pe prima banca.

"Dulcele meu pamant!" Yoongi se lasa pe iarba verde mangaind-o.

"Sa nu ma mai lasi sa spun ca vreau in chestii din astea!" Spune tare fata prinzandu-se de mana sotului ei. "Yoongi avea dreptate!"

"Cum ajungi mereu sa ii dai dreptate?" Intreaba razand Taehyung.

"Pentru ca e mai mare, mai intelept, mai destept, si stie sa foloseasca capul ăla la ceva bun!" Se tranteste langa verisorul ei pe banca.

Dupa ce si-au tras sufletul si au mancat vata de zahar si inghetata, au decis sa se urce in roata cea mare ce are in jur de 50-60 de metri. Capsulele unde stateau erau destul de mari, astfel stand toti opt intr-una.

Radeau si vorbeau in capsula. Cand au ajuns in varf aceasta se opreste, urmau sa stea asa pentru vreo 5 minute pana sa plece sa admire peisajul ce era unul mirific.

Luminile orasului straluceau puternic. Erau mii de luminite in acea jungla de beton. Nici nu si-au dat seama cand cele cinci minute au trecut.

"Um...Au cam trecut 10 minute." Spune speriat Jungkook. Roata scoate un sunet urat astfel cabinele incepand sa se miste din fata si spate mult prea haotic.

"Ce se intampla?!" Tipa speriata fata prinzind mana sotului si a verisorului ei.

"Poate e doar o pana de curent" incearca sa fie logic Namjoon.

"Atunci de ce nu sunt stinse luminile in parc? Si la o pana de curent nu se zgaltaie asa!" Raspunde speriat Jin.

"Mi-e frica!" Isi imbratiseaza sotul fiind foarte speriata.

"O sa fie bine." Nici el nu se credea. Ii era frica de ce s-ar putea intampla. Era mult prea mult pana jos.

Peste vreo 15 minute in care vorbeau intre ei foarte speriati, sirenele se aud.

In parcul de distractii intra o masina de pompieri. Iar dupa multe eforturi toti se aflau acum pe scara aceea coborand incet pana jos.

Au plecat numai decat acasa, nu mai aveau chef de nimic. Voiau doar sa doarma. Toti si-au luat copii, Yonna mergand la Hoseok, iar apoi au adormit fiecare la casa lui imbratisati cu familia lor actuala.

Jimin

Sper ca intelegeti la ce ma refer prin "familia lor actuala"

Oricum

1

Bye~~

The slave ∆PJM∆ Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum