Break

7 1 0
                                    

Mellany's P.O.V.

"Wat vind jij er eigenlijk van dat we een jaar pauze nemen?" vroeg Liam me. "Vanuit jullie perspectief: Jullie werken al 5 jaar aan een stuk kei hard, en na al die drama afgelopen jaar met Zayn, hebben jullie het super erg verdiend. Vanuit het perspectief van de fans: ik snap dat ze ongerust zijn, er kan veel gebeuren in een jaar, maar ik heb er vertrouwen in dat alles goed komt. Vanuit mijn eigen perspectief: ik ben blij dat ik je een jaartje helemaal voor mezelf heb." zei ik lachend. Liam kuste me. "...en ik vind het heel erg goed dat je gaat stoppen met roken." zei ik. "Het wordt niet makkelijk, maar het werd tijd." zei hij. "Ik ben in ieder geval trots op je."

2016 was een geweldig jaar.

Valentijnsdag: Liam wist dat ik eigenlijk een hekel heb aan valentijnsdag. Het is toch veel romantischer als iemand spontaan iets liefs voor je doet, en niet omdat dat hoort op een bepaalde feestdag? Maar goed. Hij hield het 'simpel'. Nou is simpel voor Liam James Payne iets heel anders dan voor ieder normaal persoon. Toen ik wakker werd liep er een pad van rozenblaadjes vanaf mijn bed naar buiten en het eindigde voor een prachtige cabrio met natuurlijk Liam aan het stuur. "Nieuwe auto?" vroeg ik. "Hij is voor ons samen." zei hij. "Maar ik heb toch al een auto? Die heb ik trouwens ook al van jou gekregen." "Luister, twee en een half jaar geleden heb ik je die ketting met die diamanten gegeven, toen zei je dat het te duur was, en dat je dat niet wilde, en al helemaal niet omdat het toen eigenlijk nog een geheim was dat we iets hadden. Nu is het geen geheim meer, dus ik mag je dure cadeau's geven wanneer ik dat wil, en ik weet dat ik jou veel gelukkiger maak met een auto dan met dure sieraden." hij had een punt, en ik was nog niet zo lang wakker, dus ik had geen zin om er iets tegenin te brengen. Vervolgens reden we naar een plekje aan de rand van een bos, bij een kabbelend beekje. Daar hadden we een picknick, Liam had allemaal lekkere dingen meegenomen, en het was een prachtige dag.

Op mijn verjaardag verraste Liam me met vier dagen Disneyland Paris. Vier van de leukste dagen van mijn leven. Tussen alle attracties door soms op de foto met fans, en soms met Disney figuren. Liam trakteerde me op suikerspinnen, geglazuurde appels, ijsjes en nog veel meer. Ik denk dat ik Liam zo ongeveer doof heb gemaakt vanwege mijn gegil in de space mountain, niet zozeer omdat ik het eng vond, vooral omdat ik het leuk vond. Ik hou van Disneyland. Het is een tijdloze plek waar enkel plezier beleefd kan worden. Naast de trip naar Disneyland heeft Liam me ook nog een nieuwe camera gegeven. Natuurlijk allemaal veel te gek. Maar hij stond er uiteraard op dat ik het aan zou nemen. En ik ben er dan ook ongelofelijk blij mee. En ik kon hem natuurlijk meteen gebruiken. Soms kijk ik gewoon naar Liam. Als we samen aan het eten zijn ofzo. En dan zie ik alleen nog maar hem. Niets anders. Ik zie hoe knap en lief hij is, en ik voel me zo gelukkig en dan besef ik; hij is de mijne. Van alle meisjes in deze wereld, ik hij van mij. En ik hou meer van hem dan van wie dan ook.

Liam's P.O.V. 

Ik had dan wel het hele jaar 'vakantie', maar Mellany's studie gaat gewoon door. Ik vind het super goed dat ze haar studie gewoon doorzet en het zelf betaalt. Het is alleen jammer dat het een groot deel van onze tijd samen in beslag neemt. Maar ik moet maar zo denken; Ik ben veel meer weggeweest de afgelopen drie jaar. En ze hoeft hierna nog maar twee jaar. Maar in de zomervakantie hadden we 100% quality-time. We gingen naar Australië. Mel wilde daar altijd al heen, maar het was er gewoon nog niet van gekomen. Ik heb haar leren surfen. Ze is geen natuurtalent, maar ze pakte het redelijk snel op. We hebben dagenlang in de zon gelegen. Ik denk dat Mellany wel 20 boeken heeft uitgelezen. Natuurlijk hebben we ook de toerist uitgehangen in Sydney, en een voorstelling bekeken in the opera house. Daarnaast hebben we veel van de natuur gezien. Mellany heeft prachtige foto's gemaakt van kangoeroe's, koala's en allerlei andere dingen met de camera die ik haar voor haar verjaardag gegeven had. Ik had inmiddels wel door dat ze met zoiets veel blijer was dan met dure sieraden of parfum. Ze is steeds bang om over te komen alsof ze alleen op mijn geld uit is, maar ik weet juist daardoor dat dat niet zo is. En het is voor mij ook moeilijk. Ik heb haar zo veel te bieden. Maar ze wil het simpelweg niet aannemen. 

Meant to be (Liam Payne fanfiction)Where stories live. Discover now