00.18

166 20 0
                                    

Cititi finalul pls

"Da,Jin. Sunt pe drum. Taci o secunda. Atat te rog . Taci. " spune deja enervat de comportamentul prietenului sau.

"Sunt stresat. Foarte stresat. Sper sa fie bine. Sper sa te descurci. Hoseok este doar mai....inchis. Te rog sa ai grija." Spune linistindu-se si intristandu-se.

"Voi avea. Nu iti face griji. Va fi bine. Promit. Voi da tot ce am mai bun. Jur." Spune prin telefon Jungkook cu un mic zambet pe fata. " pana la urma cred ca e si prietenul meu. Nu stiu daca el ma considera asa dar eu simt ca pot sa am incredere in el."

" Acum a iesit psihologul din tine." Chicoteste Jin " Hoseok este cea mai buna persoana in care sa ai incredere. Este dragut, loial , prietenos, o persoana oribila in bucatarie si este mereu acolo cand ai nevoie." Jungkook simte zambetul cel mare afisat pe fata lui Jin. " Scuze Jungkook. Nu mai pot vorbi. Vine acusi Namjoon acasa si trebuie sa fac ceva de mancare." Se scuza dragut baiatul.

"Nu iti face griji. Ai grija de sotul tau." Chicoteste el. "Vezi ai grija si de ce o sa auda vecinii atunci  cand vine. Am auzit ca esti destul de vocal. " rade Jungkook de el folosind un ton pervers. Poate sa jure ca Jin acum e rusinat in ultimul hal.

"Trebuie sa inchid." Spune repede vrand sa inchida dar vocea brunetului spre visiniu il opreste.

"Hyung! Imi pare rau. A fost o gluma proasta. Scuze. " nu voia sa isi supere hyungul

"E ok, Jungkook. Dar chiar trebuie sa inchid. Pa!" Spune Jin sincer apreciind faptul ca si-a cerut scuze.

"Pa,hyung!" Inchide apelul Jungkook bagand telefonul in buzunar continuand sa mearga spre casa brunetului.

Iar era strabatut de gandurile sale cu acel  'daca' enervant.

Isi scutura repede continuand sa mearga pe strazile Seoulului ce nu sunt chiar atat de curate azi.

Soarele ce normal stralucea puternic era acoperit de minuscule particule de praf si alte gaze ce nu faciliteaza sanatatea ,de la fabrici, uzine, masini si oameni in general.

Desi era asa totusi lumea era fericita. Si Jungkook putea spune ca e vesel. Intr-o oarecare masura. Dar este.

Trece prin fata parcului din apropierea vilei lui Jimin. Ceea ce vede il uimeste.

Park Jimin era in parc impreuna cu o fata. Si nu orice fata. Fata aceea de care au tot vorbit in ultimul timp ei cu Taehyung si Yoongi. Era uluitor.

Jimin nu iese nici macar singur in parc. Mereu il vezi imbracat in cele mai scumpe haine in cele mai luxoase masini sau cladiri. Nu in parc pe o banca pe care stau toti oameni impreuna cu o fata numita si sclava mancand inghetata. Clar s-a lovit la cap.

Voia sa mearga la el sa vada daca are temperatura, daca e lovit la cap, daca e fortat. Dar in 10 minute ar trebui sa fie la Hoseok. Si i-a promis lui Jin si Namjoon. Nu poate amana. Iar.

Decide sa vorbeasca diseara sau maine cu prietenul sau.

Ii face cateva poze ca sa aiba dovada si isi continua drumul chicotind.

                              Jimin                               

Da, stiu . Nu dati cu pietre. E scurt si neinteresant dar promit ca urmatorul va fi mai bun si cel mai probabil mai lung.

Sigur nu ma incadrez in 500 de cuvinte cum scriu eu normal capitolele. Acesta are 500 si ceva.

Voiam sa va anunt ca probabil voi posta undeva la 2-3 zile deoarece vreau sa mai micsorez timpul de postat pentru ca o perioada vreau sa ma apuc de idei*adica sa le finizez pt ca ele sunt deja in capul meu*, coperta, 2-3 capitole scrise ca introducere. Asta pt volumul 2 la The Blood is Life. Pentru ca am promus volumul 2 si trebuie sa ma tin de cuvant. Dar nu stiu cand voi posta cartea aia. Si daca stie cineva pe cineva sau chiar el, sa ma ajute cu o coperta? Va rog? Nu ceva pompos, dar eu sunt cam varza la asta si poate stie mai bine. Multumesc!!

Ok. Pwp

Bye~~

The slave ∆PJM∆ Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon