Κεφάλαιο 10

74 32 10
                                    

Όταν ο κύριος Λουκάς σταμάτησε να βλέπει τα βίντεο έβγαλε τα γυαλιά του τα τοποθέτησε στο τραπέζι και ύστερα έτριβε με το ένα χέρι του ταυτόχρονα τα μάτια του.

"αχ εσείς οι γυναίκες..." αναστενάζει ενώ παραμένει έτσι.

"είστε καλά;" ρωτάει η Κέιτ ενώ γνέφει με το κεφάλι του ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι. Εντάξει αποκλείεται να μην έχει δει και χειρότερα όμως...

"Λοιπόν πρέπει να βρείτε κιόλας ποιος είναι αυτός που τον μετέφερε ο Κέβιν που είναι με την κουκούλα πρώτον" λέει ενώ δείχνει με τον δείκτη του.

"δεύτερον όταν σας έπιασαν στο σπασμένο φλιτζάνι εσας τους ήρθε μια ανώνυμη πληροφορία πως έχει κρυφό τροχόσπιτο και πως εκεί κρύβει το αντικείμενο όπου τον σκότωσε, μπορείτε να το βρείτε; " μας ρωτάει και μένουμε για λίγο αμιλητοι.

"μας λέτε να χακαρουμε την αστυνομία και μετά να δω από το σερβερ εκείνη την ώρα ποιος είχε πάρει τηλέφωνο; " ρωτάει ο Χρήστος έκπληκτος ενώ ο κύριος Λουκάς γνέφει.

" σίγουρα; και πως θα το δείξουμε στην δική;" τον ρωτάει αλλά γελάει ως απάντηση του

"δεν θα το δείξω αυτό απλός το θέλω για όταν κλητευσω αυτούς τους δύο όπως και εσάς, τους άλλους δύο θα τους πιέσω να ομολογησουν από μόνοι" λέει ενώ όλοι κοιταζομαστε.

"έχω μια απορία" τους διακόπτω ενώ κοιτάω εκείνων.

" πες μου " λέει ενώ με κοιτάει και εκείνος.

"όταν αρχίσαμε να το ερευνούμε εμείς, ο Κέβιν μας έδειξε από κοντά τον σουγιά και το αφήσαμε σε ένα σακουλάκι στο τροχόσπιτο, το θέμα είναι πως η αστυνομία όταν πήγε από εκεί δεν το βρήκε. Πως;" τον ρωτάω αλλά δεν μου απαντάει, περίμενα πως κάτι θα είχε μάθει από όσο λέει.

" δεν ξέρετε; " τον ξανά ρωτάω και τότε μου απαντάει.

" βασικά για αυτό έχω μια ιδέα, ξέρεις τώρα που μου δείξατε και το βίντεο όπου μπαίνουν αυτοί δύο και αφήνουν το σφυρί, είμαι σίγουρος πως μετά όταν την έκλεισαν η εκείνη την ώρα θα πήραν τον σουγιά από εκεί, τώρα γιατί δεν ξέρω είναι μια από τις θεωρίες μου αλλά υπάρχει κι άλλη μια να το πήρε όσο ήσασταν όλοι μαζί και να μην το είχατε καταλάβει ή ως η τελευταία μου να μην ήταν στο σχέδιο τους ο Κέβιν και να το άλλαξαν. Βασικά παίζουν πολλά ρόλο όπου πρέπει και για αυτό να μάθουμε αλλιώς θα φανεί ύποπτος " τελειώνει ενώ όλοι ξεφυσαμε αγανακτισμενοι από όλα αυτά.

Ένας δολοφόνος ανάμεσα μαςWhere stories live. Discover now