00.29

120 14 0
                                    

"Sunteti pregatiti?" Intreaba hotarat seful

"Da!" Spun ei repede.

"Bun! Deci in avion vom merge eu, Namjoon, Felix, Junghyun si medicii. In 2 elicoptere munitia. In celalalt avion vor merge criminalistii, asistentele si investigatorii. Toata lumea a inteles?!" Spune tare si raspicat in microfon Hoseok. Vrea ca toti sa stie ce au de facut si ca nimeni sa nu greseasca. Totul trebuie sa fie perfect.

Jungkook  astepta ca Hoseok sa termine de ordonat oamenii si dupa mai au intre 5 si 10 minute pana ca acesta sa plece in Rusia si sa se intoarca, nici el nu stie cat sta. O sa ii fie dor de raza sa de soare. Inca nu i-a spus de Jimin si clar nu o va face acum. Nu vrea sa il ingrijoreze si sa fie distras de la chestia asta care e foarte importanta pentru el.

Brunetul se indreapta spre Jungkook care era la cativa metri de organizatia de acolo. Si odata cu el vin si Namjoon cu Jin.

"O sa imi fie dor de tine!" Spune Hoseok repede luandu-l strans in brate.

"Si mie ,Hobi. Dar priveste partea buna. Iti vei gasi verisoara!" Zambeste spre el plin de iubire si fericire, dar parca si o urma de tristete. "Sa dormi bine , sa mananci, sa te hidratezi, sa ai grija sa nu te lovesti. Nici macar o zgarietura! Ne-am inteles?" Vorbeste cu o seriozitate maxima

Hoseok chicoteste si il imbratiseaza iar pe Jungkook afundadu-si nasul in scobitura gatului sau. Il iubea. Chiar o facea si nimeni si nimic nu va schimba asta. Nu mai vrea o poveste de dragoste ca cea a lui si a lui Jimin. Vrea ceva frumos, de durata. Ce sa nu se termine niciodata. Dar oare va gasi?

"Voi sigur nu sunteti impreuna?" Intreaba chicotind Namjoon de grija lor

Cei doi l-au privit socati si stupefiati ca apoi sa se priveasca speriati de reactia celuilalt in legatura cu sexualitatea lor. Despre asta nu au mai vorbit

"Ce? A spus ceva gresit? Are dreptate! Va sta asa bine impreuna! Si se vede de la o posta ca va iubiti! Ce mai asteptati?" Intreaba Jin zambind

"Hyung..." spune stanjenit Jungkook frecandu-si ceafa.

"Are dreptate" aproba Namjoon.

"Tu cu cine tii?!" Intreaba oripilat Hoseok

"Cu iubirea, idiotule!" Rade blondul de el

"Oh, shit! Eu chiar nu pot sa astept pana ce vii!" Spune redepe Jungkook si il saruta apasat.

Evident ca Hoseok raspunde si el la sarut. Isi puneau toate sentimentele in el. Nici nu se mai gandeau la avionul ce trebuia sa plece in urmatoarele 3 minute. Mai aveau 3 minute de stat impreuna. Se comportau de parca Hoseok ar pleca si nu s-ar mai intoarce niciodata la marea lui iubire. Dar poate chiar asa era. De unde stii ca nu?

Jungkook avea mainile in jurul gatului sau si degetul mare pe obrajii sai. Iar Hoseok ii inconjura talia cu mainile strangand iubitor din cand in cand.

"Uite! E mai bine asa! Acum sunteti impreuna, da?" Spune zambind cu gura pana la urechi Jin

Cei doi se privesc indelung in ochii. Iubirea se citea in ei. Apoi raspund in sincron " Da! " chicotesc ei

"Imi pare rau sa va stric distractia, dar avionul ne asteapta!" Spune repede Namjoon.

"Are dreptate! Vorbim pe apel,Kookie! O sa imi fie dor!" Spune repede Hoseok si il mai saruta o data scurt dar apasat

"Pa ,Hobi!" Striga dupa el imediat ce se indeparteaza in fuga alaturi de cei doi. Ii face din mana pana avionul pleaca de pe loc iar el inca il vedea de la geam.

Se intoarce vesel acasa la cainele lui ce l-a cam neglijat in ultimul timp.

"Acum suntem doar noi doi ,Max. Doar noi doi..." spune oftand si zambind. Intr-un final este cu Hoseok. Desi ii desparte cateva sute de kilometri nu asta conteaza. Iubirea ii tine legati

Jimin

Aygooooooo! Credeam ca nu mai termin!

Bye~~

The slave ∆PJM∆ Where stories live. Discover now