00.25

127 16 0
                                    

"Jungkook, de ce ne-ai chemat aici?" Intreaba confuz Tae.

"Si asa devreme..." spune cascand Yoongi.

"In primul rand trebui sa va spun ceva si doi, nu e vina mea ca te-o mancat in cur sa il lasi pe Taehyung sa faca mancare! Nu stii ca e mai praf decat praful in sine la gatit? Sau decat Jimin? Pe bune! Jimin si-ar da viata pentru mancarea Ajjumei. Si el poate da foc casei in primele 3 secunde de cum intra in bucatarie"

"Respecta-ti hyungii, baiete!" Tipa la el Jimin.

"Max!" Tipa tare deodata Jungkook

"Iar l-a uitat pe balcon" isi da Tae ochii peste cap.

"Cine e Max?" Intreaba confuz Yoongi. Dupa ce au facut aseara clar e foarte obosit si a fost si trezit la 9 de Jungkook.

"El e. Hei baiete! De cand nu te-am vazut." Chicoteste Tae si sta si se joaca cu catelul impreuna cu Yoongi.

"Care e problema Jungkook? Si de ce ai vrut sa ne vedem la tine?" Intreaba Jimin nedand atentie celor 2

"Uite Jimin. Sper sa nu te superi. V-am chemat aici pentru a nu face tu o criza si sa o sperii pe fata aia." Spune Jungkook parca,  cu frica

"O cheama Ella. Si are cursuri acum si pentru jumatate din zi. Acum zi ceva" spune deja putin nervos.

"Uite....Tu stiai povestea de viata a lui Hoseok?"

"Uh. Da. Dar de ce intrebi?" La fel de confuz e Jimin. Cei doi iubiti doar stau si privesc. Tae stie ca va veni o furtuna imediat ce Jungkook i-a invitat la el. Baiatul nu e prea stabil material. Asa ca nu ii place sa isi arate apartamentul zicand ca e saracacios. Desi celor 3 chiar le place apartamentul sau, arata chiar foarte bine si primitor.  Desi Tae cu Jimin vor sa il ajute el refuza, nu vrea pomana sau mila. Vrea sa faca ce ii place. Dar trebuie sa plateasca facturi, chirie, facultate, mancare, lucrurile lui Max, haine, dintr-un salar ca si pictor. Da. Picteaza ca sa isi castige traiul. Uneori mai si merge cu Tae la fotoshooting uri de unde mai castiga ceva. Casa e plina de tablouri. Iar sufrageria are diferite sevalete, tablouri terminate , neterminate, acuarele, pensule si multe alete chestii. Yoongi a fost atras instant de ele.

"Pai...eu...Il mai iubesti pe Hoseok?" Intreaba repede

"Ce sunt cu intrebarile astea Jungkook?!" Stia ca asa va reactiona, un vulcan mereu aprins.

"Doar raspunde-mi hyung si afli dupa!"

"Nu stiu, ok?! Tin la el. Nu vreau sa il vad cum sufera, sa stiu ca are ceva boala sau mai stiu eu ce. Dar m-a ranit! Tare. Nu mai e acelasi sentiment." Se tranteste pe fotoliu, e suparat. Ii lipseste.

"Deci inca il placi..." spune trist

"De ce ? De ce intrebi? Ce treaba ai cu el? Jur ca daca ti-a facut ceva eu il bag in mormant! Esti mai important decat el!" Zice repede parca amenintand

"Nu mi-a facut nimic. Sau cel putin asa cred. E chiar dragut. Cred ca e timpul sa spun tot." Ofteaza trecandu-si mana prin par. Ceilalti doar asculta. "Jin m-a rugat sa il consiliez deoarece are multe probleme si stres. Si nu doar ca l-am consiliat, am devenit prieteni buni , ne-am spus toata viata, am adormit impreuna imbratisati si chiar nu mai stiu ce sa fac! Sincer! Jimin, imi pare rau. Chiar imi pare. Nu vreau sa te superi pe mine, dar te inteleg daca o faci. Eu...nu stiu ce simt...dar parca nu e doar ceva prietenie... si mi-e frica. Mi-e frica ca daca candva vom fi ceva mai mult si afla de tine si ca am tinut secret faptul ca imi esti cel mai bun prieten, mi-e frica ca ma va parasi. Si nu vreau asta. " spune parca dintr-o rasuflare oftand greu. Privea in gol trist

"Aish, Jungkook! In ce cacat te-ai bagat!" Spune nervos dar fara sa ridice tonul sau sa faca o criza.

Cei doi il privesc uimiti

"Tu tocmai nu ai rabufnit dupa ce Jungkook a spus asta?" Intreaba socat Taehyung "Cand ti-a spart telefonul aproape l-ai batut. Si la asta nici macar nu tipi?! Cine esti?"

"Tae, nu am chef de glume. Iar cu chestia asta nu e de joaca. Jungkook, nu sunt suparat. Nu stiai ca vei da de el, si Hoseok...Hoseok e o raza de soare , merita sa fie iubit, a trecut prin multe si  eu nu am reusit sa ii ofer tot ce avea nevoie. Si tu esti o persoana minunata, ai nevoie se cineva care sa fie mereu acolo. Si eu cu Tae suntem, dar avem si vietile noastre pe langa asta. Iar daca faci parte in acel fel din viata cuiva, eu nu ma supar. Voi fi fericit atat timp cat esti si tu fericit. Va meritati unul pe altul, acum nu stiu ce simte, dar v-ati potrivi. Si ai grija de el. Ii e mai greu cu exprimarea. Daca vrei vre-un sfat sunt disponibil. Si in caz ca vrei sa ii spui de mine, fa-o. Nu va stricati relatia doar pentru ca eu exist." Cei doi priveau socati. Si Yoongi era socat. Il stie de putin timp pe baiat, dar stie ca e rece si fara sentimente expuse, dar asta e wow. Jimin tocmai s-a deschis in fata lor, iar el nu o face. Si nici nu a facut crize asa cum se astepta brunetul si satenul.

"Aish, Jimin! Ce te iubesc eu pe tine !" Tipa fericit Jungkook sarind la gatul sau astfel daramandu-l de pe fotoliu.

"Si eu Jk dar ma sufoci" spune dar baiatul nu ii da drumul.

"Imbratisare de grup!" Tipa Tae si il trage si pe Yoongi sarind peste cei doi imbratisandu-se toti patru pe podea.

Max a fost singurul care i-a facut sa nu se mai sufoce unul pe altul atunci cand l-a lins pe Jimin si Yoongi pe fata.

                                Jimin                             

Bye~~   

The slave ∆PJM∆ Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang