00.05

271 19 0
                                    

Deja au  trecut 4 luni de cand nu si-a vazut prietenul si simte ca moare. Nici de sclave nu a mai avut nevoie. Le-a ajutat si nu i-a mai pasat. Nu le-a mai facut nimic.

Dorul il omoara. Si spera sa il depaseasca repede. Daca totul merge cum trebuie planul lui ar functiona.

Acum se afla in masina sa sport mergand spre compania lui Yoongi. Daca a fost informat cum trebuie , Yoongi ar trebui sa fie acum in sala de dans pentru coregrafie. Spera sa fie acolo.

In fata intrarii este oprit , nu prea vine la compania lui.

"Nu aveti acces." Spune simplu unul dintre paznici.

"Nu zau? Kim TaeHyung,  model la una din companiile Gucci, prieten cu Min Yoongi a.k.a AgustD." Spune aratandu-si buletinul.

"Ne cerem scuze domnule. Va rugam, intrati." Spune acelasi paznic deschizandu-i usa.

Taehyung intra mergand direct la receptie.

"Unde este sala de dans a lui Min Yoongi?"

"Etajul 12, prima sala pe partea dreapta. Pe usa scrie AgustD."

"Multumesc" spune plecand direct spre lift.

In fata usii se opreste privind la ea. Nu are geam, deci nu vede nimic. Oare este acolo? Asta spera. Isi incearca norocul si apasa pe clanta. Dischide usor privind inauntru. Era Yoongi. Dansa. Prin crapatura usii il priveste cateva minute. I-a fost dor de el. Deschide mai tare usa intrand si inchizand-o la loc.

Yoongi se opreste si se uita la Taehyung, cameramanul filmandu-i.

"Buna, hyung. A trecut ceva timp."

"TAE!" Tipa Yoongi sarindu-i in brate prietenului sau. Se agatase ca un koala de el deja plangand. "Mi-a fost asa dor de tine. Mi-ai lipsit atat de mult. Nici nu stii cand insemni pentru mine. Imi pare rau ca nu ti-o spun mai de dar tin la tine mai mult decat ca la tata. Nu mai pleca niciodata atat de mult timp. Te rog. Ramai cu mine..." spune plangand cu nasul innscobitura gatului prietenului sau.

"Hyung....nu vreau sa plang. Promit ca nu voi mai pleca niciodata atat de mult. Si daca plec te iau cu mine. Si mie mi-a fost nespus de dor de tine. Hai sa...hai sa nu mainplecam atat de mult unul de langa altul. Maxim o luna."

"Promit..." spune strandandu-l mai tare. "Te iubesc, TaeTae!"

"Si eu Yoongs, si eu!" Spune asezandu-se cu baiatul pe podea inca tinandu-l in brate.

"Ce ai zice sa iti iei liber azi si sa stam impreuna?"

"DA! Da, da, da. Acum il sun." Spune scotocind dupa telefon.

"Pe masa Yoongi. Unde il lasi mereu. "

"Scuze" spune deja apeland. Dupa 3 tonuri raspunde o voce groasa. "Domnule, sunt Yoongi. Vreau liber restul saptamanii. Va rog. E important."

"De ce?" Aude doar Yoongi.

"Pentru ca a venit prietenul meu in tara si nu ne-am vazut de 4 luni si mi-e dor de el si vreau sa stiu ce a facut pana acum si pe bune. E singurul meu prieten si eu nu mai stiu nimic de el decat de prin interviuri de 4 luni. Daca nu imi dati liber imi iau eu singur liber pentru tot restul vietii de la compania voastra impreuna cu tot ce am facut pana acum, adica toate coregrafiile si albumele si melodiile si banii. Si oh pe bune. Sunt in stare sa ucid pentru el. Nu ma provocati. "

"Yoongi. Stii ca mai ai o coregrafie de invatat in restul zilei?"

"Ghici ce , I don't care. Iti mai pun o data intrebarea, Hoongsa. Pot sa imi iau liber restul saptamanii si poate si a lunii?" Spune apasat fiecare cuvant si tutuondu-si managerul in varsta de 48 de ani.

"Min Yoongi. In primul rand respecta-ma~" ii taie baiatul vorbele.

"Tu de ce nu ma respecti? De 8 ani nu am avut nici o vacanta. Nici una. De 8 ani omule! 8 ani! Si acum nu imi oferi 2 saptamani libere? Atat iti cer. Stii ceva? Sa iti omori ceilalti angajati. Nu pe mine. M-am saturat sa fiu bataia de joc a cuiva. Imi dau demisia. Si plec cu toate inregistrarile, melodiile , coregrafiile si tot ce am facut pana acum pentru ca inafara de coregrafiile si MV pe care le-au facut coregrafii tai si cameramanii, nimeni nu a muncit. Doar eu. Tot. Sper sa nu ne mai vedem niciodata. Vin maine la ora 5 dupa toate lucrurile mele. Inclusiv banii si inregistrarile. Sa ai o zi buna! " spune rastit si inchide.

Isi prinde baza nasului cu degetele, inchide ochii si rasufla obosit.

"Hyung....nu trebuia sa faci asta."

"Nu il suport pe omul ala. Haide Tae. Avem o viata sa ne-o petrecem impreuna. Vreau sa plec din locul ăsta oribil." Spune luandu-si telefonul si un ghiozdan de pe podea apoi plecand tragandu-l dupa el pe Taehyung dupa el.

                     Jimin                                 

See u later~

Bye~~

The slave ∆PJM∆ Where stories live. Discover now