Κεφάλαιο 13

96 26 26
                                    

Ημέρα 1η η αρχή της

"κύριε Λούκα Παρασκευα αρχίστε"

"Ο εισαγγελέας θα επιδιώξει να αποδείξει ότι μεταξύ της ώρας 9-10 η καταζητουμενη Ηρώ παρασκευα δεν ήταν στο τόπο όπου πέθανε ο Χάρης Σταιλς." σταματάει ενώ κοιτάει πρώτα την ανιψιά του και μετά εμάς.

"Ο εισαγγελέας επιζητά την απελευθέρωση της μετά από τα νέα αποδεικτικά στοιχεία που βρέθηκαν εντιμότατε " τελειώνει ενώ ο δικαστής τον κοιτάει με προσοχή.

" ωραία ας αρχίσουμε "

Ημέρα 3η

Η μικρή ανάμνηση της πρώτης ημέρας για την αθώωση μου ξανά ήρθε στο μυαλό μου. Έφτασε η τελική ημέρα, η απόφαση για το αν είμαι αθώα μετά από τόσο καιρό.

" κρατουμενη με τον αριθμό που δεν θυμάμαι πρέπει να ετοιμαστεί για το δικαστήριο " ακούω την φωνή της φύλακας ενώ σηκώνομαι από το κρεββάτι για να ετοιμαστώ.

Όταν διάβασα τα γράμματα του Μπερι δεν περίμενα πως θα ίσχυαν για εκείνη. Μέχρι που είδα το βίντεο και τις φωτογραφίες τους..

Ημέρα 2η

" Στιβ Όουεν πες μου τι βλέπεις εδώ " απαιτεί ο κύριος Λούκας ενώ βγάζει το άσπρο σεντόνι και αποκαλύπτει τον πίνακα με μια μεγάλη φωτογραφία της Κάθριν και του Στιβ να γελάνε ενώ τον μαχαιρώνει η Κάθριν τον Χάρη.

" παραμορφωμένη είναι" παραδέχεται μόνο ενώ κοιτάει αλλού τρομαγμένος.

" βασικά αυτό βρέθηκε στην μνήμη της κάμερας χαμένο επειδή εσύ από τον υπολογιστή σου το χακαρες" παραδέχεται ενώ του κουνάει τον δείκτη του.

"εντιμότατε δεν μπορεί να πετάει κάτι χωρίς αποδείξεις " λέει ο άλλος δικηγόρος ενώ τον κοιτάει νευριασμενο

"βασικά έχω " σταματάει τον δικαστή και τότε κάνει νόημα να τους δείξει, ξανά πάει στο γραφείο που κάθεται και η Ηρώ ενώ παίρνει κάποια χαρτιά που δείχνουν τον σειριακό αριθμό του υπολογιστή και μετά το όνομα του.

Το έδειξε πρώτα στον δικαστή και με μια χειρονομία του, επέτρεψε να το δείξει και σε όλο το υπόλοιπο δικαστήριο.

Ένας δολοφόνος ανάμεσα μαςWhere stories live. Discover now