Κεφάλαιο 9

73 35 7
                                    

"οκαυ τώρα ας γνωρίσουμε την Στεφανία και μετά ο Χρήστος θα μας πει τι βρήκε για αυτά που λέγαμε" προτείνει η Κέιτ ενώ κοιτάει τον κατάλογο.

"άδικα το βλέπεις αφού το ίδιο θα πάρεις" την πείραξε ο Όλιβερ ενώ εκείνη τον κοίταγε με απειλητικό βλέμμα.

"περίοδο; " την πειράζει κι άλλο και τότε του έρχεται ο κατάλογος στο κεφάλι. Ενώ είναι έτοιμη για φόνο.

"εεε σταματήστε 5χρονα" τους φωνάζω και τότε αποφασίζουν να σταματήσουν τον ανόητο και ανούσιο καβγά τους.

" ωραία, γεια σας με λένε Στεφανία το έχετε ακούσει 500 φορές και θέλω να σας βοηθήσω να βγάλουμε την Ηρώ από εκεί γιατί οι γονείς της είναι σε απαίσια κατάσταση και προσπαθούν να την αντικαταστατησουν μεε εμένα και δεν μου αρέσει, ξέρω πως ο θείος της..." σταματάει λαχανιασμενη ενώ πιάνει το άδειο ποτήρι και έπειτα το μπουκάλι για να βάλει νερό. Πίνει και τότε ξανά αρχίζει αλλά την σταματάει ο Χρήστος.

" ωπα ηρέμησε λίγο " την σταματάει και τον κοιτάω σύμφωνος με αυτό που είπε, ούτε εγώ δεν μπορώ να μιλήσω τόσο γρήγορα.

" ο θείος της είναι εισαγγελέας από όσο ξέρω και έψαξα μπορεί να λάβει υποθέσεις να την ξανά ανοίξει και να γίνει η δική." τελειώνει και όλοι αρχίζουμε να το σκεφτόμαστε αν και εγώ το είχα σκεφτεί πολύ, είχε καεί ο εγκέφαλος μου δεν θα το κάψω κι άλλο πρέπει να την εμπιστευτούν και να τη εμπιστευτώ και εγώ παραπάνω για να βγει από εκεί.

" ωραία άρα προχωράμε; " λέει τελικά η Λάιλα και όλοι χαμογελάμε, το χάλασε όμως ο Χρήστος που έκανε θόρυβο με την τσάντα του και μετά με τον υπολογιστή που τον έβγαλε και τον τοποθέτησε με λίγη παραπάνω δύναμη πάνω στο τραπέζι ώστε να κερδίσει την προσοχή μας, πράγμα που την είχε κερδίσει ήδη..

"τι έμαθες εσύ για τον σουγιά και το σφυρί;" ρωτάω τον Χρήστο και γυρνάει τον υπολογιστή προς εμάς μαζευόμαστε όλοι για να βλέπουμε και τότε πατάει το play.

"δεν νομίζω να θέλετε και ήχο" λέει ενώ πετάει το κρύο αστείο του... Φυσικά και δεν είχε ήχο αφού είναι από κάμερες..

Παρατηρουσαμε το πρώτο βίντεο που μας έδειξε όπου πάλι όπως το προηγούμενο δεν έδειχνε πολλά μέχρι που εμφανίστηκε ο Στιβ και άλλος ένας με κουκούλα να κρατάει τον Κέβιν να τον βάζει στην θέση που τον βρήκε η Ηρώ και να τον λερώνουν με μπογιά κόκκινη...

Ένας δολοφόνος ανάμεσα μαςWhere stories live. Discover now