Meidenpraat

36 2 0
                                    

Mellany's P.O.V.

"Het is zo raar" zei ik tegen Emily. "Ergens wist ik dat we voor elkaar bestemd waren maar kom op, dit is zo vreemd. Liam Payne heeft net zijn liefde aan mij verklaard..." "Vertel mij wat" zei Emily. "We zitten in dezelfde situatie hoor." Niet dat het nou zo'n vreselijke situatie was. Maar dat was misschien nog wel het raarste. Het was ons allebei overkomen. Alsof een wonder zich in tweeën had gesplitst. We lagen samen op Emily's bed. Ik was zo blij dat ik bij haar logeerde. We hadden vanavond in de stad afgesproken met de jongens. Emily's ouders waren zo makkelijk met uitgaan en dat soort dingen, in tegenstelling tot de mijne. Bovendien had ik nu tijd om na te denken, zonder dat ik me de hele tijd aan het irriteren was aan mijn ouders. Oh nee, mijn ouders! Ik moest het hen wel vertellen. Maar hoe? Hoe vertel je je ouders dat je een relatie hebt met Liam Payne? "Em, hoe moet ik dit ooit aan mijn ouders vertellen? Ze worden vast boos, omdat hij zo veel ouder is of zo en dan zeggen ze vast dat hij denkt dat hij dit gewoon kan maken omdat hij beroemd is of zo. Hoe moet ik hen nou uitleggen dat ik ook werkelijk van hem houd?". Stilte. "Hoe ga jij je ouders vertellen van jou en Harry?" Emily zuchtte "Ik heb geen idee, ik denk dat ik ze voorlopig maar niets vertel." "Ja, misschien is dat wel het beste."

Even later waren we aan het uitzoeken wat we die avond aan zouden trekken. "Wat voor stijl zoek je ongeveer?" vroeg ik. "Classy met een feestelijk tintje" Ja, ja dat klinkt wel zo ongeveer als iets dat Emily zou dragen. Ik keek in Emily's kledingkast. Ik wees een zwart jurkje aan meet wat glitters aan de bovenkant. "Dat is perfect!" zei ze "En ik denk dat dit wel wat voor jou is." Ze gaf me een zwart leren jasje met een wit t-shirt met een zak op mijn linkerborst en een lichte spijkerbroek. "Geweldig!" zei ik. "Welke schoenen zou ik aandoen?" Vroeg Emily ik keek naar de zwarte pumps die ze mij vanmiddag had geleend en zei "Deze zouden daar perfect bij staan." Ik trok de schoenen uit en gaf ze aan Emily. "En welke schoenen doe jij dan aan?" "Geen idee. Weet je nog die all stars met die hoge hakken er in die we laatst zagen?" begon ik, maar ik had mijn zin nog niet eens afgemaakt of Emily rende al naar beneden en kwam terug met een blauwe schoenendoos in haar handen. Ze gaf hem mij met een grote glimlach op haar gezicht. Ik deed de doos open en ja hoor, daar lagen die geweldige schoenen. Ik hield erg van sneakers, ik droeg meestal ook sneakers aangezien ik van mijn moeder toch geen hakken aan mocht. En dit was een combinatie van sneakers en hakken, en ik vond ze geweldig. "Emily, ik wist niet dat je die had gekocht!" "Het was een verrassing." zei ze "Mag ik ze lenen?" vroeg ik "Je mag ze hebben." "Echt?" "Ja, echt." "Wow, bedankt Em! Is het goed als ik ze in mijn doos doe als ik morgen weer naar huis ga." "Ja natuurlijk!" zei ze. 'Mijn doos' bestond uit een of ander bouwwerk van vier of vijf oude dozen, waar eerst altijd Emily's oude speelgoed in zat waar ze niet meer mee speelde. Tot dat we het op een dag allemaal verkochten op een rommelmarkt. Met het geld wat we daarmee verdiende gingen we de volgende dag naar de stad om te shoppen. En dat was de dag dat ik mijn eerste paar hoge hakken kocht. Maar mijn moeder mocht ze natuurlijk niet zien dus we stopten ze een een van die dozen en nu waren bijna twee dozen vol met hoge hakken en wat andere kleren waarvan mijn moeder 'liever niet had dat ik ze droeg'. Dat wilde zeggen dat ze dan de hele tijd ging lopen zeuren over datgene wat ik dan aan had als ik zoiets droeg.

We begonnen allebei honger te krijgen. Dus we belden om een pizza te bestellen. Terwijl we op onze pizza's aan het wachten waren, zochten we assesoires uit. Toen ging de deurbel. "Dat moeten onze pizza's zijn." zei Emily en ze deed de deur open, pakte onze pizza's aan en betaalde de koerier, terwijl ik voor ons allebei een glas coca-cola light inschonk. We aten onze pizza's op. Ze waren heerlijk. Toen maakten we onze make-up af en deden we onze haren. We waren al met al een half uur te vroeg klaar, en voor ons was dat heel wat. 

_______________________________________

Hey!

Ik weet dat ik heb gezegd dat ik morgen pas zou updaten, maar ik was nu al klaar, dus jullie krijgen dit hoofdstuk vandaag al.

Als je het leuk vind, vote dan alsjeblieft en laat gerust een bericht achter!

Bye Bye!!! Xxx

Meant to be (Liam Payne fanfiction)Where stories live. Discover now