Date

28 2 0
                                    

Mellany's P.O.V.

*Beep* *Beep*

Ik pakte mijn telefoon, het was Liam Hey baby" Ik stuurde terug "Hii honey"
"Weet je, we zijn nooit echt op een date geweest"
"Uhm nee inderdaad, hoezo? Maakt dat uit?"
"nou..."
"Wat?" Hij belde me, ik vroeg "Wat is er sweatheart?" "Mellany?" hoorde ik aan de andere kant van de lijn "Ja lieverd" "Wil je op een date met mij?" "Hahaha natuurlijk! Maar waneer? Je bent nu in Miami" "Ooit gehoord van een vliegtuig?" "Jawel, maar je hebt toch ook shows en interviews en dat soort dingen. Dat is toch waarvoor je daar bent, want ja, dat is toch je werk?" "Ja schatje, maar ik zou zaterdag kunnen komen." "Zaterdag is prima" "Oke, dan zie ik je zaterdag" "Oke, doei sunshine, ik hou van je!" "Dag sweatheart, ik hou ook van jou!"

Gelijk toen ik ophing kwamen er duizenden vrageb in me op. Waar gaan we heen? Wat gaan we doen? Wat moet ik aantrekken? Dat was van latere zorg. Ik appte Emily:

"Raad eens"
"wat?"
"Raad nou!"
"Er staat een eenhorn in je tuin?"
"Natuurlijk niet! Ik ben serieus!"
"Wat is er dan?"
"LIAM HEEFT ME NET UIT GEVRAAGD!"
"OP EEN DATE?!"
"Nee om mee te gaan naar de tandarts" oke, beetje sarcstich, maar ze vroeg er om
"OMG!"
"Wat is er zo geweldig aan de tandarts?"
"MELLANY!!!"
"OKE, OKE IK GEEF TOE IK STA LETTERLIJK TE TRILLEN!"
"Wacht even, Harry belt me"

Emily's P.O.V.

Ik nam mijn telefoon op. "Hey boo-bear!" Zei ik. "Hi cutiepie, zeg heb jij zaterdag toevallig iets te doen?" "Volgens mij niet." "Zou je dan misschien met mij uit eten willen?" "Ja natuurlijk!" "Mooi, dan is het een date." Mijn glimlach paste bijna niet meer op mijn gezicht. "Zeg, ik weet toevallig dat Mel en Liam ook uit eten gaan zaterdag, dus... is dit een dubbel date?" "Nope, dit is onze eerste date, dus ik dacht, het is romantischer als we het gewoon met z'n tweetjes doen." "Oké, dan zie ik je zaterdag!" "Oke, doei Em, ik hou van je!" "Ik ook van jou Haz!" Zei ik. Ik zette mijn gesprek met Mellany meteen voort.
"Raad eens?"
"We hebben een dubbeldate?"
"Nou, we hebben allebei een date, Harry vond het romantischer om op de eerste date gewoon met z'n tweeën te gaan."
"Oh mijn god ik ben zo blij!!"

Mellany's P.O.V.

Twee dagen later had ik een manier gevonden om mijn moeder te misleiden. Ik besprak het met Emily en zij vond het een goed idee. "Mel! Het eten is klaar!" Ik ging naar beneden. Mijn vader keek nieuwsgierig in de pan "Jammie, spaghetti!". Terwijl we aan het eten waren vroeg ik mijn moeder "Is het goed als ik zaterdag uit eten ga met Emily?" "Waarom?" vroeg ze, ik kon aan haar gezicht zien dat ze het belachelijk en onnodig vond "Alsjeblieft" zei ik "Oke dan, maar ik ga niet betalen!" "Oke, dankje" zei ik. Mijn plan had gewerkt.

De dagen gingen snel voorbij, en ineens was het zaterdag. Ik nam een douche. Ik scheerde me. Ik smeerde mezelf in met bodylotion. Ik droogde mijn haar en begon aan mijn meesterwerk. Het was perfect gelukt, al zeg ik het zelf. Ik moest er wel een halve bus haarlak in spuiten. Maar het zag er nu geweldig uit. Ik lakte mijn nagels donkerrood en deed mijn make-up. Ik droeg zwarte skinny jeans met een witte blouse met zwarte knoopjes en zwart kant op de schouders. Na een paar uur (ik hield van lange douches en mijn haar had eeuwen gekost) was ik klaar om te gaan.

"Hoe laat moet ik thuis zijn?" vroeg ik aan mijn moeder. Het gewoonlijke antwoord; 1 uur. *Zucht* waarom accepteerde ze niet dat ik ouder werd en dus ook wel eens wat later thuis kom?! Maarja, 1 uur dus...

Ik liep naar buiten, om het huis heen, en opende de poort van de achtertuin. Emily had het afgesproken paar hakken onder de hortensia verstopt, precies waar je ze vanuit het huis niet kon zien ik pakte ze zo snel mogelijk en ging de tuin weer uit. Ik deed Emily's zwarte pumps aan, dezelfde als die ik aanhad bij de meet and greet. En ik gooide mijn schoenen door een raampje onze schuur in.

Meant to be (Liam Payne fanfiction)Where stories live. Discover now